Κερδίστε ένα Ηλεκτρονικό Σημειωματάριο με οθόνη 10″ LCD
top of page

Κερδίστε ένα Ηλεκτρονικό Σημειωματάριο με οθόνη 10″ LCD

Νέα σχολική χρονιά ξεκινάει, οπότε τι θα λέγατε για έναν διαγωνισμό;

Σε συνεργασία με το αγαπημένο μας www.e-kerdos.gr χαρίζουμε σε έναν τυχερό ένα Ηλεκτρονικό Σημειωματάριο με οθόνη 10″ LCD και ειδικό touch pen/πενάκι γραφής…ένας έξυπνος τρόπος να μειώσουμε την κατανάλωση χαρτιού! Χρησιμοποιήστε το για να κρατήσετε σημειώσεις, να ζωγραφίσει το παιδί σας ή να λύσει τις ασκήσεις του σχολείου και σβήστε με το πάτημα ενός πλήκτρου για να καθαρίσει η οθόνη και να ξαναγράψετε!

Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό (μόλις 4.5mm) ώστε να μην σας κουράζει. Χωράει στην τσάντα και μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας. Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για επαγγελματίες που θέλουν να σημειώσουν τις ιδέες τους ή τις εργασίες που έχουν να κάνουν για να μην τις ξεχάσουν! Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και αυτό το καθιστά κατάλληλο ακόμη και για παιδιά. Δώστε το στα μικρά σας, αφήστε τα να ζωγραφίσουν, να σβήσουν και να ξανα-δημιουργήσουν! Για μεγαλύτερα παιδιά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη μελέτη των μαθημάτων τους, για να λύσουν ασκήσεις ή να σημειώσουν τα βασικότερα σημεία του μαθήματος…Αποτελεί έναν έξυπνο τρόπο να μειώσουμε την κατανάλωση χαρτιού!



Για να λάβετε μέρος: Ακολουθήστε τις σελίδες E-kerdos.gr και Amazing Women Like the post Tag 3 φίλες σας!

Ο διαγωνισμός "τρέχει" παράλληλα σε Instagram και Facebook! Ο νικητής θα προκύψει από τις συνολικές συμμετοχές και στα δύο social! Λήξη διαγωνισμού στις 30 Σεπτεμβρίου. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει από το κατάστημα του e-kerdos.gr ή αποστολή στον χώρο σας κατόπιν συνεννόησης. Καλή τύχη σε όλους!!!

bottom of page