Ένα πρωτοποριακό προϊόν από την Dekaz
top of page

Ένα πρωτοποριακό προϊόν από την Dekaz

Κορίτσια μου, εδώ και 10 μέρες περίπου χρησιμοποιώ 2 προϊόντα που μου έστειλε η Dekaz. Τα δοκίμασα και έχω να σας πω πολλά!


Θα ξεκινήσω με το προϊόν που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση και δεν είναι άλλο από το MEY INSTANT WRINKLE FIGHTER!

Είναι κάτι πρωτοποριακό! Αποτελεί μια στοχευμένη-νέας γενιάς θεραπεία που απαλύνει άμεσα τα ορατά σημάδια της γήρανσης, όπως τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές έκφρασης.

Ονομάζεται Instant Wrinkle Fighter γιατί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα καταφέρνει και κάνει το δέρμα πιο λείο…έτοιμο για την εφαρμογή του make-up! Πως γίνεται αυτό;


Χάρη στα δραστικά συστατικά Multi-action Pore Refiner και Natural Relaxing Wrinkle Fighter που περιέχει, μειώνει τους διεσταλμένους πόρους και την τραχύτητα του δέρματος, καθώς και το βάθος των ρυτίδων. Έτσι η όψη της επιδερμίδας μας είναι πιο λεία, πιο φρέσκια και χωρίς γυαλάδα.

Είναι ακόμη ενισχυμένο με εκχύλισμα βλαστοκυττάρων Raspberry που έχει πλούσια αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση, διεγείρει τη σύνθεση του υαλουρονικού και χαρίζει ελαστικότητα και σφριγηλότητα.


Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 2 τρόπους:

- ως βάση για το μακιγιάζ, για τελειοποίηση του αποτελέσματος, λείανση της επιδερμίδας, μείωση των ατελειών και των διεσταλμένων πόρων

- ως συμπληρωματικό προϊόν αντιγήρανσης, αφού απαλύνει τις ρυτίδες/γραμμές έκφρασης και προσδίδει μια πιο νεανική όψη στο δέρμα μας.

Το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο, GMO Free, χωρίς parabens. Έρχεται σε πρακτικό σωληνάριο των 30ml που διευκολύνει στην σωστή καθημερινή χρήση του.


Να σας πω κάτι ακόμη; Δεν το περίμενα, αλλά σε εμένα έχει όντως αρχίσει να δουλεύει! Γι’αυτό σας λέω ότι είναι ένα προϊόν που μου έχει κάτι τόσο μεγάλη εντύπωση! Λόγω μικτής-λιπαρής επιδερμίδας, οι πόροι μου είναι σχετικά διεσταλμένοι. Το προϊόν αυτό τους έχει μειώσει και έχει κάνει το δέρμα μου να δείχνει πιο λείο. Like!



Όσον αφορά το MEY VITALIZING LIQUID SOAP είναι ένα υγρό σαπουνάκι καθαρισμού προσώπου, που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, απομακρύνοντας μακιγιάζ, ρύπους και νεκρά κύτταρα.

Περιέχει εκχύλισμα χαμομηλιού, γνωστό για την ενυδατική και καταπραϋντική του δράση. Έτσι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πρόσωπο και σώμα. Είναι απαλό, διατηρεί το φυσιολογικό pH της επιδερμίδας, την καθαρίζει και της επιτρέπει να «αναπνέει».

Ας μην παραμελούμε τον καθαρισμό του προσώπου (όσο και αν κάποιες φορές βαριόμαστε!) γιατί είναι το πιο σημαντικό βήμα για να έχουμε μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.



Αυτά, όπως και όλα τα προϊόντα της Dekaz, θα τα βρείτε στο φαρμακείο της γειτονιάς σας ή σε online φαρμακεία!

Θα σας πρότεινα να ρίξετε μια ματιά στο site της εταιρίας, www.dekaz.gr για να δείτε όλα τα προϊόντα και να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς!


Το καλύτερο βέβαια σας το άφησα για το τέλος!

«Τρέχει» ήδη διαγωνισμός…μια τυχερή θα κερδίσει αυτά τα 2 προϊόντα που πιστεύω ότι αξίζει να εντάξουμε στην καθημερινή μας περιποίηση.

Προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή έως τις 22 Ιουλίου 2018…Γρήγορα!

bottom of page