Η λύση για υγιή και δυνατά μαλλιά
top of page

Η λύση για υγιή και δυνατά μαλλιά


Πόσο όμορφα δείχνουν τα γερά και υγιή μαλλιά…Λάμπουν, έχουν ωραία κίνηση και το βασικότερο…δεν πέφτουν!


Τι πρέπει να κάνουμε για να έχουμε υγιή μαλλιά;

Πέρα από τα γνωστά, όπως να αποφεύγουμε τα προϊόντα styling, το σεσουάρ κτλ. μπορούμε να κάνουμε ανά 2-3 μήνες μια θεραπεία ενδυνάμωσης μαλλιών. Αυτό φυσικά αφορά όχι μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης.


Έχω λοιπόν να σας προτείνω τις ειδικές αμπούλες που αποτελούν θεραπεία ενδυνάμωσης και κατά της τριχόπτωσης που θα βρείτε στο www.e-kerods.gr. Πρόκειται για ένα ισπανικό προϊόν, ειδικά μελετημένο και σχεδιασμένο για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής.


Προσωπικά, το χρησιμοποιώ περίπου τέσσερις φορές τον χρόνο και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά...και όχι μόνο!...Διαρκούν! Δηλαδή τα μαλλιά μου παραμένουν υγιή και λαμπερά ακόμη και όταν σταματάω την θεραπεία για αρκετό καιρό.


Σε τι διαφέρουν από άλλα παρόμοια προϊόντα;

Οι συγκεκριμένες αμπούλες περιέχουν σημαντικά συστατικά όπως:

  • Ρετινόλη-βιταμίνη Α: ισχυρά αντιοξειδωτική βιταμίνη, εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος στο τριχωτό και είναι βασική για την καλή υγεία των μαλλιών

  • Balm mint extract: δυναμώνει και προστατεύει την τρίχα

  • Hypericum extract: συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη της τρίχας

  • Πανθενόλη: συγκρατεί την υγρασία και διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των επιδερμικών κυττάρων)

  • Καλέντουλα: καθαρίζει και περιποιείται το δέρμα, ενώ το προστατεύει από την ξηρότητα

  • Rosemary extract: έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μειώνει την εμφάνιση πιτυρίδας και απώλειας τριχών και βοηθά στη σωστή ανάπτυξη των μαλλιών

  • Piroctone olamine: αντισηπτικό, καταπραϋντικό, ρυθμιστικό της δραστηριότητας των σμηγματογόνων αδένων

  • Capsium frutescens: τονώνει τη μικροκυκλοφορία και κατά συνέπεια την καλή οξυγόνωση, καταπολεμά τις διαταραχές του τριχωτού

....και πολλά πολλά ακόμη όπως: humulus lupulus extract (δυναμωτικό και τονωτικό της τρίχας), melissa officianalis (τονώνει, ηρεμεί και ομαλοποιεί το τριχωτό),  placental protein (χαρίζει πιο δυνατά μαλλιά, γεμάτα υγεία), arnica montana (προστατεύει την τρίχα από φθορές και την ενδυναμώνει),  juniper extract (τονώνει τα μαλλιά, βελτιώνει την εμφάνιση τους και τους χαρίζει απαλή υφή), lactic acid (δυναμώνει την τρίχα), αλλαντοϊνη (μαλακτική με επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες), wheat germ extract (για βαθύ καθαρισμό των μαλλιών, θρέφει και δυναμώνει τη ρίζα), hamamelis virgiana-witch hazel extract (στυπτικές ιδιότητες), gentian extract (προλαμβάνει την απώλεια των μαλλιών).


Σε τι θα σας βοηθήσει όμως η χρήση τους;

Οι αμπούλες αυτές είναι πλούσιες σε ενεργά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα που ρυθμίζουν αποτελεσματικά τις αιτίες που προκαλούν κάθε είδους τριχόπτωση. Το σύνολο των δραστικών αυτών ουσιών, αναζωογονεί τη ρίζα της τρίχας και ενισχύει τα αδύναμα μαλλιά. Τα ενδυναμώνει, επιμηκύνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους.

Να αναφέρω ακόμη ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στη θεραπεία των δυσλειτουργιών του τριχωτού καθώς ρυθμίζουν τη δραστηριότητα των αδένων. Η συστηματική εφαρμογή βελτιώνει και συμβάλλει καθοριστικά στη φυσική ανάπτυξη των μαλλιών, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Είναι ιδανικές για άνδρες και γυναίκες με προβλήματα τριχόπτωσης ή αδύναμα, άτονα και ταλαιπωρημένα μαλλιά.


Πως θα τις χρησιμοποιήσετε;

Η εφαρμογή τους είναι απλή. Σπάστε με προσοχή την αμπούλα και εφαρμόστε στα μαλλιά σας αμέσως μόλις λουστείτε. Με απαλές κυκλικές κινήσεις κάντε μασάζ στο κεφάλι και τα μαλλιά σας μέχρι να απορροφηθεί. Θα νιώσετε μια ζέστη-υπεραιμία, απόδειξη της αποτελεσματικότητας του προϊόντος, η οποία φυσικά εξαφανίζεται μετά από λίγα λεπτά. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Το πακέτο περιέχει 10 αμπούλες των 10ml και αποτελεί θεραπεία ενός μήνα. Την πρώτη εβδομάδα επαναλάβετε καθημερινά την διαδικασία. Στη συνέχεια εφαρμόστε μία αμπούλα κάθε εβδομάδα.


Που θα τις βρω και πόσο κοστίζουν;

Τις αμπούλες θα τις βρείτε στο www.e-kerdos.gr στην τιμή των 19,90€ (από 44,90€ παρακαλώ!) το κουτί, το οποίο αποτελεί θεραπεία ενός μήνα.

«Τρέχει» όμως μια ακόμη προσφορά που είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει! Αν αγοράσετε 2 κουτάκια, σας κάνουν ένα ακόμη δώρο! Δηλαδή πληρώνετε 2 και παίρνετε 3! Super?


Τι άλλο μου άρεσε;

Στο e-kerdos.gr θα βρείτε ακόμη δεκάδες προϊόντα ομορφιάς (κρέμες προσώπου, serum, προϊόντα σώματος, extensions και τρέσες). Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του e-shop ή τηλεφωνικώς όπως έκανα και εγώ…τα κορίτσια είναι εξυπηρετικότατα και ευγενέστατα.

Ακόμη, θα σας προτείνω να ακολουθήσετε την Facebook page της εταιρίας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες προσφορές….γιατί πολύ συχνά βγάζουν πακέτα προσφορών, προϊόντα με μεγάλη έκπτωση ή δωράκι με κάθε παραγγελία.

bottom of page