Ποιος θέλει πλούσια και πυκνά μαλλιά;...To KMax είναι εδώ!
top of page

Ποιος θέλει πλούσια και πυκνά μαλλιά;...To KMax είναι εδώ!


Πόσο σημαντικό είναι να έχουμε πλούσια και περιποιημένα μαλλιά…Νομίζω ότι είναι κάτι που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Αυτό το post γίνεται γιατί συνειδητοποίησα κάτι που το θεωρούσα δεδομένο!...Τα πλούσια μαλλιά!

Πρόσφατα όμως γνώρισα, μέσα από κοινή παρέα, μια υπέροχη κοπέλα, όμορφη, πανέξυπνη και πολύ δραστήρια. Τα έχει όλα! Όμως έχει έντονη αλωπεκία και πολύ αραιά μαλλιά με κενά (λόγω ορμονικών προβλημάτων), σε σημείο που όταν ήταν πιο μικρή ένιωθε άσχημα και ντρεπόταν να βγει ή να συναναστραφεί με κόσμο. Είχε κλειστεί στον εαυτό της, είχε χάσει την αυτοπεποίθηση της και δεν είχε σχεδόν καμία παρέα. Να λοιπόν που ένα τέτοιο πρόβλημα μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε άσχημοι και μπορεί να περιορίσει τις δραστηριότητες μας ή να κάνει πιο δύσκολη την καθημερινότητα μας. Έτσι γινόταν και με την συγκεκριμένη κοπέλα μέχρι που αποφάσισε να αλλάξει στάση ζωής!

Τι έκανε; Έψαξε, ενημερώθηκε και βρήκε λύση! Η λύση ήταν ένα προϊόν, το Κmax Milano Hair Fibers, που καλύπτει την αραίωση μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι τα μαλλιά φαίνονται πυκνά, χωρίς κενά.

Το έχετε ακούσει; Νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα αραίωσης, αφού χάρη στις μικροϊνες φυσικής κερατίνης που έχει κάνει τα μαλλιά σας και πάλι πλούσια. Αυτό θα σας βοηθήσει όχι μόνο να έχετε μια όμορφη εικόνα αλλά να αποκτήσετε ξανά την χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

Επειδή όλο αυτό μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, επικοινώνησα με την KMax –πρόκειται για μια εταιρία που ειδικεύεται σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών ενάντια στην ανδρική αλλά και τη γυναικεία τριχόπτωση- και με χαρά μου έδωσαν όσες πληροφορίες χρειαζόμουν για το συγκεκριμένο προϊόν. Σας τα γράφω όλα αναλυτικά.

Τι ακριβώς είναι;To KMax Milano Hair Fibers είναι ένα Ιταλικό προϊόν από μικροΐνες φυσικής κερατίνης, ενάντια στην τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών. Είναι κατάλληλο για κάθε στάδιο της τριχόπτωσης (ανδρικής ή γυναικείας) και για όσους έχουν αδύναμα, αραιά ή λεπτά μαλλιά.


Η σύνθεση των μικροϊνών του KMax Milano είναι από 100% φυσική κερατίνη υψηλής ποιότητας ολόιδια με τα φυσικά μαλλιά. Περιέχει μόνο φυσικά/βιολογικά συστατικά, δερματολογικά ελεγμένα. Δεν περιέχει χρωστικές ή άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες, οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι κάτι που δεν βλάπτει την τρίχα και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε!


Υπάρχει σε 9 αποχρώσεις για να επιλέξετε! Σας έχω και φωτογραφίες before-after που μπορείτε βέβαια να δείτε και στο site της KMax.

Τρόπος εφαρμογής και δύο tips!

Η εφαρμογή του είναι πανεύκολη. Απλά ανακινείτε τη συσκευασία πάνω από την περιοχή που θέλετε να καλύψετε (σαν να βάζεις πιπέρι!). Οι μικροΐνες ΚMax Milano μαγνητίζονται από το φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών και δίνουν άμεσα και φυσικά, εντυπωσιακή πυκνότητα! Μετά χτενίζετε απαλά τα μαλλιά σας για καλύτερη διασπορά των μικροϊνών. Όλο αυτό δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό! Γρήγορο; Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ο απαραίτητος σύμμαχος σας…


Tip 1! Αν θέλετε η εφαρμογή να είναι ακόμη πιο εύκολη, να πετύχετε ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα και οικονομία (αφού το προϊόν τοποθετείται πιο σωστά και στοχευμένα) χρησιμοποιείστε το KMax Milano Applicator. Οι μικροϊνες φυσικής κερατίνης δεν φεύγουν με το χάδι, τον αέρα ή τον ιδρώτα γιατί δεν είναι βαφή ή σπρέι. Θα παραμείνουν στα μαλλιά σας μέχρι το επόμενο λούσιμο. Ως τότε θα έχετε πλούσια και πυκνά μαλλιά, χωρίς κενά!

Tip 2! Για επιπλέον κράτημα των μικροϊνών και λάμψη στα μαλλιά, χρησιμοποιήστε το KMax Milano Fixing Spray.


Αποτελέσματα: Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών - KMax Milano Hair Fibers χαρίζουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πυκνά, πλούσια μαλλιά για όσες ώρες θέλετε! Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό…κανείς δεν θα αντιληφθεί το παραμικρό όσο κοντά και αν έρθει!Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι θα αποκτήσετε και πάλι την χαμένη σας αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε και πάλι άκρως γοητευτικοί…Νομίζω ότι πλέον θα χαζεύετε διαρκώς τον εαυτό σας στον καθρέφτη!


Επισκεφτείτε το site της KMax Milano για να δείτε όλη τη σειρά προϊόντων κατά της τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών. Είναι αναλυτικότατο και κατατοπιστικότατο!



Υ.Γ. Σε ευχαριστώ Κ* που μου επέτρεψες να γράψω για το θέμα σου. Χαίρομαι που μιλάς για αυτό και δεν ντρέπεσαι πλέον για τίποτα (δεν έχεις άλλωστε κανέναν λόγο)! Είσαι δυνατή, είσαι υπέροχη και αξίζεις κάθε θαυμασμό.

bottom of page