Mini Games - Δωράκι για τους συμμαθητές μας στον παιδικό σταθμό!
top of page

Mini Games - Δωράκι για τους συμμαθητές μας στον παιδικό σταθμό!

Σήμερα γιορτάζει το μεγάλο μας θηριάκι...η Ιωάννα! Έφτιαξα λοιπόν για τους φίλους της στον παιδικό σταθμό τα παρακάτω Mini games... Είχα δει κάτι αντίστοιχο πριν 2-3 χρόνια σε ένα ξένο μαμαδίστικο site και μου άρεσε πολύ. Το σχεδίασα λοιπόν, το τύπωσα (x40 φορές), έδεσα τις κάρτες με κορδέλα και ένα μικρό μαρκαδόρο... και έτοιμα!

Τα έδωσε στους φίλους της στον παιδικό σταθμό και από ότι έμαθα άρεσαν πολύ στα πιτσιρίκια!



Το δωράκι συνοδευόταν από σπιτικό κουλουράκι με επικάλυψη σοκολάτας, μπάρα δημητριακών, κεκάκι. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα να φτιάχνω τα κουλουράκια αλλά μου βγήκαν λιγότερα από 40 (τόσα ήθελα και για τις δύο τάξεις του παιδικού σταθμού!) οπότε μετά έφτιαξα και κεκάκια και μπάρες δημητριακών...για ποικιλία!


Λοιπόν, σας έχω παρακάτω το εκτυπώσιμο αρχείο για να το τυπώσετε και εσείς για την γιορτή ή τα γενέθλια της μικρής ή του μικρού σας!

Το τροποποίησα ώστε να μην είναι μόνο ροζ, για κοριτσάκια, αλλά και μπλε για τα αγοράκια! Απλά αποθηκεύστε το στον υπολογιστή σας και ξεκινήστε να τυπώνετε.


Τα mini games αποτελούνται από 4 συνολικά κάρτες, οι 3 από τις οποίες έχουν παιχνίδια. Παιχνίδι με αριθμούς, ζωγραφιά και παζλ.

Πως θα το φτιάξετε; Είναι απλό! Από κάθε σελίδα που θα τυπώσετε, κόψτε τις 4 καρτούλες με τα παιχνίδια, τρυπήστε τις και ενώστε με μια κορδέλα. Μπορείτε να δέσετε επάνω ένα μικρό μαρκαδόρο ή ένα μολυβάκι!

Στην πρώτη κάρτα, μέσα στο συννεφάκι μπορείτε να γράψετε το όνομα του παιδιού.




bottom of page