Εσύ γνωρίζεις πως να επιλέξεις γυαλιά ηλίου;
top of page

Εσύ γνωρίζεις πως να επιλέξεις γυαλιά ηλίου;


Γυαλιά ηλίου!

Τόσα πολλά σχέδια και χρώματα που μάλλον και εσύ δεν ξέρεις τι να πρωτοεπιλέξεις!


Σήμερα λοιπόν θα δούμε πως μπορείς να επιλέξεις τα κατάλληλα γυαλιά για εσένα, σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου. Διότι πολλά γυαλιά φαίνονται όμορφα και εντυπωσιακά, αλλά μόλις τα δοκιμάσεις βλέπεις ότι δεν σου ταιριάζουν καθόλου!


Όλα ξεκινούν από το σχήμα το προσώπου σου, αν αυτό δηλαδή είναι οβάλ, στρογγυλό, τετράγωνο, σε σχήμα καρδιάς ή διαμαντιού. Κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό και σε κάθε πρόσωπο ταιριάζουν άλλα γυαλιά. Γνωρίζοντας σε ποια κατηγορία προσώπου ανήκεις, θα βρεις εύκολα μόνη σου το ιδανικό ζευγάρι για εσένα.


Ώρα λοιπόν να μάθουμε ποια γυαλιά ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου!

Πηγή: Travelmoda.com



Αν δυσκολεύεσαι να βρεις ποιο είναι το σχήμα του προσώπου σου, σου έχουμε μια έξυπνη λύση! Στάσου μπροστά στον καθρέφτη ή τράβηξε μια selfie φωτογραφία με το κινητό σου. Φρόντισε μόνο ώστε το πρόσωπο σου να είναι εντελώς χαλαρό και τα μαλλιά σου να μην το κρύβουν! Παρατήρησε τη φωτογραφία που τράβηξες ή το πρόσωπο σου μπροστά στον καθρέπτη. Τι σχήμα έχει; Τσέκαρε την παραπάνω εικόνα!

Να θυμάσαι πως ένα οβάλ πρόσωπο είναι πιο μακρόστενο απ’ ότι ένα φαρδύ, ενώ ένα στρόγγυλο δείχνει περισσότερο με κύκλο. Αν το μέτωπο σου είναι πιο μεγάλο από το σαγόνι, πιθανότατα η κατηγορία σου να είναι το σχήμα καρδιάς. Τα τετράγωνα πρόσωπα είναι πιο εύκολα να τα αντιληφθεί κανείς, γιατί έχουν ευρείες γωνίες.


Αυτό ήταν! Αφού βρήκες το σχήμα του προσώπου σου, τώρα μπορείς να δεις και ποιο στυλ γυαλιών σου ταιριάζει.


Όσο για το που θα βρεις τα πιο όμορφα γυαλιά ηλίου; Σου προτείνουμε να επισκεφτείς το pervedere όπου θα βρεις δεκάδες όμορφες επιλογές. Επιπλέον, αυτό το διάστημα "τρέχει" προσφορά 1+1 ΔΩΡΟ. Μπορείς δηλαδή να επιλέξεις δύο ζευγάρια γυαλιά ηλίου, όποια θέλεις, και να πληρώσεις μόνο το ένα! Οι τιμές κυμαίνονται από 25€ έως 37€ ακόμη και στα polarized που έχουν εξαιρετικό φακό!


Τι περιμένεις;;;


bottom of page