Ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα για ένα όμορφο παιδικό δωμάτιο
top of page

Ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα για ένα όμορφο παιδικό δωμάτιο

Θέλετε το παιδάκι σας να έχει το πιο ωραίο δωμάτιο; Έχουμε την καλύτερη ιδέα! Επιλέξτε μια ταπετσαρία ή κολλήστε αυτοκόλλητα τοίχου!


Μια ταπετσαρία ή αυτοκόλλητα με τον αγαπημένο ήρωα του παιδιού θα ομορφύνουν τον χώρο. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο διαχρονικό (γιατί τον batman και την barbie κάποια στιγμή θα τα βαρεθεί), επιλέξτε πιο αφαιρετικά θέματα όπως λουλούδια, θάλασσα κτλ.


Δείτε φωτογραφίες και πάρτε ιδέες!


Τόσο οι ταπετσαρίες, όσο και τα αυτοκόλλητα τοίχου, αποτελούν δημοφιλή τρόπο διακόσμησης των παιδικών δωματίων. Η γκάμα είναι τεράστια και σίγουρα θα βρείτε εντυπωσιακά σχέδια που να ταιριάζουν στο στυλ και στο ύφος που θέλετε να δώσετε!


Στις ταπετσαρίες, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε, μπορείτε να καλύψετε όλους τους τοίχους του δωματίου ή μία μόνο πλευρά. Έτσι θα δώσετε ένα διαφορετικό στυλ και χαρακτήρα στον χώρο, θα τον διακοσμήσετε και θα τον ομορφύνετε.


Από την άλλη, τα αυτοκόλλητα έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Αν δεν σας αρέσουν ή αν τα βαρεθείτε, τα αντικαθιστάτε πολύ εύκολα και γρήγορα ή εμπλουτίζετε τη συλλογή και με άλλες φιγούρες ή διακοσμητικά που έχουν το ίδιο θέμα (π.χ. σεντόνια ή μαξιλαράκια).

Θα σας προτείνω να επισκεφτείτε το sticky, ίσως το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου θα βρείτε απίθανα σχέδια σε ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα τοίχου...και όχι μόνο!

Ανάλογα την ηλικία του παιδιού, επιλέξτε σχέδια με ήρωες, λουλούδια, ζωάκια ή φράσεις για να περάσετε ένα όμορφο μήνυμα.


Μια ακόμη ωραία ιδέα είναι να "ντύσετε" την πόρτα του παιδικού υπνοδωματίου ή την ντουλάπα με αυτοκόλλητα.

Φυσικά σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τις διαστάσεις!


Τέλος να σας ενημερώσω ότι οι ταπετσαρίες και τα αυτοκόλλητα τοίχου αποτελούν μια οικονομική και εύκολη λύση ανανέωσης του παιδικού δωματίου και δεν απαιτούν μεγάλη ταλαιπωρία (όπως πχ. το βάψιμο του τοίχου).


Λοιπόν, τι λέτε; Μήπως ήρθε η ώρα για μια ανανέωση;

bottom of page