Όμορφη επιδερμίδα με τη νέα σειρά A beauty Face
top of page

Όμορφη επιδερμίδα με τη νέα σειρά A beauty Face

Καλημέρα κορίτσια μου,

Όπως πολλοί, έτσι και εγώ, είμαι fan των ελληνικών προϊόντων και στηρίζω όσο μπορώ τις ελληνικές εταιρίες και την προσπάθεια τους να σταθούν σε αυτή την αγορά και σε αυτό το κράτος που έχει τα χάλια του (άλλη μεγάλη συζήτηση…ας την αφήσουμε καλύτερα!). Πρόσφατα λοιπόν γνώρισα την A beauty, μια ελληνική εταιρία προϊόντων ομορφιάς και δοκίμασα 4 προϊόντα της σειράς A beauty face.



Tι έχω να σας πω; Η σειρά A beauty face βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου και του argan oil (βιολογικής καλλιέργειας), σε συνδυασμό πάντα με άλλα ενεργά συστατικά όπως είναι το υαλουρονικό οξύ, οι βιταμίνες, η αλόη, το έγχυμα από βλέννα σαλιγκαριού κτλ. Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στη διατήρηση μιας καθαρής και λαμπερής επιδερμίδας, προστατευμένης από τη γήρανση. Με λίγα λόγια συμβάλλουν στη διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας.

Πάμε να δούμε ένα-ένα τα προϊόντα που δοκίμασα και να σας πω τις εντυπώσεις μου;

  • Cleansing Gel για τον καθαρισμό της επιδερμίδας: Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ. Εξαφανίζει τη λιπαρότητα και καθαρίζει το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει ή να νιώθετε ότι «σας τραβάει». Έχει υπέροχο άρωμα και αφήνει μια απίστευτη αίσθηση καθαριότητας! Βασικά συστατικά: Λάδι ελιάς, argan oil, αλόη, βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ.

  • Exfoliating Cream για απολέπιση: Κρέμα με κόκκους κουκουτσιού ελιάς για απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Καλό είναι να τη χρησιμοποιείτε 2-3 φορές την εβδομάδα καθώς καθαρίζει σε βάθος.

Beauty tip! Αναμείξτε μια μικρή ποσότητα exfoliating cream με το gel καθαρισμού και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Βασικά συστατικά: Λάδι ελιάς, argan oil, αλόη, βιταμίνη Ε, υαλουρονικό οξύ, κόκκοι κουκουτσιού ελιάς.

  • Κρέμα ημέρας με φίλτρο UVA/UVB για ενυδάτωση και προστασία: Πρόκειται για μια κρέμα που μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάθε πρωί για ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο. Ας μην ξεχνάμε πόσο απαραίτητο είναι η κρέμα μας να περιέχει φίλτρα UVA/UVB ώστε να αποτρέπει την δημιουργία ελεύθερων ριζών και κατ’επέκταση ρυτίδων. Ακόμη, χάρη στα υπόλοιπα συστατικά της (λάδι ελιάς, argan oil, έγχυμα βλέννας σαλιγκαριού, βιταμίνη Ε & PP, υαλουρονικό οξύ) προστατεύει την επιδερμίδα από τη γήρανση.

  • Face Serum ενάντια στις ρυτίδες και τη γήρανση της επιδερμίδας: Ορός αντιγήρανσης και αναδόμησης που καλό είναι να τον χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ, πάντα σε καθαρό πρόσωπο, πριν την εφαρμογή της κρέμας σας. Τα συστατικά του (Λάδι ελιάς, argan oil, πολυπεπτίδια, βιταμίνη Ε & προβιταμίνη Β5, λάδι ταμαρινδου, υαλουρονικό οξύ) προστατεύουν από τη γήρανση.

Τέλος, να σας πω ότι χρησιμοποιώ τα παραπάνω προϊόντα εδώ και 10-15 ημέρες και είμαι πραγματικά ευχαριστημένη. Μέσα στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα, ήδη νιώθω την επιδερμίδα μου πιο φρέσκια, καθαρή και αναζωογονημένη.

Α! Επίσης όλα τα προϊόντα έχουν μια πολύ όμορφη και προσεγμένη συσκευασία (γιατί και η εμφάνιση μετράει!!). Μάλιστα η συσκευασία του Cleansing gel και της Exfoliating cream είναι πολύ πρακτική χάρη στο dispenser/αντλία.


Άρα που καταλήγουμε; Στο ότι η A beauty έχει ποιοτικά προϊόντα και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές…Value for money! Ρίξτε μια ματιά στο site της www.abbeauty.gr. Και για το τέλος να αναφέρω ότι η Α beauty διαθέτει και ολοκληρωμένη σειρά Vegan καλλυντικών (ονόματι alkmene) για τις πιο ψαγμένες, καθώς και σειρά βρεφικών καλλυντικών για τις μανούλες της παρέας.


Μην ξεχάσετε έως τις 4 Μαρτίου να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας. Μία τυχερή θα κερδίσει ένα σετ περιποίησης προσώπου που περιλαμβάνει: - μια ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ με UVA/UVB (50ml) και - ένα SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ (30ml) της σειράς Α beauty face.

Είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψετε!

bottom of page