Τα κορυφαία Advent Calendars της χρονιάς!
top of page

Τα κορυφαία Advent Calendars της χρονιάς!


Advent calendar...μια συνήθεια που έγινε λατρεία!

Τι ωραίο να μετράμε αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα και μάλιστα να έχουμε και ένα δωράκι έκπληξη κάθε μέρα; Συγκεντρώσαμε λοιπόν σε αυτό το άρθρο τα κορυφαία advent calendars για το 2023 και σίγουρα ένα από αυτά θα ανταποκριθεί πλήρως στα γούστα σου και στις ανάγκες σου! Παράλληλα θα βρεις και ένα advent calendar για να χαρίσεις στους αγαπημένους σου!


Θες να έχει κάθε μέρα μικρά δωράκια; Τι θα έλεγες για προϊόντα ομορφιάς; Ή μήπως κοσμήματα; Μήπως είσαι λάτρης του make up; Έλα, ας μην σε κρατάμε σε αγωνία, πάμε να τα δούμε όλα και στο έλος θα σου πούμε πιο επιλέξαμε εμείς για τις φετινές γιορτές!


Προτάσεις για εσένα


  • Advent Calendar Ομορφιάς

To Makeup Revolution Advent Calendar 24 Days Of Glam περιέχει καλλυντικές εκπλήξεις χάρη στις οποίες η κάθε μέρα θα είναι πιο όμορφη. 25 προϊόντα full size της αγαπημένης Makeup Revolution, για τέλειο μακιγιάζ, όπως: μολύβι περιγράμματος για τα χείλη, ματ κραγιόν, ματ υγρό κραγιόν, lip gloss, έλαιο για τα χείλη, παλέτα σκιών για τα μάτια, κρεμώδεις σκιές ματιών, gel για τα φρύδια, μολύβι για τα φρύδια, λαμπρυντική βάση, πούδρα περιγράμματος, παλέτα για σκίαση και ρουζ, υγρό ρουζ, απαλή πούδρα, πινέλο για σκιές ματιών , σφουγγαράκι για make up, σφουγγαράκι για πούδρα, καθρεφτάκι.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην σου δείξουμε το best-seller Beauty Blast Advent Calendar του W7, που επιστρέφει με μια ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ συλλογή από 24 υψηλής ποιότητας μακιγιάζ και καλλυντικές εκπλήξεις που θα αποκαλύψει κατά τη διάρκεια της αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα! Ώρα να βρεις μερικά από τα προϊόντα μακιγιάζ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της W7 τόσο σε πλήρες όσο και σε ταξιδιωτικό μέγεθος για να προσθέσεις στο γιορτινό σου glam! Περιέχει προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο και τα μαλλιά όπως: κραγιόν lippy chic, ighlighting powder, bronzing powder, overnight lip mask, loose powder, glamorous gloss, king kohl, hand cream, black mascara, lip twister, clear lip gloss ,liquid eyeliner, blush & highlighter, blusher, lip gloss, silk hair scrunchie small & large, remover pad.






Για εσένα που θες κάτι πιο μικρό, έτσι για να μπεις σε εορταστικό κλίμα, ρίξε μια ματιά στο W7 COSMETICS ADVENT CALENDAR 12 DAYS BEAUTY BITES που περιέχει 12 υψηλής ποιότητας προϊόντα μακιγιάζ και καλλυντικές εκπλήξεις, σε πολύ οικονομική τιμή.



Τα advent calendars του Body shop παραμένουν από τα καλύτερα που κυκλοφορούν, αν και είναι λιγάκι τσιμπημένα! Παρόλα αυτά αξίζει να τους ρίξεις μια ματιά https://mikk.ro/Dtz4 γιατί περιέχουν full size προϊόντα, άκρως ποιοτικά και αποτελεσματικά. Στα Sephora επίσης θα βρεις πανέμορφες επιλογές https://mikk.ro/Dtz6, που αξίζει να χαρίσεις στον εαυτό σου επειδή τα πήγες τόσο καλά αυτή τη χρονιά!


Για το τέλος, σου έχουμε και 4 advent calendars ομορφιάς από την Cherrybox.

Εμείς ξεχωρίσαμε το "Naughty List Up To Snow Good", ένα unisex σετ δώρου ημερολογίου 12 ημερών περιέχει προϊόντα περιποίησης μπάνιου, σώματος ή δέρματος πίσω από κάθε παράθυρο. Περιλαμβάνει 1 scrub, 1 καθαριστικό προσώπου με αγγούρι, 1 λωρίδα πόρων μύτης, 1 σαπούνι, 3 x μάσκες προσώπου με άργιλο, 1 συσκευασία άλατα μπάνιου βανίλιας, 1 ανακουφιστικό αφρόλουτρο για τους μυς , 1 facebalm, 1 lipbalm και 1 πανάκι καθαρισμού. Περιττό να σου πω ότι το χρησιμοποιούμε όλοι στο σπίτι, αφού τα προϊόντα που περιέχει είναι τόσο unisex που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων μας!



  • Advent Calendar Μόδας

Αν σου αρέσει να φοράς κοσμήματα, τότε αυτό είναι το ιδανικό advent calendar για εσένα. Με 24 κοσμήματα που μπορείς να φοράς καθημερινά, στη δουλεία, στη βόλτα, οπουδήποτε! Σε κάθε κουτάκι του θα βρεις από μοντέρνα σκουλαρίκια έως στυλάτα κολιέ.

Βγαίνει όχι μόνο σε χρυσό (με χρυσά κοσμήματα), αλλά και σε ασημί και είναι άκρως οικονομικά!



Προτάσεις για το μικράκι σου

Τι θα έλεγες για ένα advent calendar γεμάτο σφραγίδες; Το παιδάκι σου θα ξετρελαθεί με τις 24 σφραγίδες που θα βρει (με μόνο 3,99€ παρακαλώ!!!), να έχεις όμως υπόψη σου ότι οι σφραγίδες αυτές έχουν τόσο ωραία σχέδια που πιθανότατα θα το δεις να βάζει σφραγίδες όχι μόνο στις ζωγραφιές του, αλλά και σε κάθε δικό σου χαρτί!

Εάν λατρεύει τα Lego, να σου πούμε ότι η εταιρία έχει βγάλει φέτος απίστευτα advent calendar όπως το "Harry Potter Wizarding World", το "Marvel Avengers", το "Star wars" και πολλά ακόμη.

Βέβαια, αναλόγως τι αρέσει στο παιδί, μπορείς να βρεις και advent calendars με dragon ball z, coComelon, Peppa Pig κ.α



Και φυσικά για εκείνον

...και για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος, εντοπίσαμε και ένα advent calendar που μπορείς να χαρίσεις στον αγαπημένο σου.

Περιέχει 24 προϊόντα περιποίησης ειδικά σχεδιασμένα για άνδρες, όπως κρέμα ξυρίσματος, shave balm για μετά το ξύρισμα, γαλάκτωμα σώματος, peeling σώματος, λοσιόν χεριών και ποδιών, υγρό σαπουνάκι προσώπου, αφρόλουτρο, σαμπουάν, άλατα μπάνιου, bath fizzer, οδοντόβουρτσα ταξιδιού, νυχοκόπτη, πτυσσόμενη βούρτσα μαλλιών, σφουγγάρι μπάνιου και άλλα απαραίτητα για να είναι πάντα όμορφος και περιποιημένος!

Θα το καταχαρεί!




bottom of page