Οι νέες beauty αγορές μας από το Parfimo.gr
top of page

Οι νέες beauty αγορές μας από το Parfimo.gr


Γνωρίζετε ήδη καλά ότι μας αρέσουν οι online αγορές, κυρίως για τα καλλυντικά μας και τα είδη περιποίησης! Φυσικά δεν παραλείπουμε να επισκεπτόμαστε και να στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας!

Πρόσφατα κάναμε μια παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα parfimo.gr όπου βρίσκουμε δεκάδες προϊόντα γνωστών brands στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μια απίστευτα μεγάλη γκάμα σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών, make up, αρώματα και πολλά πολλά ακόμη. Ακόμη, πολλά σετ δώρων και προσφορές που δεν βρίσκουμε πουθενά αλλού.


Η τελευταία μας παραγγελία περιελάβανε αφρόλουτρα/σαμπουάν και προϊόντα στοματικής υγιεινής για τα παιδιά, όπως:

  • Το στοματικό διάλυμα Elmex Junior, για ηλικίες από 6 έως 12 ετών. Η Elmex είναι μια ελβετική εταιρία προϊόντων στοματικής υγιεινής. Τη γνωρίσαμε δοκιμάζοντας κάποιες οδοντόκρεμες ενηλίκων και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι. Έτσι σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε και το παιδικό στοματικό διάλυμα, το οποίο είναι εξίσου καλό! Με ήπια γεύση μέντας, δεν καίει, ενώ προσφέρει την απαραίτητη προστασία.

  • Οδοντόβουρτσες με γοργόνες! Θα βρείτε πολλά ακόμη σχέδια σε παιδικές οδοντόβουρτσες, για αγοράκια και κοριτσάκια!

  • Την οδοντόκρεμα Oral B Junior, που χρησιμοποιούμε τα τελευταία χρόνια σταθερά!

  • ..και τελευταία και καλύτερη αφήσαμε τη νέα οδοντόκρεμα που έχει ξετρελάνει τα πιτσιρίκια! Μιλάμε φυσικά για την Ecodenta Toothpaste Cavity Fighting που δίνει ένα διασκεδαστικό χρωματικό αποτέλεσμα! Κάθε εφαρμογή και άλλο χρώμα! Δεν ξέρεις τι χρώμα θα βγει...κίτρινο, πράσινο, μπλε...έκπληξη! Όσο για τη γεύση; Πεπόνι! Κατάλληλη για ηλικίες 6+, είναι μια vegan σύνθεση με 97% φυσικά συστατικά.


Ακόμη, επιλέξαμε 3 παιδικά αφρόλουτρα:

  • Το Swizzels Love Hearts Perfectly Peach με άρωμα ροδάκινο που μας θυμίζει καλοκαίρι.

  • Το Ziaja Kids Cookies 'n' Vanilla Ice Cream που είναι 2 σε 1, αφρόλουτρο και σαμπουάν.

  • Το κορυφαίο, επίσης 2 σε 1, Gabriella Salvete Kids Strawberry με άρωμα...τι άλλο;...μα φυσικά φράουλα!


Τέλος, δεν παραλείψαμε να προσθέσουμε στην παραγγελίας μας:

  • Το μολύβι ματιών της BOURJOIS Paris, Khol & Contour, σε Ultra black απόχρωση. Με μαλακή μύτη, προσφέρει άψογη εφαρμογή και αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρα.

  • Τα μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου και ντεμακιγιάζ Xpel Coconut Water Hydrating Facial Wipes, με απαλό άρωμα καρύδας, που αφαιρούν εύκολα και γρήγορα το μακιγιάζ, τους ρύπους και το περιττό σμήγμα από την επιδερμίδα.

  • Για τα μαλλιά, επιλέξαμε το ξηρό σαμπουάν Kallos Cosmetics Gogo, το οποίο απομακρύνει τη λιπαρότητα και χαρίζει στα μαλλιά μια φρέσκια και ανάλαφρη εμφάνιση και μας λύνει τα χέρια ανά πάσα στιγμή!


Εσείς από που κάνετε τις beauty αγορές σας; Μήπως ήρθε η ώρα να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα parfimo.gr;;;



bottom of page