Με την Lancaster είμαστε έτοιμες για τον ήλιο!
top of page

Με την Lancaster είμαστε έτοιμες για τον ήλιο!


Ήρθε η άνοιξη, πλησιάζει και το καλοκαιράκι, θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά τα μπάνια στη θάλασσα και πρέπει αν προετοιμαστούμε για την έκθεση μας στον ήλιο!

Διότι, ας μην ξεχνάμε πόσο σημαντική είναι η σωστή προστασία από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες και πόσο βλαβερή μπορεί να γίνει η έκθεση μας στον ήλιο χωρίς τα κατάλληλα αντηλιακά προϊόντα.


Φέτος επιλέξαμε, για ακόμη μια χρονιά, τα αντηλιακά της Lancaster, μιας από τις πιο γνωστές εταιρίες καλλυντικών. Προϊόντα εξαιρετικά, λόγω της διπλής προστασίας και της περιεκτικότητας σε φυσικά συστατικά, που περιέχουν φίλτρα UVA και UVB, τα οποία προστατεύουν το δέρμα από τις δυσμενείς επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και καταπολεμούν τη γήρανση του.




Πάμε να δούμε ποια προϊόντα επιλέξαμε;

  • Για το σώμα το Lancaster Sun Beauty Velvet Milk Summer Collection SPF30, σε συσκευασία των 75ml που είναι πολύ πρακτική και μπορούμε να την έχουμε πάντα και παντού μαζί μας. Έχει ένα απαλό άρωμα που μας έχει ενθουσιάσει!

  • Επίσης το Lancaster Sun Beauty Velvet Milk SPF30, 75ml. Αυτή την αντηλιακή λοσιόν μπορείτε να τη βρείτε και σε μεγαλύτερη συσκευασία των 400ml. Τη χρησιμοποιούμε σε πρόσωπο και σώμα καθώς απλώνεται πολύ εύκολα και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα!

  • Τέλος, μια συσκευασία δώρου με 3 αντηλιακά προϊόντα σε super οικονομική τιμή! Περιέχει την αντηλιακή λοσιόν Sun Beauty Sublime Tan Velvet Milk SPF30 (50 ml), την αντηλιακή λοσιόν επεκτάσης μαυρίσματος Golden Tan Maximizer After Sun Lotion (50 ml) για να διατηρήσεις το μαύρισμα σου ακόμη περισσότερο και το fluid κατά των πανάδων SPF50 (3 ml). Ένα μικρό αλλά θαυματουργό σωληνάριο!


Περιττό να σας πω ότι το η σειρά Lancaster Sun Beauty έχει τα εξής οφέλη:

  • προστατεύει τόσο από τις ακτίνες UVA και UVB, όσο και από τις ορατές ακτίνες και τις υπέρυθρες ακτίνες,

  • περιέχει ένα σύμπλεγμα μαυρίσματος για να προάγει έναν μαυρισμένο τόνο του δέρματος,

  • ενυδατώνει το δέρμα και αποτρέπει την ξηρότητα,

  • είναι ιδανική για μεσαίους έως σκούρους τόνους δέρματος.

Οπότε…τι καλύτερο για την επιδερμίδα σου?!

Μην παραλείψεις λοιπόν να δεις όλα τα αντηλιακά προϊόντα της Lancaster για να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα.



Κλείνοντας να σου πούμε ότι αυτό το υπέροχο σετάκι με τα 3 αντηλιακά προϊόντα είναι πολύ καλή ιδέα και για δωράκι σε φίλη. Να είσαι σίγουρη ότι θα το λατρέψει!

Αν θέλεις άλλη ιδέα για δώρο, εν όψει μάλιστα της γιορτής της μητέρας, τότε τι θα έλεγες για κάποιο άρωμα;…και αν δυσκολεύεσαι να επιλέξεις, τότε δες πώς θα βρείς το κατάλληλο άρωμα για δώρο, ανάλογα με την περίσταση και την προσωπικότητα του ατόμου!


bottom of page