Ο Καθρέπτης & Εγώ – Οδηγός αυτοθεραπείας
top of page

Ο Καθρέπτης & Εγώ – Οδηγός αυτοθεραπείας


Ένα τόσο απλό αντικείμενο που όλοι έχουμε στο σπίτι μας, ο καθρέπτης, μπορεί να φανεί τόσο χρήσιμος στη βελτίωση της ψυχικής μας υγείας! Πώς; …Θα τα μάθουμε όλα μέσα από το βιβλίο «Ο Καθρέπτης και Εγώ – Οδηγός Αυτοθεραπείας».




Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένα βιβλίο που έρχεται να μας βοηθήσει να μάθουμε να παρατηρούμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη, γεγονός που θα μας κάνει σταδιακά να τον κατανοήσουμε καλύτερα αλλά και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση.


Ναι, ο καθρέπτης αποτελεί ένα θεραπευτικό εργαλείο -απλό και ανέξοδο - το οποίο καλό είναι να χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας!


Το βιβλίο περιλαμβάνει 4 σημαντικά κεφάλαια: 1. Καθρέπτης και εαυτός 2. Το καθρέπτισμα του εαυτού στον εγκέφαλο 3. Ο καθρέπτης ως θεραπευτικό εργαλείο 4. Εγώ απέναντι στον καθρέπτη - Οδηγός αυτοθεραπείας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ορέστης Γιωτάκος είναι ψυχίατρος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστηµίου Αθηνών. Έχει πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο στον χώρο της Ψυχιατρικής, στους τοµείς Ψυχοπαθολογίας και Πρόληψης. Διετέλεσε Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Στρατιωτικού Νοσοκοµείου Αθηνών (2009-2016).

Είναι επίσης ιδρυτής της ΑΜΚΕ «Οµπρέλα – Νευροεπιστήµες & Ψυχική Υγεία» (www.obrela.gr), Editor του περιοδικού Dialogues in Clinical Neuroscience & Mental Health (www.obrela-journal.gr), ιδρυτής της καµπάνιας «I care for my brain» (www.icareformybrain.org) και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Σεξολογίας και Διαφυλικών Σχέσεων (www.sexology.com.gr).



Χαρακτηριστικά & λοιπές πληροφορίες

Εκδόσεις: iWrite

Συγγραφέας: Ορέστης Γιωτάκος

Σελίδες βιβλίου: 80

Διαστάσεις βιβλίου: 18x13 cm


Μπορείτε να το βρείτε στο site των εκδόσεων www.iwrite.gr, καθώς και σε πολλά βιβλιοπωλεία.

bottom of page