«Το μεγάλο βιβλίο του διαστήματος» θα σας ενθουσιάσει!
top of page

«Το μεγάλο βιβλίο του διαστήματος» θα σας ενθουσιάσει!


Άλλο ένα παιδικό βιβλίο που διαβάσαμε πρόσφατα! «Το μεγάλο βιβλίο του διαστήματος» είναι όντως μεγάλο, όχι μόνο σε μέγεθος, αλλά κυρίως γιατί περιέχει τόσες πολλές πληροφορίες και μας γέμισε με τόσες γνώσεις!


Όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο του πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό βιβλίο με θέμα το διάστημα! Από τους τεράστιους αστεροειδείς και τις βροχές μετεωριτών έως τους λαμπερούς γαλαξίες και τους εκθαμβωτικούς αστερισμούς, το διάστημα είναι κάτι μαγικό…και αυτό το βιβλίο είναι εδώ για να μας το επιβεβαιώσει!


Αν το μικράκι σας λοιπόν δείχνει ενδιαφέρον για το διάστημα, ήρθε η ώρα να μάθει πώς γεννήθηκε το σύμπαν, γιατί οι πλανήτες περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο, αν υπάρχει ζωή πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, ποιοι περπάτησαν στη Σελήνη και πολλά πολλά άλλα!

Δείτε εδώ πόσα θέματα αναλύονται!


Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι εξαιρετική, με υπέροχα χρώματα και μια αίσθηση ζωντάνιας!  Παράλληλα βοηθάει να δοθούν όλες οι πληροφορίες με έναν πολύ όμορφο και παιχνιδιάρικο τρόπο.



Χαρακτηριστικά & λοιπές πληροφορίες

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Camilla de la Bedoyure

Εικονογράφηση: Aaron Cushley

Μετάφραση: Κωνσταντίνα Γεωργούλια

Σελίδες βιβλίου: 64

Διαστάσεις βιβλίου: 23.5x34.7 cm

Έκδοση: 2024



Προτείνεται για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών. Εμείς θα λέγαμε ότι προτείνεται και για τους ενήλικες, αφού έχει τόσο ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μας κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο (αφήστε που πολλά από αυτά που αναφέρονται στο βιβλίο δεν τα γνωρίζαμε καν)!

 

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός και μπορείτε να το βρείτε στο site των εκδόσεων www.psichogios.gr, καθώς και σε πολλά βιβλιοπωλεία.



bottom of page