Αγορές καλλυντικών από το parfimo.gr
top of page

Αγορές καλλυντικών από το parfimo.gr


Γνωρίζετε ότι όλες τις αγορές καλλυντικών τις κάνουμε από ένα συγκεκριμένο online κατάστημα που έχει τεράστια ποικιλία και πολύ καλές τιμές…και δεν είναι άλλο από το parfimo.gr

Πριν λίγες μέρες λοιπόν παραλάβαμε τη νέα μας παραγγελία. Και τι περιείχε; Λίγο από όλα! Ότι μας έλειπε βασικά!


  • Ένα καταπληκτικό αφρόλουτρο με άρωμα πορτοκάλι που μας φέρνει στο μυαλό την άνοιξη! Είναι από την Kallos Cosmetics, σε μεγάλη συσκευασία των 1000ml, με dispenser για να βολεύει και τα παιδιά στη χρήση του. Γενικά η εταιρία αυτή έχει υπέροχα αφρόλουτρα που αφήνουν μια ωραία και απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα.

  • Για τα μαλλιά πήραμε το σαμπουάν της Ziaja με λάδι λεβάντας. Υπέροχο άρωμα, κάνει πολύ ωραία σαπουνάδα και προτείνεται που είναι για λιπαρά μαλλιά. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Από την συγκεκριμένη εταιρία έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς 2-3 ακόμη σαμπουάν, όλα καλά είναι, αλλά όχι σαν αυτό!


  • Και η αγαπημένη μας κρέμα σώματος, που σίγουρα σας την έχουμε ξαναδείξει: η Ziaja Baltic Home Spa Wellness Chocolate & Coffee. Το άρωμα της δεν υπάρχει! Σοκολάτα και καφές! Και αφήνει την επιδερμίδα τόσο απαλή και μυρωδάτη για ώρες.

  • Για την περιποίηση των δοντιών, έχουμε μια ιδιαίτερη προτίμηση στις οδοντόκρεμες της Ecodenta. Είναι φυσικά, bio προϊόντα, vegan και cruently free. Αυτή τη φορά επιλέξαμε την Ecodenta Organic Salt Sensitivity, για ευαίσθητα δόντια, που δεν είχαμε ξαναδοκιμάσει. Το αποτέλεσμα κλασσικά τέλειο. Καθαρίζει καλά τα δόντια και αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας. Μας φάνηκε λίγο έντονο το άρωμα της βέβαια, αλλά θα την ξαναπαίρναμε.

  • Και τέλος, πήραμε τις αποτριχωτικές ταινίες προσώπου Revitale Wax Strip Facial. Η συσκευασία περιέχει 12 ταινίες με κερί και η χρήση τους είναι πολύ εύκολη.


Επίσης να σας πω ότι το τελευταίο διάστημα με προβληματίζει η χρήση βαφών για τα μαλλιά, πόσο καλές είναι, πόσο βλάπτουν την τρίχα κτλ. Σκέφτομαι να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ χρωμοσαμπουάν οπότε το ψάχνω λίγο το θέμα. Νομίζω ότι το άρθρο της εταιρίας σχετικά με τα χρωμοσαμπουάν είναι πολύ περιεκτικό και κατατοπιστικό, αλλά αν έχετε προσωπική εμπειρία θα χαρώ να την ακούσω, οπότε μη διστάσετε να μου στείλετε ένα μήνυμα.

bottom of page