Τοξικέ άνθρωπε που καταδυναστεύεις τη ζωή μου…Σύνελθε επιτέλους!
top of page

Τοξικέ άνθρωπε που καταδυναστεύεις τη ζωή μου…Σύνελθε επιτέλους!

Μέχρι σήμερα το χειρότερο μου ήταν οι γκρινιάρηδες…οι άνθρωποι που διαρκώς παραπονιούνται χωρίς λόγο, ίσα-ίσα για να προκαλέσουν μια σχετική αναστάτωση και να τραβήξουν την προσοχή.



Μέχρι που γνώρισα και τους χειριστικούς, τους μίζερους, τους ανακατωσούρες!

Αυτούς που θέλουν να ανακατεύονται στη ζωή σου και να την ορίζουν.

Αυτούς που έρχονται για να σε κάνουν άνω-κάτω, να σε τσαντίσουν, να σε στεναχωρήσουν.

Αυτούς που κατά βάθος χαίρονται να βλέπουν ότι τελικά σε επηρεάζουν με τη συμπεριφορά τους.

Αυτούς που τις φράσεις «μου έχεις υποχρέωση», «δεν με σέβεσαι», «δεν με υπολογίζεις» κτλ. τις έχουν για ψωμοτύρι.

Αυτούς που σου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο αν δεν κάνεις το δικό τους, αν πας κόντρα σε αυτό που θεωρούν σωστό (και ας είναι λάθος).

Αυτούς που το παίζουν θύματα και σε παρουσιάζουν εσένα για κακό!

Αυτούς που δεν ξέρεις πώς να τους φερθείς, που πλέον φοβάσαι μην πεις το οτιδήποτε και το πάρουν στραβά και αρχίσει ένας τεράστιος διάλογος, μια γκρίνια, μια βαβούρα ατελείωτη!

Με λίγα λόγια…τους τοξικούς ανθρώπους.


Σε όλους αυτούς το μόνο που έχω να πω είναι «Get a life». Με το να ανακατεύεστε στις ζωές των άλλων και να τους κάνετε άνω-κάτω δεν κερδίζετε τίποτα! Μόνο θα χάσετε…Θα χάσετε τους ίδιους!


Τελικά όσο το σκέφτομαι βλέπω ότι ναι μεν οι άνθρωποι αυτοί στεναχωρούν και ταλαιπωρούν τους γύρω τους αλλά στην τελική αυτοί είναι πραγματικά δυστυχισμένοι. Δεν έχουν ζωή, δεν έχουν ενδιαφέροντα, δεν έχουν τίποτα!

Αλλάξτε λοιπόν γιατί στο τέλος θα χάσετε και τους ανθρώπους που σας έχουν μείνει….υπομονή, υπομονή αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της!



Γράφει η Χριστίνα Αρ. για το Amazing Women - www.amazingwomen.gr Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου ή μέρους αυτού αν δεν υπάρχει αναφορά της πηγής και εμφανής ενεργός σύνδεσμος προς την ακριβή σελίδα του άρθρου


bottom of page