Vegan Life Festival 5-6 Οκτωβρίου
top of page

Vegan Life Festival 5-6 Οκτωβρίου


Το Vegan Life Festival Athens επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2019, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 11:00 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο!


Σκοπός του είναι να δείξει σε όλο τον κόσμο πως το να είσαι vegan είναι εύκολο, οικονομικό, διασκεδαστικό και έχει πάρα πολλά οφέλη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο!

Το Vegan Life Festival Athens ανοίγει τις πόρτες του για δύο μέρες γεμάτες απολαυστικό, vegan φαγητό, cruelty free αλλά και zero waste προϊόντα, ενημέρωση από ακτιβιστικές ομάδες, μοναδικές ομιλίες και εργαστήρια, δραστηριότητες για παιδιά και τη μεγαλύτερη συνάντηση ατόμων που ενδιαφέρονται για ένα φιλικότερο τρόπο ζωής προς τα ζώα, τον πλανήτη και τον άνθρωπο!

Με περισσότερους από 150 πάγκους εκθετών, αναμενόμενη επισκεψιμότητα άνω των 25.000 ατόμων και πολλές ομιλίες και εργαστήρια από καταξιωμένα μέλη της επιστημονικής αλλά και της vegan κοινότητας, σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων, το περιβάλλον, την υγιεινή φυτοφαγία και πολλά ακόμα!

Ο vegan τρόπος ζωής μετατρέπεται σε κίνημα που συνεχώς κερδίζει έδαφος παγκοσμίως!

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, δραστηριότητες για παιδιά, τη μεγαλύτερη έκθεση vegan προϊόντων, καθώς και πολύ, λαχταριστό, vegan φαγητό που θα επιμεληθούν οι καλύτερες vegan και vegan friendly επιχειρήσεις εστίασης!


Το Vegan Life Festival 2019 απευθύνεται σε όλους και όλες που ενδιαφέρονται για τον vegan τρόπο ζωής, τα ζώα, το περιβάλλον, την υγεία τους και θέλουν να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη του, τόσο από καταξιωμένα μέλη της επιστημονικής κοινότητας όσο και από ενεργά μέλη της vegan κοινότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πάρτε μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή του vegan τρόπου ζωής και γίνετε μέρος της αλλαγής για έναν καλύτερο κόσμο!


Είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.veganlife.gr

bottom of page