I love 
Shopping

Όροι Χρήσης

 

Κάθε επισκέπτης/χρήστης του www.amazingwomen.gr οφείλει να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους αυτούς και τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα εφόσον περιηγείται στον διαδικτυακό αυτό τόπο.

To www.amazingwomen.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς την υποχρέωση να ενημερώνει τους επισκέπτες του για οποιαδήποτε αλλαγή.

1. Το σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου του www.amazingwomen.gr συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, των κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. 

Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση μας. Νόμος 2121/1993 και Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή περιεχομένου για αυστηρά προσωπική-ιδιωτική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει με οποιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. 

Τέλος επιτρέπεται η αναδημοσίευση υλικού για λόγους ενημέρωσης σε άλλον διαδικτυακό τόπο, facebook κτλ., με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή με ενεργή παραπομπή στον δικτυακό τόπο του www.amazingowmen.gr και δεν θα θίγονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

2. Ο επισκέπτης/χρήστης αξιολογεί το περιεχόμενο της ενημέρωσης και δρα αυτοβούλως αποκλείοντας από κάθε ευθύνη το www.amazingwomen.gr.  Το περιεχόμενο του δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση υπόδειξη προς ενέργεια.

Το www.amazingwomen.gr επίσης δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση ζημίας στον επισκέπτη/χρήστη κατά την επίσκεψή του σε αυτό για οποιονδήποτε λόγο. (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά λόγω μη ορθότητας του περιεχομένου ή μη διαθεσιμότητας). Δεν εγγυάται για την αδιάκοπη λειτουργία του, την άνευ σφαλμάτων παροχή των υπηρεσιών του, ούτε για την απουσία «ιών» ή άλλων επιζήμιων στοιχείων. Καταβάλει ωστόσο κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάρτηση ορθών πληροφοριών και στοιχείων στο σύνολο των σελίδων του και την προστασία του επισκέπτη/χρήστη.

 

3. Στον δικτυακό τόπο του www.amazingwomen.gr ενδέχεται να υπάρχουν παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες αυτές δεν ελέγχονται από το www.amazingwomen.gr και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για το περιεχόμενό τους ή τη διαθεσιμότητά τους. 
 

4. Οι όροι χρήσης διέπονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού, Διεθνούς και Κοινοτικού Δικαίου. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από την εφαρμογή των όρων αυτών, αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

 

Προσωπικά Δεδομένα Επισκεπτών

Το www.amazingwomen.gr δεν συγκεντρώνει πληροφορίες που αφορούν προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών παρά μόνο εάν τις παρέχουν οι ίδιοι οικειοθελώς.

Επιπλέον, δεν απαιτείται η χορήγηση στοιχείων που συνιστούν προσωπικά δεδομένα για την πλοήγηση στον δικτυακό αυτό τόπο ή  για την πρόσβαση στο περιεχόμενό του.

Ο διαδικτυακός τόπος του www.amazingwomen.gr δίνει στον επισκέπτη/χρήστη τη δυνατότητα, εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί, να λαμβάνει ενημερωτικά μηνύματα (newsletter) της ιστοσελίδας στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο υποβάλλοντας τα στοιχεία της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του. Εφόσον παύσει ο χρήστης να ενδιαφέρεται για την λήψη των ενημερωτικών μηνυμάτων, του δίνεται η δυνατότητα να ακυρώσει προηγούμενη εγγραφή του και να παύσει άμεσα την αποστολή μηνυμάτων σε αυτόν.

 

Όροι Διαγωνισμών

 

Συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς του www.amazingwomen.gr ή της σελίδας Amazing Women στο facebook & Amazingwomenrock στο instagram θεωρείται πως έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους παρακάτω όρους του διαγωνισμού. Οι όροι αυτοί θα προσαρμόζονται ανάλογα με τον κάθε διαγωνισμό και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά σε κάθε διαγωνισμό μέσω προσωπικού προφίλ.

 • Πρέπει να ακολουθείτε τους υποχρεωτικούς όρους των διαγωνισμών, αλλιώς δε θα συμπεριλαμβάνεστε στις τελικές κληρώσεις.

 • Διπλά προφίλ, ψεύτικοι λογαριασμοί, προφίλ χωρίς πραγματικά ονόματα ή φωτογραφίες δε μπορούν να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς.

 • Συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς αν είστε νικητής ή μέσα στους νικητές, συμφωνείτε ότι το όνομά σας θα φανεί δημόσια στο www.amazingwomen.gr καθώς και στις σελίδες του σε Facebook & Instagram.

 • Για να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς, θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών. Διαφορετικά πρέπει να έχετε την έγκριση του κηδεμόνα σας διότι για την αποστολή των δώρων απαιτούνται προσωπικά δεδομένα.

 • Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν κάνει σωστά τα υποχρεωτικά βήματα. Η κλήρωση γίνεται με καταμέτρηση των έγκυρων συμμετοχών. Αν ο νικητής διαπιστωθεί ότι δεν έχει κάνει κάποιο από τα βήματα του διαγωνισμού μετά την κλήρωση, αυτόματα χάνει το δώρο του και η κλήρωση επαναλαμβάνεται για ανάδειξη νέου νικητή.

 • Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους Ελλάδας, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στους όρους κάποιου διαγωνισμού.

 

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ & ΔΩΡΑ

 • Όλες οι κληρώσεις γίνονται μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Αν ο νικητής διαπιστωθεί ότι δεν έχει κάνει κάποιο από τα βήματα του διαγωνισμού μετά την κλήρωση, αυτόματα χάνει το δώρο του και η κλήρωση επαναλαμβάνεται για ανάδειξη νέου νικητή.

 • Ο νικητής ανακοινώνεται μέσω post στη σελίδα μας στο Facebook καθώς και στο site μας.

 • Ο νικητής έχει 48 ώρες για να απαντήσει στο μήνυμα με τα προσωπικά του στοιχεία, για την αποστολή του δώρου του. Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσει εντός αυτού του χρονικού διαστήματος, η κλήρωση επαναλαμβάνεται για την ανάδειξη νέου νικητή.

 • Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

 • Τα δώρα στέλνονται απευθείας από την εταιρία/χορηγό μέσω courier ή απλού ταχυδρομείου.

 • Το www.amazingwomen.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την αποστολή τους, οποιαδήποτε φθορά κατά την μεταφορά ή οποιαδήποτε καθυστέρηση προκύψει καθώς για όλα τα παραπάνω είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η εκάστοτε εταιρία/χορηγός.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 • Λόγω GDPR πρέπει να γνωρίζετε ότι μετά το πέρας του διαγωνισμού και σε περίπτωση που αναδειχθείτε νικητής, θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση και τηλέφωνο) για την αποστολή του δώρου σας. 

 • Συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς τα προσωπικά σας στοιχεία δε θα γνωστοποιούνται σε τρίτους, παρά μόνο στην εταιρία/χορηγό ώστε να φροντίσει για την αποστολή του δώρου.

Η επίσκεψη στον διαδικτυακό τόπο του www.amazingwomen.gr, συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

amazingwomen

@outlook.com.gr

Θέλετε να επικοινωνήσουμε;

Είστε εταιρία και θέλετε να οργανώσουμε διαγωνισμό

με τα προϊόντα σας; Θα χαρούμε να μιλήσουμε!