Παιδικό βιβλίο "Θα σ' αγαπώ ό,τι κι αν γίνει"
top of page

Παιδικό βιβλίο "Θα σ' αγαπώ ό,τι κι αν γίνει"

«Είμαι ένας ανάποδος και γκρινιάρης μικρός και κανείς δε μ' αγαπάει» σκέφτεται το αλεπουδάκι που φοβάται ότι η μαμά του θα σταματήσει να το αγαπά. Δεν είναι όμως αλήθεια και η μαμά του είναι αποφασισμένη να του το αποδείξει.


Σ' αυτό το υπέροχο βιβλίο με τις τρυφερές εικόνες, παρακολουθούμε μια ευρηματική μαμά να αποδεικνύει στο παιδί της πως η αγάπη των γονιών δεν έχει όρια ότι κι αν γίνει. Ναι, ακόμη και αν το αλεπουδάκι γίνει κροκόδειλος, αρκούδος ή οτιδήποτε άλλο, η μαμά του θα είναι πάντα εκεί -δίπλα του- να το φροντίζει και να το αγαπά.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ωραία παιδικά βιβλία με πολύ ισχυρό μήνυμα...μέσα σε λίγες σελίδες προσφέρει στα παιδιά την ζεστασιά και την επιβεβαίωση της αγάπης που χρειάζεται.


Ένα πολύ γλυκό και τρυφερό βιβλίο που μιλάει για το πώς θα κατευνάσουμε τους φόβους των παιδιών, με κείμενα και εικόνες της μοναδικής και πολυβραβευμένης Debi Gliori.

Προτείνεται για παιδάκια ηλικίας 3+, παρόλα αυτά πιστεύω ότι είναι εξίσου καλό και για μικρότερα παιδιά...άλλωστε θέλουμε από μωρά ακόμη να γνωρίζουν ότι η αγάπη μας δεν αλλάζει για κανέναν λόγο και δεν χάνεται ποτέ!


Θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και online: http://mikk.ro/Bh6e

bottom of page