Statement μανίκια ή Bell Sleeves
top of page

Statement μανίκια ή Bell Sleeves

Statement μανίκια ή Bell Sleeves ή Puff Sleeves…δεν έχει σημασία πως θα τα πεις, όλα σωστά είναι…αρκεί να τα εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου!


Μιλάμε φυσικά για την τελευταία τάση της μόδας, τα φουσκωτά μανίκια, μια τάση εμπνευσμένη από τα '80s που επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ και μας προσφέρει εμφανίσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη μόδα με τα πιο φαρδιά μανίκια είναι ένα trend που ξεκίνησε πέρυσι και τη συναντήσαμε τόσο σε φθινοπωρινά όσο και σε πιο ανοιξιάτικα looks. Πέρυσι πιο διστακτικά, φέτος όμως πιο δυναμικά και έντονα!



Τα statement μανίκια τονίζουν τους ώμους και είναι εντυπωσιακά. Μην τα φοβηθείς! Όχι μόνο δεν απαιτούν πολύ λεπτά χέρια/μπράτσα, αντιθέτως μάλιστα θα κάνουν τα χέρια σου να δείχνουν πιο αδύνατα.

Επέλεξε σακάκια, παλτό, μπλούζες, πλεκτά και πουκάμισα με statement μανίκια…ότι σου αρέσει! Εμείς σου έχουμε κάποια κομμάτια που ξεχωρίσαμε!



Προσοχή στους συνδυασμούς!

Τα statement μανίκια είναι ιδιαίτερα εκκεντρικά οπότε προσοχή με τι θα τα συνδυάσεις! Επέλεξε πιο «ήσυχα» κομμάτια όπως ένα απλό jean ή μια φούστα και ένα ζευγάρι γόβες.

Γενικά δώσε προσοχή στην ισορροπία και στον όγκο του outfit σου. Το μυστικό είναι να συνδυάζεις πάντα ένα κομμάτι με όγκο και ένα κομμάτι σε απλή λιτή γραμμή.



bottom of page