3 λόγοι που θα αγαπήσεις το Real Rebel Lip Balm
top of page

3 λόγοι που θα αγαπήσεις το Real Rebel Lip Balm

Γεια σας κορίτσια μου,


Ήρθε η ώρα να σας πω περισσότερα για το Real Rebel Lip Balm της Dekaz. Αλήθεια, ξέρετε ότι δεν είναι ένα απλό Lip Balm;

Είναι μοναδικό για την καθεμία αφού αντιδρά με την χημεία μας και αναδεικνύει το φυσικό χρώμα και τον τόνο των χειλιών μας!!! Παράλληλα τα ενυδατώνει και τους παρέχει την προστασία που χρειάζονται, ειδική αυτή την εποχή.

Για εσένα λοιπόν που θες ένα lip balm για τέλεια ενυδάτωση και προστασία των χειλιών σου, αλλά θέλεις να σου δώσει λίγο χρώμα και λάμψη…σου έχω τη λύση. Το μαγικό Real Rebel Lip Balm!

Το δοκίμασα και έχω να σου πω ότι είναι ιδανικό:

  • για εμάς που δεν πολύ-βαφόμαστε, αλλά δεν θέλουμε να δείχνουμε και εντελώς άβαφες!

  • για εμάς που τα κραγιόν μας ενοχλούν λιγάκι (πας να πιεις ένα ποτηράκι νερό και μένει το κραγιόν επάνω!) και φυσικά

  • για εμάς που θέλουμε να φροντίζουμε τα χείλη μας ώστε να είναι ενυδατωμένα και προστατευμένα όλη μέρα!

Μπορεί να το βλέπεις πράσινο αλλά…δεν είναι αυτό που φαίνεται! Στην πραγματικότητα αντιδρά με τη χημεία της επιδερμίδας σου για να ενισχύσει και να τονίσει το δικό σου, φυσικό χρώμα των χειλιών. Αναδεικνύει δηλαδή την ιδανική απόχρωση για τα δικά σου χείλη, τονίζει και αυξάνει το φυσικό τους χρώμα. Ταυτόχρονα ενυδατώνει, προστατεύει και θρέφει τα χείλη. Όσες περισσότερες φορές το εφαρμόσεις, τόσο πιο έντονο αποτέλεσμα θα έχεις!

Σου φαίνεται επαναστατικό; Είναι όντως υπέροχο!


…και επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, δες το πριν και το μετά!

Περιέχει έλαιο jojoba, εκχύλισμα ελιάς, βούτυρο καριτέ, βιταμίνη Ε και κερί μέλισσας. Δεν έχει τεχνητά χρώματα ή αρώματα. Ταιριάζει σε όλες! Δεν λερώνει-μουτζουρώνει και είναι μακράς διάρκειας.

Πώς θα το εφαρμόσεις;

Απλά γλίστρησε πάνω στα χείλη σου, περίμενε δύο δευτερόλεπτα και δες να δημιουργείται το πιο τέλειο και ταιριαστό σε εσένα χρώμα. Το χρώμα θα σβήνει στο φυσικό του φινίρισμα για τέσσερις ώρες χωρίς επανεφαρμογή. Τα καλύτερα νέα? Αντίθετα από ένα συνηθισμένο κραγιόν, φαίνεται ακόμα καλύτερο με το πέρασμα της ώρας.


Το Real Rebel Lip Balm της Santhilea London θα το βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς το www.dekaz.gr

bottom of page