"Να μείνω ή να φύγω;" - Book review
top of page

"Να μείνω ή να φύγω;" - Book review


Καλημέρα σας,


Έχοντας ήδη διαβάσει τα επιτυχημένα βιβλία της Θέκλας Πετρίδου «Χαρούμενη μαμά=Χαρούμενα παιδιά» και «Ψυχολογικός πόλεμος», την έχουμε αγαπήσει για τον τόσο προσιτό και απλό τρόπο που γράφει, τα αληθινά παραδείγματα από την κλινική της εμπειρία τα οποία μοιράζεται μαζί μας και τις χρήσιμες συμβουλές που δίνει.

Έτσι δεν θα μπορούσαμε να μην διαβάσουμε το βιβλίο της με τίτλο "Να μείνω ή να φύγω;".


Το εγχειρίδιο αυτό έρχεται να μας δώσει απαντήσεις σε πολύ σημαντικά ερωτήματα και να μας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση ή τον γάμο μας.

Μήπως ήρθε η ώρα να αντικρίσουμε την πραγματικότητα και να δούμε αν η σχέση μας παραμένει ζωντανή, αν η ρουτίνα είναι λόγος χωρισμού, αν είναι στη φύση μας η μονογαμία ή αν μένουμε στον γάμο για τα παιδιά;


Μέσα στα 16 κεφάλαια του βιβλίου θα βρούμε όλες τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε ώστε να καταλάβουμε αν μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση ή τον γάμο μας και να ζήσουμε ευτυχισμένοι μέσα σε αυτά, νιώθοντας πλήρεις.

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι ο κύριος ρόλος των σχέσεων είναι να μας δίνουν χαρά και ισορροπία. Κάνουμε σχέσεις για να είμαστε καλά. Τις διατηρούμε όσο νιώθουμε καλά μέσα σε αυτές. Και τις διακόπτουμε όταν δεν είμαστε καλά μέσα σε αυτές και όταν φυσικά δεν υπάρχει χώρος για βελτίωση. Δικαιούμαστε να δημιουργούμε σχέσεις και δικαιούμαστε να τις διακόπτουμε. Έχουμε επιλογές.



Χαρακτηριστικά & λοιπές πληροφορίες

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Θέκλα Πετρίδου

Σελίδες βιβλίου: 280

Διαστάσεις: 14x21cm

Έκδοση: Νοέμβριος 2018

Δεύτερη ανατύπωση: Ιούλιος 2020

Ένα βιβλίο που καταρρίπτει βασικούς μύθους για τον έρωτα και τον γάμο, προβάλλοντας παράλληλα υγιή παραδείγματα που μας δίνουν θάρρος και μας κάνουν αισιόδοξους.

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και μπορείτε να το βρείτε στο site των εκδόσεων www.psichogios.gr, καθώς και σε πολλά online βιβλιοπωλεία, όπως αυτό https://mikk.ro/C5uY

bottom of page