Τέλος στο κλασσικό σημειωματάριο! Οργανωνόμαστε!
top of page

Τέλος στο κλασσικό σημειωματάριο! Οργανωνόμαστε!

Κάθε Σεπτέμβριο και κάθε Ιανουάριο με πιάνει μια μανία για καλύτερη οργάνωση των πάντων! Τον Σεπτέμβριο ίσως φταίει ότι ξεκινούν τα σχολεία, επιστρέφουμε στην δουλειά μετά τις διακοπές…ουσιαστικά είναι το ξεκίνημα της νέας σεζόν! Από την άλλη, τον Ιανουάριο είναι το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς…και κάθε νέο ξεκίνημα θέλουμε να είναι τέλειο. Οπότε τι χρειαζόμαστε; Καλή οργάνωση!


Λόγω του ότι έχω καθημερινά δεκάδες πράγματα στο μυαλό μου -δουλειά, σπίτι, παιδιά, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες- είναι σημαντικό να τα σημειώνω κάπου, διαφορετικά τα μισά θα τα ξεχάσω στην πορεία.

Καλώς ή κακώς, ποτέ μου δεν βολεύτηκα τα organizers, μπλοκάκια σημειώσεων, χαρτάκια και παραχαρτάκια! Μέχρι πρότινος είχα στο κινητό μου ένα app, όπου μπορούσες να φτιάξεις διάφορα notes, να τα διορθώνεις, να διαγράψεις όσα ολοκλήρωσες κτλ. Καλό και χρήσιμο, αν και δεν με βόλευε όταν μιλούσα στο κινητό για δουλειά και ήθελα ταυτόχρονα να σημειώνω λεπτομέρειες, χρονικές δεσμεύσεις κ.ά. Σίγουρα θα ήταν καλό αν όλο αυτό το έκανα ενώ μιλούσα με handsfree αλλά δεν τα βολεύτηκα ποτέ, οπότε πάντα μιλάω με τον κλασσικό τρόπο, με το κινητό στο αφτί!


Πρόσφατα ανακάλυψα το παρακάτω gadget.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό σημειωματάριο με οθόνη 8,5 inches και ειδικό touch pen…ένας έξυπνος τρόπος για να οργανώνομαι καλύτερα, να γράφω το πρόγραμμα μου ή να κρατάω τις απαραίτητες σημειώσεις στο σπίτι ή στη δουλειά. Μπορώ ταυτόχρονα να μιλάω στο κινητό και να σημειώνω σε αυτό το ηλεκτρονικό σημειωματάριο ότι θέλω!

Είναι πανεύκολο στην χρήση. Απλά γράφεις με το ειδικό πενάκι και σβήνεις με ένα κουμπί. Παράλληλα είναι εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό (μόλις 4.5mm) και χωράει στην τσάντα για να το έχω πάντα και παντού μαζί μου!

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι μπορούμε να το δώσετε και στα πιτσιρίκια μας. Πολλές φορές το δίνω στις μικρές μου, ζωγραφίζουν, σβήνουν και ξανα-δημιουργούν! Τους φαίνεται πολύ διασκεδαστικό να μουτζουρώνουν και να σβήνουν τόσο εύκολα.

Για μεγαλύτερα παιδιά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μελέτη των μαθημάτων τους, για να λύσουν ασκήσεις ή να σημειώσουν τα βασικότερα σημεία του μαθήματος…Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε την κατανάλωση χαρτιού και σεβόμαστε το περιβάλλον. Σημαντικό!


Το προμηθεύτηκα από το e-kerdos.gr σε καλή τιμή! Είχε άμεση παράδοση και πραγματικά οι άνθρωποι εκεί ήταν εξυπηρετικότατοι!

bottom of page