Προϊόντα σώματος με βάση το μέλι...τα ξεχώρισα και σας τα προτείνω!
top of page

Προϊόντα σώματος με βάση το μέλι...τα ξεχώρισα και σας τα προτείνω!


Να΄μαστε πάλι…και μάλιστα σήμερα σας έχω κάτι πολύ ενδιαφέρον!...Τα Καλλυντικά Μελίς τα οποία γνωρίζω καιρό τώρα, τα χρησιμοποιώ, τα εμπιστεύομαι και τα ξεχωρίζω για πολλούς λόγους.


Τα Καλλυντικά Μελίς διαφέρουν από τα συμβατά προϊόντα ομορφιάς, έχουν στοχευμένη δράση και παράγονται μετά από συστηματική έρευνα, προσεκτική επιλογή συστατικών και αυστηρές κλινικές μελέτες. Έτσι λοιπόν πετυχαίνουν να είναι τόσο αποτελεσματικά αλλά και ασφαλή για την επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, για την παραγωγή τους δεν χρησιμοποιούνται καθόλου φαρμακευτικά ή άλλα χημικά/τοξικά παρασκευάσματα. Πρόκειται δηλαδή για 100% Bio-καλλυντικά, που όπως ξέρετε τους έχω αδυναμία!

Ο πιο σημαντικός βέβαια λόγος είναι ότι πρόκειται για φυσικά προϊόντα που παράγονται από πρώτες ύλες του τόπου μας. Οι βασικές τους πρώτες ύλες είναι το ακατέργαστο μέλι, ο βασιλικός πολτός, το μελισσοκέρι και η πρόπολη, αλλά και φυσικά έλαια βιολογικής καλλιέργειας. Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι το μέλι έχει απίστευτα οφέλη για την επιδερμίδα μας. Το μέλι και όλα τα παράγωγα του (βασιλικός πολτός, πρόπολη κτλ.) βοηθούν στη δημιουργία μιας ενυδατικής θεραπευτικής ασπίδας, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην ανάπλαση και την αναδόμηση των κυττάρων του δέρματος…κάτι που φυσικά προστατεύει από τη γήρανση και βελτιώνει την όψη και την υφή της επιδερμίδας.

Πάμε να δούμε τα δύο προϊόντα σώματος που χρησιμοποιώ;


Η κρέμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας προσφέρει σύσφιξη, καταπολεμά το τοπικό πάχος, επανορθώνει και σμιλεύει τη σιλουέτα. Αναδομεί την επιδερμίδα, βελτιώνει την ελαστικότητα της και την κάνει να δείχνει πιο λεία και σφριγηλή. Τα συστατικά της είναι φοβερά και είναι αυτά που την κάνουν να διαφέρει από τις κλασσικές κρέμες κατά της κυτταρίτιδας αλλά και να είναι αποτελεσματική! Βασιλικός πολτός (για επανόρθωση), μέλι, μελισσοκέρι και γλυκερίνη (αποκαθιστούν τη χαμένη υγρασία), πρόπολη (με αντιοξειδωτική δράση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος), βιταμίνη B5 (προστατεύει από την πρόωρη γήρανση), καλέντουλα, έλαιο αχιλλέας, βούτυρο κακάο και βιολογικό έλαιο ελιάς (συμβάλλουν στη παραγωγή κολλαγόνου και έχουν αναπλαστικές ιδιότητες) και αιθέρια έλαια από γκρέιπφρουτ, κανέλλα, σανταλόξυλο (συσφίγγουν και μειώνουν το τοπικό πάχος). Δεν περιέχει καφεϊνη.


Η υφή της είναι πλούσια (μια μικρή ποσότητα αρκεί για να επαναφέρει τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας) και απορροφάται εύκολα. Μπορείτε να την χρησιμοποιείτε καθημερινά, απλώνοντας και κάνοντας μασάζ με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Βγαίνει σε δύο συσκευασίες, των 50ml και των 200ml.

Tip! Βάλτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα την γυμναστική και την κατανάλωση τουλάχιστον οκτώ ποτηριών νερού! Η κρέμα Melis, η άσκηση και το νερό είναι οι τρεις απαραίτητοι σύμμαχοι μας ενάντια στην κυτταρίτιδα.

Η κρέμα για σύσφιξη σώματος και για την καταπολέμηση των ραγάδων είναι ότι χρειάζεται κάθε μανούλα και κάθε εγκυμονούσα (μακάρι να την είχα ανακαλύψει νωρίτερα)! Οι περισσότερες αποκτάμε ραγάδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και δυστυχώς οι ραγάδες εύκολα έρχονται-δύσκολα φεύγουν. Τι μπορεί όμως να βελτιώσει την κατάσταση και να επαναφέρει την επιδερμίδα μας; Η θρεπτική και συσφικτική αυτή κρέμα της Melis που πέρα από την ενυδάτωση που χαρίζει, συσφίγγει και συμβάλλει στην ανάπλαση του δέρματος.


Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα από καλέντουλα, βιολογικό ελαιόλαδο, βούτυρο κακάο, βούτυρο καριτέ (βοηθούν στη διατήρηση της απαλότητας του δέρματος και προστατεύουν το διεσταλμένο δέρμα), βασιλικό πολτό (αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα), μέλι, μελισσοκερι και γλυκερίνη (ενυδατώνουν και αποκαθιστούν τη χαμένη υγρασία), πρόπολη (με αντιοξειδωτική δράση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος), προβιταμίνη Β5 (προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση). Δεν περιέχει καφεΐνη. Ακόμη, περιέχει φυσικά αιθέρια έλαια βανίλια και κανέλλα που δίνουν στην κρέμα ένα ευχάριστο άρωμα.


Χρησιμοποιήστε την καθημερινά σε όλη το σώμα, δίνοντας έμφαση στα σημεία που έχετε ραγάδες ή που χρειάζονται σύσφιξη. Μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε και προληπτικά, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αφού προλαμβάνει την αποδυνάμωση του δερματικού ιστού, τη χαλάρωση και τη δημιουργία ραβδώσεων. Καθημερινά, κάντε απαλό μασάζ σε κοιλιά, μέση, μηρούς και στήθος, αποφεύγοντας την περιοχή της θηλής. Είναι ασφαλής ακόμη και κατά τον θηλασμό. Βγαίνει σε δύο συσκευασίες, των 50ml και των 200ml.

Μιλάμε λοιπόν για ποιοτικά προϊόντα, αποτελεσματικά και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές. Θέλετε και άλλο λόγο για να τα αγαπήσετε; Εγώ πάντως όχι!


Τα Καλλυντικά Μελίς θα τα βρείτε στο promelis.gr, μαζί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Για παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Έμα, μέσω της σελίδας Καλλυντικά Μελίς και σύντομα τα προϊόντα θα είναι κοντά σας!

bottom of page