The Meet Market -Carnival Edition- Κυριακή 3 Μαρτίου
top of page

The Meet Market -Carnival Edition- Κυριακή 3 Μαρτίου

Τι είναι το "The Meet Market";

Το Meet Market ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2007 στον όροφο ενός μπαρ, με τον αυθορμητισμό και την ενέργεια που έχουν όλες οι καινούριες εμπειρίες. Η αρχή έγινε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων, ως επί το πλείστον μουσικών, σχεδιαστών, κατασκευαστών και συλλεκτών, με στόχο τη δημιουργία μιας σύγχρονης αγοράς με καλοσχεδιασμένα χειροποίητα προϊόντα  και την εναλλακτική προώθηση της δουλειάς τους, στο πλαίσιο μιας συνάντησης, μιας ανοιχτής πρόσκλησης σε όλους.

Το Meet Market έγινε ο τόπος συνάντησης δημιουργών και πελατών, όπου μπορούν να αναπτυχθούν ανθρώπινες προσωπικές σχέσεις και να γίνουν γόνιμες συζητήσεις με οφέλη για τον επαγγελματία και τον καταναλωτή. Ακριβώς επειδή το feedback είναι άμεσο, το Meet Market  είναι ιδανικό για να παρουσιαστούν πρωτότυπες, καινοτόμες ιδέες και να δοκιμαστούν νέες σειρές προϊόντων.


Πλέον, αποτελεί μια γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!


The Meet Market Carnival Edition- Κυριακή 3 Μαρτίου

Την Κυριακή 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το "The Meet Market Carnival Edition", στο Κτήμα Αρίστη (Πλουτάρχου & Κέας, Χαλάνδρι)...Μια γιορτή νομαδικής αγοράς για παιδιά και οικογένειες με τοπικά προϊόντα, διαδραστικά παιχνίδια, dj sets και θετική ενέργεια.


Από τις 11:00 έως τις 19:00, πάρτε τους μικρούς σας φίλους από το χέρι, φορέστε μια αποκριάτικη στολή και ελάτε να γίνουμε μια παρέα στο πρώτο Meet Market για το 2019 και πιο συγκεκριμένα, σε μια Κυριακή για παιδιά και οικογένειες.


Ένα Meet Market – Carnival Edition για μια ημέρα διασκέδασης ανάμεσα σε δέντρα, λουλούδια και βιολογικές καλλιέργειες. Σας περιμένουν συνεχόμενα διαδραστικά παιχνίδια και εκπαιδευτικά προγράμματα στη φύση, ξυλοπόδαροι, mascot, δραστηριότητες για παιδιά, και φυσικά ένα mini Meet Market με 15 ελληνικές μικροεπιχειρήσεις γεμάτες τοπικές ανεξάρτητες δημιουργίες για τα παιδιά αλλά και τους γονείς.

Είσοδος Ελεύθερη / Ελεύθερο Parking


ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

11:30 – 16:30

Τίτλος: Εργαστήρι “Slime Time”

Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 14 ετών

Τα παιδιά κατασκευάζουν, με τη βοήθεια του έμπειρου Ονειροδρομίου, το δημοφιλή και διασκεδαστικό slime (τρελοχλαπάτσα).

Κόστος συμμετοχής: 4€


11:30 – 16:30

Τίτλος: Εργαστήρι Αποκριάτικης Μάσκας

Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 14 ετών

Χρησιμοποιώντας κόλλες, χρωματιστά χαρτιά, glitter, χρώματα και πολύ φαντασία, ο καθένας θα φτιάξει την δική του μοναδική – αποκριάτικη μάσκα, με τη βοήθεια του έμπειρου Ονειροδρομίου.

Κόστος συμμετοχής: 3€


17:00 – 18:00

Τίτλος: Μια Αποκριά μία Ιστορία

Ελάτε να ταξιδέψουμε στη μαγική ιστορία της Αποκριάς με θεατρικό παιχνίδι, αυτοσχεδιασμούς, μεταμφιέσεις, μουσική και φυσικά πολύ χορό, ζωντανεύοντας έθιμα και συνήθειες από κάθε εποχή. Ένα μοναδικό θεατρικό παιχνίδι, σχεδιασμένο από την θεατρολόγο Μαρία Νομικού που υλοποιούν οι ηθοποιοί / εμψυχωτές: Ελένη Ζαφείρη και Χρήστος Χριστόπουλος

Μέγιστος αριθμός παιδιών: 40

Κόστος συμμετοχής: 4€


11:00 - 19:00

Τίτλος: The Art of Braids από την Όλγα Ιωαννάκου

Ελάτε μικροί και μεγάλοι να φτιάξουμε τα μαλλιά μας πλεξούδες με φανταστικά σχέδια

Κόστος / πλεξούδα: 5€


11:00 – 19:00

Τίτλος: Face Painting από την Σταματία Μαυρίκου

Τα πρόσωπα των μικρών μας φίλων γίνονται καμβάς ζωγραφικής για πολύχρωμα σχέδια αγαπημένων θεμάτων με glitter κ πολλή φαντασία! Ζωγραφική προσώπου (face painting) για μικρούς, αλλά και για μεγάλους, με αγάπη για τα παιδιά και την τέχνη.

Κόστος / άτομο: 4€


14:00 – 15:00

Τίτλος: Διαγωνισμός Καλύτερης Αμφίεσης

Μικροί και μεγάλοι βάλτε την φαντασία σας, ελάτε με την πιο ευφάνταστη αποκριάτικη στολή και πάρτε μέρος στον πιο συναρπαστικό διαγωνισμό που διοργανώνει το Κτήμα Αρίστη. Οι νικητές θα έχουν τα καλύτερα δώρα – έκπληξη. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί το ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://themeetmarket.gr/


bottom of page