Η νέα σειρά Bio της Garnier μας έχει ενθουσιάσει...και όχι άδικα!
top of page

Η νέα σειρά Bio της Garnier μας έχει ενθουσιάσει...και όχι άδικα!

Γνωρίζετε ότι η Garnier έχει βγάλει μια νέα σειρά περιποίησης προσώπου, τη Garnier Bio; Είναι μια βιολογική σειρά, ειδικά σχεδιασμένη για όλες εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να διατηρούν την επιδερμίδα τους υγιή, λαμπερή και ισορροπημένη, ενώ παράλληλα σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον.


Η Garnier Bio έρχεται λοιπόν να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες περιποίησης της επιδερμίδας κάθε σύγχρονης γυναίκας. Με προϊόντα άκρως αποτελεσματικά, φροντίζει για τον καθαρισμό, την τόνωση και την ενυδάτωση του δέρματος, αλλά και για την κάλυψη των αναγκών ακόμη και της πιο απαιτητικής επιδερμίδας! Πλούσια σε δραστικά φυτικά συστατικά και βιολογικές πρώτες ύλες, τα προϊόντα της σειράς Bio είναι πιστοποιημένα από τον Ecocert Greenlife, σύμφωνα με το πρότυπο COSMOS ORGANIC, ενώ οι συνθέσεις τους είναι vegan, δηλαδή δεν περιέχουν συστατικά ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης. Ακόμη, τα συστατικά τους προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές, τα προϊόντα από βιολογικές καλλιέργειες και τα περισσότερα προέρχονται από πηγές δίκαιου εμπορίου με σεβασμό στη βιοποικιλότητα. Τέλος, χρησιμοποιούνται για αυτά όσο το δυνατόν περισσότερα ανακυκλώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά.

Τα βασικά συστατικά της σειράς Garnier Bio

Τα βότανα που πρωταγωνιστούν στη σειρά Garnier Bio της Garnier, είναι όλα βιολογικής καλλιέργειας και έχουν επιλεγεί για τις ευεργετικές ιδιότητές τους. Αυτά είναι:

  • Το θυμάρι: Γνωστό για τις καθαριστικές του ιδιότητες και κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες.

  • Το λάδι argan : Το αιθέριο έλαιο από άργκαν είναι γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

  • Η λεβάντα: Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμη και για τις ευαίσθητες.

  • Το λεμονόχορτο: Το αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου είναι γνωστό για τις απολεπιστικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για τις κανονικές προς μικτές επιδερμίδες.

  • Το ανθόνερο: Το ευεργετικό ανθόνερο είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμη και για τις ευαίσθητες.

4 λόγοι που αξίζει να τη δοκιμάσετε

Η Garnier επέλεξε προσεκτικά -ανάμεσα σε χιλιάδες συστατικά τα παραπάνω αποτελεσματικά φυτά, γνωστά για τις ευεργετικές ιδιότητες τους σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Έτσι δημιούργησε την σειρά Bio, την οποία αξίζει να δοκιμάσετε γιατί: - Αποτελείται από βιολογικά πιστοποιημένα προϊόντα - Είναι Vegan, καθώς δεν περιέχει συστατικά ζωϊκής προέλευσης - Όλα τα βασικά συστατικά της προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες και ανανεώσιμες πηγές που αναδημιουργούνται κάθε χρόνο - Οι συσκευασίες είναι ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες.

Τα προϊόντα της σειράς που δοκιμάσαμε

Δοκιμάσαμε 4 από τα προϊόντα της σειράς και δηλώνουμε ήδη ενθουσιασμένοι! Αυτά είναι:

  • Το Garnier Bio Purifying Thyme (150ml) είναι ένα καταπραϋντικό face toner, εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο βιολογικού θυμαριού, βιολογικό νερό κριθαριού και σαλικυλικό οξύ. Ιδανικό για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες, εξυγιαίνει, εξισορροπεί, μειώνει τις ατέλειες, συσφίγγει τους πόρους και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας. Έχει ένα δροσερό άρωμα που σε συνεπαίρνει!

  • Η Garnier Bio Fresh Lemongrass (50ml) είναι μια ενυδατική και αναζωογονητική κρέμα προσώπου με έλαιο λεμονόχορτου, βιολογική αλόη βέρα και φυτική γλυκερίνη. Ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Χαρίζει ένα ματ αποτέλεσμα και είναι ιδανική για κανονικά και μικτά δέρματα. Η υφή της είναι απαλή και το άρωμα της ξεχωριστό!

  • Μια ακόμη κρέμα, είναι η Garnier Bio Repairing Hemp (50ml), σε μορφή gel. Είναι ιδανική για κουρασμένες επιδερμίδες που έχουν ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Με έλαιο κάνναβης, καταπραΰνει και προσφέρει μια απαλή ενυδάτωση. Το άρωμα της είναι αρκετά έντονο.

  • Τέλος, δοκιμάσαμε τον αντιρυτιδικό ορό προσώπου Garnier Bio Graceful Lavandin Smooth & Glow Facial Oil (30ml). Εμπλουτισμένο με έλαιo βιολογικής λεβάντας, βιολογικό έλαιο άργκαν και αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, προσφέρει εντατική αντιρυτιδική δράση, ενυδάτωση και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα. Έχει ακόμη αναπλαστικές ιδιότητες και χαρίζει μια άμεσα αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης. Σύμφωνα με αυτο-αξιολόγηση 82 γυναικών που το χρησιμοποίησαν, μέσα σε 1 εβδομάδα είχε πιο λεία όψη για το 87% των γυναικών αυτών, ενώ η ποιότητα της επιδερμίδας βελτιώθηκε αισθητά.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Biο θα τα βρείτε σε άκρως οικονομικές τιμές που δεν θα πιστεύετε! Εντοπίστε τις προσφορές, δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε!

bottom of page