5 κακές συνήθειες που ταλαιπωρούν το στήθος σας!
top of page

5 κακές συνήθειες που ταλαιπωρούν το στήθος σας!


Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε, αλλά υπάρχουν κάποιες κακές συνήθειες που ταλαιπωρούν το στήθος σας...Ποιες είναι αυτές;


1. Φοράτε λάθος νούμερο σουτιέν

Μελέτες έχουν δείξει ότι ένα σουτιέν που δεν παρέχει την κατάλληλη στήριξη, μπορεί με την πάροδο του χρόνου να προκαλέσει πτώση στο στήθος.


2. Δεν πίνετε αρκετό νερό

Το νερό είναι ότι καλύτερο για τον οργανισμό. Η έλλειψη του κάνει το δέρμα σας να δείχνει τραχύ και ζαρωμένο. Αυτό δεν ισχύει μόνο για το πρόσωπο, όπως πιθανότατα νομίζατε, αλλά και για όλο το σώμα. Οπότε βάλτε στο πρόγραμμα σας να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα.


3. Δεν προστατεύετε το στήθος σας από τον ήλιο

Όπως το πρόσωπο και το σώμα, έτσι και το στήθος θέλει το αντηλιακό του! Ο ήλιος είναι γνωστό ότι προκαλεί πρόωρη γήρανση και φυσικά δεν το θέλουμε! Την επόμενη φορά λοιπόν που θα εκτεθείτε στον ήλιο, φροντίστε να βάλετε αντηλιακό και στο στήθος σας, στα σημεία που μένουν ακάλυπτα από το μαγιό σας.


4. Έχετε μεγάλες αυξομειώσεις βάρους

Προσπαθήστε να είστε σταθερές στα κιλά σας γιατί όταν παίρνετε βάρος το στήθος χάνει την

ελαστικότητα του επειδή φουσκώνει, ενώ όταν χάνετε βάρος μικραίνει το στήθος σας γιατί χάνετε το λίπος που υπάρχει εκεί! Όπως είναι φυσικό, όλες αυτές οι αλλαγές το ταλαιπωρούν απίστευτα.


5. Καπνίζετε

Το κάπνισμα βλάπτει γενικά την υγεία! Μάλιστα, μια οκταετής μελέτη έδειξε ότι το κάπνισμα μπορεί να συμβάλλει στην χαλάρωση του στήθους. Πως; Καταστρέφει την ελαστίνη, που δίνει στο δέρμα νεανική εμφάνιση.




bottom of page