Εξαιρετικά φυτικά καλλυντικά από την κέᾰρ®
top of page

Εξαιρετικά φυτικά καλλυντικά από την κέᾰρ®

Καλημέρα κορίτσια μου,


Ήρθε η ώρα να σας δείξω τα νέα προϊόντα που ανακάλυψα….τα καλλυντικά της κέᾰρ®, μιας εταιρίας που δίνει έμφαση τόσο στην ποιότητα των προϊόντων της όσο και στο περιβάλλον.

Πρόκειται για 100% φυτικά καλλυντικά, μη τοξικά, χωρίς paraben ή άλλα επιβλαβή συστατικά όπως συνθετικά χημικά, τοξικά συντηρητικά κ.ά. Φυσικά είναι μικροβιολογικά και δερματολογικά ελεγμένα, σέβονται το περιβάλλον και δεν δοκιμάζονται σε ζώα….πόσο σημαντικό!


Πριν ξεκινήσω να σας γράφω τις εντυπώσεις μου για κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά, θα σας πω ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που πρόσεξα μόλις παρέλαβα τα προϊόντα…Η συσκευασία τους!

Θα μου πείτε, αυτά είναι λεπτομέρειες, σημασία έχει να είναι καλά και αποτελεσματικά! Ναι σίγουρα αυτό είναι το πιο σημαντικό, αλλά επειδή εγώ γενικά προσέχω και την λεπτομέρεια, λέω ότι και η συσκευασία πάντα μετράει!

Και εδώ η συσκευασία είναι εντυπωσιακή! Οι κρέμες προσώπου και σώματος έρχονται σε ένα πανέμορφο χοντρό κουτάκι (εγώ που όλα τα κουτάκια τα πετάω και κρατάω μόνο το βαζάκι με την κρέμα, αυτό λυπάμαι να το πετάξω!). Είναι συσκευασμένες σε γυάλινα βάζα με ξύλινο καπάκι (πρωτότυπα, ε;), ενώ τα σαπουνάκια έρχονται σε όμορφα χρωματιστά κουτάκια. Γενικά η συσκευασία είναι πολύ προσεγμένη, κομψή, ποιοτική και ανακυκλώσιμη παρακαλώ!

Πάμε να ξεκινήσουμε με τα σαπουνάκια καθαρισμού. Σε τι διαφέρουν από τα κοινά σαπούνια; Τα φυτικά σαπούνια της κέᾰρ® περιέχουν φυτική γλυκερίνη και αιθέρια έλαια ώστε να σας εξασφαλίσουν ένα απαλό, ενυδατωμένο και αναζωογονημένο δέρμα. Δεν περιέχουν ζωικό λίπος και τοξικές ουσίες.

Τέσσερα διαφορετικά για να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και το αποτέλεσμα που αποζητάτε. Και τα τέσσερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο.


Φυτικό σαπούνι μαστίχας για καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Όχι μόνο καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, αλλά ταυτόχρονα ελέγχει την έκκριση σμήγματος στα λιπαρά δέρματα, απομακρύνοντας τους ρύπους που μπλοκάρουν τους πόρους. Να σας θυμίσω ότι το αιθέριο έλαιο μαστίχας έχει αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και θεραπευτικές ιδιότητες. Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και θεωρώ ότι είναι ιδανική επιλογή για μεγαλύτερες ηλικίες και επιδερμίδες που έχουν ανάγκη την προστασία από την φθορά του χρόνου. Είναι επίσης ιδανικό για καθαριστικό make up καθώς απομακρύνει τέλεια το μακιγιάζ μας!


Σαπουνάκι με φασκόμηλο & εκχύλισμα φύλλων ελιάς, για μια υγιή επιδερμίδα. Το φασκόμηλο είναι πλούσιο σε αιθέρια έλαια, ασβέστιο και βιταμίνη Α, προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στην καθημερινή αναγέννηση των κυττάρων. Παράλληλα, το εκχύλισμα φύλλων ελιάς είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και αποτελεί ένα από τα κορυφαία φυτικά συστατικά σε αντιγηραντικές θεραπείες.

Είναι επίσης τονωτικό, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος στις λιπαρές επιδερμίδες, ενώ οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του φασκόμηλου αποτρέπουν την εμφάνιση δερματικών μολύνσεων.


Βέβαια, για όσες αντιμετωπίζετε προβλήματα ακμής, εξαιρετικό είναι και το Φυτικό σαπούνι με χαμομήλι. Γνωρίζουμε άλλωστε όλοι ότι το χαμομήλι είναι καταπραϋντικό και αντισηπτικό. Αντιμετωπίζει έτσι τα προβλήματα ακμής, όπως ερεθισμούς και κοκκινίλες, ενώ καταπολεμά τις δυσχρωμίες. Είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.


Και τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό, είναι το φυτικό σαπούνι απολέπισης, ένα σαπουνάκι ειδικό για το σώμα. Με κόκκους αμυγδάλου & φύκια, αφαιρεί απαλά τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, επιταχύνοντας ταυτόχρονα την ανανέωση των κυττάρων. Προσφέρει απαλή απολέπιση, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ενώ βοηθά και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας…για να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά και για την παραλία!

Κάθε σαπουνάκι είναι 100g και έρχεται σε ένα υπέροχο κουτάκι!

Ας περάσουμε τώρα στις κρέμες προσώπου της κέᾰρ®, οι οποίες περιέχουν φυσικό κερί μέλισσας, που διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα και ελαιόλαδο, super αντιοξειδωτικό! Μαζί με ένα μείγμα πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά βοτάνων και αιθέριων ελαίων (όπως ιπποφαές, πρόπολη, αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, κ.ά), οι κρέμες προσώπου ενυδατώνουν, θρέφουν και προστατεύουν το δέρμα.

Έχουμε λοιπόν μια αντιοξειδωτική κρέμα και την κρέμα προσώπου που είναι ιδανική για την καταπολέμηση των ρυτίδων & των λεπτών γραμμών.


Η αντιοξειδωτική κρέμα προσώπου -Antioxidant face balm, με 5 ενεργά φυτικά συστατικά (ελαιόλαδο, φυσικό κερί μέλισσας, ιπποφαές, πρόπολη & αιθέρια έλαια πορτοκαλιού), είναι υπέρ-ενυδατική και αντιοξειδωτική. Ας μην ξεχνάμε ότι το κερί μέλισσας είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α και σε 300 ακόμη θρεπτικά συστατικά, ενώ το ιπποφαές είναι πλούσιο σε βιταμίνες C και E, συστατικά που αναζωογονούν τα κύτταρα του δέρματος και το διατηρούν υγιές, ενυδατωμένο και προστατευμένο από τις ρυτίδες.

Η συγκεκριμένη κρέμα λοιπόν προσφέρει άμεση ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Τι άλλο να θέλει κανείς;


Από την άλλη, η Agedefying face balm είναι μια κρέμα προσώπου κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Με 7 ενεργά συστατικά (ελαιόλαδο, φυσικό κερί μέλισσας, ιπποφαές, πρόπολη, αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, καλέντουλα και έλαιο κόκκινης άμπελου), αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σημάδια της γήρανσης και να χαρίζει ένα υγιές, ομοιόμορφο, σφριγηλό και λαμπερό δέρμα.

Το φυσικό κερί μέλισσας, η καλέντουλα και η πρόπολη ανακουφίζουν και αναζωογονούν το δέρμα, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Από την άλλη, τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχει, όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το ιπποφαές και το έλαιο κόκκινης άμπελου, καταπολεμούν τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας του δέρματος. Μιλάμε λοιπόν για μια κρέμα που προσφέρει δραστική ανάπλαση και σύσφιξη που διαρκεί.

Αυτές οι δύο κρέμες λοιπόν, χάρη στα πολύτιμα συστατικά τους, διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων, οξυγονώνουν και καταπολεμούν τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος, και προσφέρουν λάμψη…έτσι μας χαρίζουν μια επιδερμίδα απαλή και ισορροπημένη.

Είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες, και μπορούν να εφαρμοστούν στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ ή ακόμη και στα χείλη.


Η κέᾰρ® βέβαια φροντίζει και για το σώμα μας, με 2 body balms…και αυτά 100% φυτικά!

Για ενυδάτωση υπάρχει η ενυδατική & θρεπτική κρέμα σώματος -Plant heroes body balm, που όχι μόνο φροντίζει για την βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας μας, αλλά συμβάλλει και στην αντιμετώπιση των ραγάδων, της κυτταρίτιδας ή του αφυδατωμένου δέρματος.

Είναι πλούσια σε καλέντουλα, χαμομήλι και βαλσαμόχορτο, συστατικά που βοηθούν στη βαθιά θρέψη της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνουν και αναζωογονούν τα κύτταρα του δέρματος, βελτιώνοντας αισθητά τις ατέλειες. Βέβαια περιέχει και ελαιόλαδο και φυσικό κερί μέλισσας, οπότε θα έλεγα ότι είναι η Νο.1 επιλογή για να αποκτήσετε μια όμορφη και σφριγηλή επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όποιο σημείο του σώματος χρειάζεται άμεση τόνωση και ενυδάτωση. Απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει την παραμικρή αίσθηση λιπαρότητας.


Τέλος, για εσάς που γυμνάζεστε και πολλές φορές νιώθετε ένα τράβηγμα μετά την άσκηση, η κέᾰρ® φροντίζει και για αυτό…με την καταπραϋντική κρέμα σώματος -Soothing body balm. Πρόκειται για ένα αναλγητικό προϊόν που προσφέρει άμεση ανακούφιση των μυοσκελετικών πόνων, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και αναζωογονεί τους καταπονημένους μύες και τις αρθρώσεις.

Πλούσια σε πολύτιμα συστατικά (ελαιόλαδο, φυσικό κερί μέλισσας, άρνικα και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού) είναι ικανή να χαλαρώσει και να ανακουφίσει και το πιο τεταμένο σώμα.

Πρέπει να σας πω ότι την χρησιμοποιώ αρκετά συχνά όταν νιώθω πόνο στους καρπούς ή στα χέρια (με 2 μικρούλια που θέλουν συνέχεια αγκαλίτσες καταλαβαίνετε πως βασανίζονται τα χεράκια μου!) και μου προσφέρει άμεση ανακούφιση. Την δοκίμασα όμως και σε ατυχηματάκι της μικρής μου (όπως χόρευε κουτούλησε στον τοίχο!!!) καθώς είχα διαβάσει ότι η άρνικα ανακουφίζει το οίδημα και τον πόνο και επιταχύνει την ίαση από μώλωπες…και όντως έτσι είναι!

Κάθε κρέμα έρχεται σε γυάλινο βάζο των 50ml και σε ένα υπέροχο κουτάκι!


Τρόπος εφαρμογής όλων των κρεμών

Το κερί μέλισσας και το ελαιόλαδο έχουν θερμοκινητικές ιδιότητες, ρευστοποιούνται δηλαδή στη ζέστη και στερεοποιούνται στο κρύο. Για να εφαρμόσετε τις κρέμες, πάρτε μία πολύ μικρή ποσότητα, αρκεί! Τρίψτε την απαλά στην παλάμη σας ώστε να ρευστοποιηθεί και απλώστε την με απαλές κινήσεις σε καθαρό δέρμα. Αφήστε το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως.


Τη σειρά προϊόντων της κέᾰρ® συμπληρώνουν τα δύο λαδάκια σώματος. Το ενυδατικό και χαλαρωτικό έλαιο σώματος -Hydrate & Relax Body Oil και το Καταπραϋντικό & αναζωογονητικό έλαιο σώματος -Calm & Revive Arnica Body Oil. Αυτά δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλά είναι τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας, είμαι σίγουρη ότι θα είναι και αυτά εξαιρετικά!


Θα σας προτείνω λοιπόν να επισκεφτείτε το kearlife.com για να δείτε όλα αυτά τα καλούδια και φυσικά να ακολουθήστε την κέᾰρ® στο facebook και στο Instagram για να ενημερώστε πρώτοι!


bottom of page