Μήπως τα μαλλιά σου σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη από ότι είσαι???
top of page

Μήπως τα μαλλιά σου σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη από ότι είσαι???



Πότε τα μαλλιά σου σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη από ότι είσαι??? Αν ισχύει ένα από τα παρακάτω τότε χρειάζεσαι άμεσα μια αλλαγή!


Είναι υπερβολικά μακριά

Τα μακριά μαλλιά σίγουρα φαίνονται εντυπωσιακά στο πίσω μέρος αλλά από μπροστά κάνουν το πρόσωπο σου να δείχνει κουρασμένο


Είναι πολύ κοντά

Μπορεί τα κοντά μαλλιά να ταιριάζουν στο πρόσωπο σου αλλά μην το παρακάνεις!


Έχεις το ίδιο κούρεμα εδώ και χρόνια

Ε, τότε ήρθε η ώρα για αλλαγή! Αν φοβάσαι τις αλλαγές ξεκίνα δειλά-δειλά. Αρκεί να αλλάξεις λίγο το στυλ των μαλλιών σου.


Το χρώμα τους είναι θαμπό

Αν το χρώμα των μαλλιών σου είναι θαμπό ή ξεθωριασμένο τότε καλύτερα να ξανασκεφτείς το ενδεχόμενο να αλλάξεις χρώμα (έστω και 1-2 τόνους!). Επέλεξε ένα χρώμα κοντά στο φυσικό σου και να θυμάσαι πως οτιδήποτε μονότονο δείχνει σοβαρό.


Αφέλειες σε λάθος μάκρος

Δυστυχώς οι αφέλειες δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα και σε όλα τα μήκη μαλλιών. Το ιδανικό μήκος μαλλιών αν θες να έχεις αφέλειες είναι μέχρι τον ώμο.


Χρησιμοποιείς τα ίδια προϊόντα μαλλιών εδώ και χρόνια

Με τα χρόνια η υφή των μαλλιών αλλάζει οπότε θα πρέπει να αλλάξεις και εσύ τα προϊόντα που χρησιμοποιείς. Εάν, για παράδειγμα, τα μαλλιά σου είναι πλέον ξηρά επέλεξε προϊόντα ειδικά για ξηρά μαλλιά.


Τα μαλλιά σου δεν έχουν όγκο

Δημιούργησε όγκο με το σωστό κούρεμα και το σωστό styling. Ιδανικό κούρεμα για λεπτά μαλλιά είναι να έχουν μήκος έως το μέσο του λαιμού και έντονες μύτες.




bottom of page