Postiche Αλογοουρά και Τρέσες Μαλλιών για άψογες εμφανίσεις!
top of page

Postiche Αλογοουρά και Τρέσες Μαλλιών για άψογες εμφανίσεις!

Πρόσφατα έψαχνα για ένα postiche-αλογοουρά και μετά από αρκετή έρευνα (ως προς τις ποιότητες, τα χρώματα και τις τιμές που υπάρχουν στην αγορά) κατέληξα στο postiche που βλέπετε παρακάτω.

Τι να το κάνω το postiche θα μου πεις;

Η αλήθεια είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ συχνά αλλά το θέλω για μια έξοδο που θέλω να έχω τα μαλλιά μου πιασμένα επάνω και να φαίνονται πιο μακριά και πιο πλούσια.

Γιατί επέλεξα postiche με κορδονάκι και όχι με κλάμερ; Το κλάμερ είναι βαρύ και κουράζει το κεφάλι (δεν αντέχεται πάνω από μια ώρα!) σε αντίθεση με το κορδονάκι που αγκαλιάζει τη δική σου κοτσίδα και εφαρμόζει τέλεια. Δεν κουράζει και δεν πονάει το κεφάλι, ενώ παραμένει σταθερό! Έτσι το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό.


Πως τοποθετείται;

Η τοποθέτηση του είναι πραγματικά απλή και γρήγορη! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου μια κοτσίδα. Μετά τυλίγεις το κορδονάκι του postiche γύρω από την κοτσίδα σου, το δένεις και είσαι έτοιμη!

Έχει μήκος 55cm (μπορείς να το κουρέψεις αν δεν το θες τόσο μακρύ) και έχει πλούσιο μαλλί (100gr). Φυσικά θα το βρεις σε πολλές αποχρώσεις! Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο! Αμέσως έχεις πιο μακριά και πιο πλούσια μαλλιά.


Περισσότερες πληροφορίες για το postiche αυτό

Το συγκεκριμένο postiche είναι από συνθετική τρίχα kanekalon (υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες στην συνθετική τρίχα). Αυτή είναι η καλύτερη ποιότητα, που μοιάζει σχεδόν αληθινή. Επίσης η τρίχα είναι heat resistant που σημαίνει ότι αντέχει την θερμοκρασία μέχρι 160 περίπου βαθμούς (δηλαδή το πιστολάκι στη μεσαία σκάλα). Εάν λοιπόν θελήσεις κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσεις πιστολάκι, να θυμάσαι ότι θα πρέπει να το έχεις σε χαμηλή θερμοκρασία (χλιαρό) διότι η συνθετική τρίχα δεν αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες όπως το φυσικό μας μαλλί. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις προϊόντα styling (λακ, αφρός, gel κτλ) αν θέλεις να φορμάρεις ακόμη καλύτερα το postiche, κάτι που είναι βέβαια περιττό αφού είναι ήδη ισιωμένο και καλοχτενισμένο!

Τέλος, αν θες να το φρεσκάρεις μπορείς να το λούσεις ως εξής: Στον νιπτήρα βάζεις χλιαρό νερό και σαμπουάν, τοποθετείς μέσα το postiche και το τρίβεις με απαλές κινήσεις. Ξεπλένεις και κάνεις το ίδιο με μαλακτικό μαλλιών. Ξεπλένεις καλά και το αφήνεις να στεγνώσει επάνω σε μια πετσέτα.


Θα το βρείτε στο e-kerdos.gr



Τέλος, να σας πω ότι στο συγκεκριμένο site θα βρείτε πολλά ακόμη προϊόντα μαλλιών όπως:

  • Extensions και τρέσες φυσικής τρίχας

  • Τρέσες με clips και αφέλειες συνθετικές

  • Περούκες συνθετικές και φυσικές

  • Αξεσουάρ για νυφικά χτενίσματα, αλλά και πολλά αξεσουάρ μαλλιών

  • Καλλυντικά προϊόντα αναδόμησης και ενδυνάμωσης μαλλιών


Η εταιρία δραστηριοποιείται εδώ και 38 χρόνια στον χώρο των μαλλιών. Όλα αυτά τα χρόνια εισάγουν περούκες, extensions, τρέσες και άλλα είδη μαλλιών υψηλής ποιότητας και προμηθεύουν κομμωτήρια και καταστήματα λιανικής πώλησης. Φροντίζουν πάντα να προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Στο e-kerdos.gr λοιπόν μπορείτε να βρείτε την μεγαλύτερη συλλογή, όλα σε τιμές χονδρικής, αποφεύγοντας τους μεσάζοντες.





bottom of page