Το κομψό πλισέ. Πώς να το φορέσεις;
top of page

Το κομψό πλισέ. Πώς να το φορέσεις;

Το πλισέ είναι κομψό, ρομαντικό και χαρίζει την αίσθηση της κίνησης στο look μας. Γι' αυτό και αποτελεί την πιο μεγάλη τάση της μόδας, μια τάση που έχει ήδη ξεκινήσει από το καλοκαίρι και συνεχίζεται και το φθινόπωρο-χειμώνα…με κάποιες μικρές παραλλαγές ως προς τα υφάσματα, τα χρώματα και φυσικά τους τρόπους που θα το φορέσουμε!


Το συγκεκριμένο trend έχει την δυνατότητα να δώσει άλλη διάσταση στα outfit μας και να φορεθεί όλη μέρα: στο γραφείο, στην απογευματινή μας βόλτα ή στην βραδινή μας έξοδο, συνδυασμένο φυσικά με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια.

Μπορούμε λοιπόν να εντάξουμε τα πλισέ κομμάτια στην καθημερινότητα μας, καθώς χαρίζουν μια extra νότα θηλυκότητας στα σύνολα μας. Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος που επιλέγουμε φέτος τα πλισέ. Πέρα από το ότι τονίζουν τη θηλυκότητα μας, κρύβουν και τις ατέλειες γιατί είναι πιο αέρινα. Ταιριάζουν λοιπόν σε όλους τους σωματότυπους!


Υφάσματα

Φέτος το φθινόπωρο-χειμώνα θα βρείτε πλισέ κομμάτια σε διάφορα υφάσματα, πέρα από τα κλασσικά, όπως δερμάτινα και βελούδινα. Αυτές οι δύο επιλογές θα κάνουν την εμφάνιση σας μοναδική!


Χρώματα

Πέρα από το μαύρο, που φυσικά αποτελεί την Νο.1 επιλογή, χρώματα όπως το μπορντώ, το μουσταρδί, το πράσινο σκούρο και το γκρι-ανθρακί θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες αφού με αυτά μπορείτε να κάνετε άπειρους συνδυασμούς και να δημιουργήσετε το τέλειο outfit!

Για τις βραδινές σας εμφανίσεις επιλέξτε μεταλιζέ χρώματα! Είναι τόσο εντυπωσιακά και λαμπερά!

Αέρινα φορέματα, τοπ με πλισέ λεπτομέρειες και κυρίως πλισέ φούστες, έχουν εισβάλει για τα καλά στη ζωή μας και τα επιλέγουμε για να κάνουμε κάθε εμφάνιση μας ακόμη πιο chic. Οι πλισέ φούστες είναι στα καλύτερα τους, με ιδανική επιλογή την midi εκδοχή τους!


Πάμε τώρα να δούμε πως μπορείτε να φορέσετε το top κομμάτι…την πλισέ φούστα;

1. Με πουκάμισο: Επιλέξτε ένα εφαρμοστό πουκάμισο, μονόχρωμο ή με σχέδια. Βάλτε το μέσα από την φούστα για να τονίσετε τη μέση σας και να κάνετε τη σιλουέτα σας να φαίνεται πιο θηλυκή.

2. Ζιβάγκο: Πλισέ φούστα και ζιβάγκο δημιουργούν ένα μοναδικό συνδυασμό. Μην ξεχάσετε τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως ένα μακρύ κολιέ, που θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση σας.

3. Πουλόβερ: Ένα φαρδύ πουλόβερ μπορεί να φορεθεί μέσα από τη φούστα, να σας κρατήσει ζεστές και να δώσει στυλ στην εμφάνιση σας.


Όσο για τα παπούτσια; Οι επιλογές είναι πολλές! Το φθινόπωρο συνδυάστε την πλισέ φούστα με μπαλαρίνες, ενώ τον χειμώνα επιλέξτε μποτίνια ή μπότες που φτάνουν ως το γόνατο για μια πιο στιλάτη εμφάνιση. Για τις αθλητικές της παρέας, συνδυάστε την πλισέ φούστα ακόμη και με τα αγαπημένα σας sneakers για να πιο casual look!



bottom of page