Καλλυντικά με βάση το μέλι...Μια συμπυκνωμένη πηγή αντί-γήρανσης από τα Καλλυντικά Μελίς
top of page

Καλλυντικά με βάση το μέλι...Μια συμπυκνωμένη πηγή αντί-γήρανσης από τα Καλλυντικά Μελίς


Καλημέρα!


Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ τα προϊόντα σώματος της Melis, μιας ελληνικής εταιρίας που κάνει τη διαφορά! Τα Καλλυντικά Μελίς διαφέρουν από τα συμβατά προϊόντα ομορφιάς, παράγονται μετά από συστηματική έρευνα και προσεκτική επιλογή συστατικών.

Έτσι λοιπόν πετυχαίνουν να είναι αποτελεσματικά και ασφαλή για την επιδερμίδα. Για την παραγωγή τους δεν χρησιμοποιούνται καθόλου φαρμακευτικά ή άλλα χημικά/τοξικά παρασκευάσματα. Πρόκειται δηλαδή για 100% Bio-καλλυντικά, που όπως ξέρετε τους έχω αδυναμία!


Την εταιρία Melis την ξεχώρισα και την αγάπησα από την αρχή γιατί τα καλλυντικά της είναι φυσικά και παράγονται από πρώτες ύλες του τόπου μας… Πρόσφατα λοιπόν δοκίμασα και τα προϊόντα προσώπου της σειράς Melis Easy και Melis Plus και δηλώνω ενθουσιασμένη.

Ποια προϊόντα περιλαμβάνει κάθε σειρά;

Η σειρά Melis Easy περιλαμβάνει: Κρέμα προσώπου και κρέμα ματιών. Η σειρά Melis Plus περιλαμβάνει: Κρέμα προσώπου, κρέμα ματιών και συσφικτικό & επανορθωτικό serum.


Τι κοινό έχουν οι δύο αυτές σειρές προϊόντων;

Το βασικά συστατικά τους είναι κοινά: ακατέργαστο μέλι, βασιλικός πολτός, μελισσοκέρι, πρόπολη, αλλά και φυσικά έλαια βιολογικής καλλιέργειας. Σας έχω ξαναπεί πόσο καλό είναι το μέλι για την επιδερμίδα μας; Αυτό και όλα τα παράγωγα του βοηθούν στη δημιουργία μιας ενυδατικής θεραπευτικής ασπίδας, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην ανάπλαση και την αναδόμηση των κυττάρων του δέρματος…κάτι που φυσικά προστατεύει από τη γήρανση και βελτιώνει την όψη και την υφή της επιδερμίδας.

Σε τι διαφέρουν όμως; Η διαφορά των δυο σειρών, ουσιαστικά συνίσταται στην ποσοστιαία περιεκτικότητα τους σε κάποια δραστικά συστατικά και κυρίως του Βασιλικού Πολτού. Η Melis Easy αφορά πιο νεανικές επιδερμίδες και αποτελεί την ιδανικότερη ίσως πρόληψη κατά των ρυτίδων. Αντίθετα, η Melis Plus είναι πιο ενισχυμένη σειρά και απευθύνεται σε ταλαιπωρημένες-ώριμες επιδερμίδες που ζητούν ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να καταπολεμήσουν τα σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, ελεύθερες ρίζες, χαμένη ελαστικότητα, οξείδωση κτλ.)


Πάμε να δούμε ένα-ένα τα προϊόντα;

Ξεκινάμε με τις κρέμες προσώπου Melis Easy & Melis Plus: Πρόκειται για 24ωρες κρέμες που πέρα από ενυδάτωση προσφέρουν στην επιδερμίδα και την απαραίτητη προστασία από τις ρυτίδες και τη γήρανση. Αυτό το πετυχαίνουν χάρη στα συστατικά τους: Βασιλικός πολτός (επανορθώνει και συσφίγγει), Μέλι, Μελισσοκέρι, Γλυκερίνη, Αμυγδαλέλαιο, Jojoba oil, Βιταμίνη Ε και Προβιταμίνη Β5 (μειώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων και ενισχύουν την σφριγηλότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας).

Η κρέμα Melis Plus είναι ακόμη εμπλουτισμένη με αιθέρια έλαια γιασεμιού, σανταλόξυλου, κανέλλας και βανίλιας που πέρα από το ότι χαρίζουν ένα απίστευτο άρωμα, περιποιούνται σε βάθος την ώριμη επιδερμίδα, την προστατεύουν και προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση της. Ένα ακόμη πολύτιμο συστατικό της είναι το Vitis Vinifera, ένα σύμπλεγμα βιοφλαβονοειδών 20 φορές ισχυρότερο από την βιταμίνη C και 50 φορές ισχυρότερο από την βιταμίνη Ε. Αυτό δρα σαν αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Χρησιμοποιήστε την κρέμα πρωί και βράδυ, σε καθαρή επιδερμίδα (πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ) κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Έρχεται σε συσκευασία των 50ml και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.


Tip! Τους καλοκαιρινούς μήνες μην ξεχνάτε να βάζετε κάθε πρωί και μια αντηλιακή κρέμα πριν φύγετε από το σπίτι! Είναι άκρως απαραίτητη και θα προστατεύσει την επιδερμίδα σας από φθορές, γήρανση και πανάδες!


Πάμε στις Κρέμες ματιών Melis Easy & Melis Plus: Σίγουρα όλες γνωρίζουμε πόσο ευαίσθητη και πόσο ευάλωτη είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια. Είναι ίσως από τα πρώτα σημεία όπου εμφανίζονται ρυτίδες. Είναι ίσως η περιοχή που θέλει την περισσότερη φροντίδα και μάλιστα από πολύ νωρίς.

Οι κρέμες ματιών της Melis περιέχουν πολλά και σημαντικά συστατικά, όπως βασιλικό πολτό, μελί και προ –βιταμίνη Β5 που καταφέρνουν να μειώσουν τις ρυτίδες, τα σημάδια κούρασης και τους μαύρους κύκλους. Έχουν ακόμη έλαιο αβοκάντο και αμυγδαλέλαιο που ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος, προστατεύουν τα κύτταρα από την οξείδωση, καταπολεμούν τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους.

Η κρέμα ματιών Melis Easy απευθύνεται σε νεανικές επιδερμίδες και είναι ότι καλύτερο για πρόληψη από τις ρυτίδες, ενώ η Melis Plus έχει πιο ενισχυμένη φόρμουλα, με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βασιλικό πολτό, έλαιο αβοκάντο κ.ά. Είναι ιδανική για μεγαλύτερες ηλικίες καθώς αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, επιταχύνει την ανανέωση της επιδερμίδας και μειώνει τις ρυτίδες. Και οι δύο έρχονται σε συσκευασία των 30ml, για να σας χαρίσουν ένα ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα.


Συσφικτικό & Επανορθωτικό Serum Melis plus: Ένας ορός προσώπου και λαιμού με βάση το μέλι. Καταπολεμά τη γήρανση, περιποιείται και τονώνει την επιδερμίδα. Εμπλουτισμένος με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και άλλα φυσικά συστατικά που χαρίζουν σφριγηλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα.

Ο ορός Melis Plus βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα ενισχυμένο προϊόν που ουσιαστικά επανορθώνει και έχει άμεση δράση lifting.

Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά, πρωί και βράδυ, πριν την εφαρμογή της κρέμας. Συσκευασία 50ml.

Μιλάμε λοιπόν για προϊόντα που περιέχουν ισχυρά αντί-οξειδωτικά συστατικά και βοηθούν στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών. Δρουν στοχευμένα στα αίτια που προκαλούν γήρανση, γι’ αυτό και θα τα χαρακτήριζα ως μια συμπυκνωμένη πηγή αντί-γήρανσης.

Με την καθημερινή χρήση των προϊόντων αυτών, θα νιώσετε το δέρμα σας αναζωογονημένο και θα δείτε διαφορά στην όψη και την ελαστικότητα του. Ταυτόχρονα, θα παραμένει προστατευμένο από ρυτίδες/γήρανση και οξείδωση.

Περιττό να αναφέρω ότι κανένα προϊόν δεν περιέχει Parabens, Silicone, Propylene Glycol, Mineral Oil.

Τα Καλλυντικά Μελίς είναι χειροποίητα, παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά των προϊόντων της μέλισσας και δεν περιέχουν χημικά συστατικά. Για το λόγο αυτό προτείνεται η διατήρηση τους σε δροσερό και σκιερό μέρος. Το καλοκαίρι καλό είναι να τα διατηρείτε στο ψυγείο!


Τα Καλλυντικά Μελίς θα τα βρείτε στο www.promelis.gr μαζί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.Πως θα τα αποκτήσετε; Πολύ εύκολα! Επισκεφτείτε το https://www.pharm24.gr/melis-m-754.html και κάντε την παραγγελία σας!

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την αγαπημένη μου κα Έμα, μέσω της σελίδας Καλλυντικά Μελίς και σύντομα τα προϊόντα θα είναι κοντά σας!

bottom of page