Βασικοί λόγοι για online αγορές και το νέο κατάστημα αρωμάτων που ανακάλυψα!
top of page

Βασικοί λόγοι για online αγορές και το νέο κατάστημα αρωμάτων που ανακάλυψα!

Καλημέρα σας κορίτσια μου,


Όπως σας έχω ήδη πει, πλέον αγοράζω αρκετά από αυτά που χρειάζομαι (ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά και διάφορα προϊόντα για τα παιδιά) online. Οι λόγοι είναι πολλοί!

  • Ο βασικότερος είναι ότι εξοικονομώ απίστευτο χρόνο, καθώς κάνω την έρευνα μου το βράδυ που βάζω τις μικρές για ύπνο και είναι η μόνη ώρα της ημέρας που ναι, μπορώ να χαζέψω! Δυστυχώς μέσα στην ημέρα δεν μπορώ να «πεταχτώ» στα μαγαζιά για shopping, ενώ τα απογεύματα αφιερώνω όλο τον χρόνο μου στα πιτσιρίκια (όχι! δεν έχω σκοπό να τα τρέχω στα μαγαζιά, προτιμώ να παίξουμε ή να κάνουμε κάτι άλλο που θα επιλέξουν!), άντε και λίγο στο μαγείρεμα!

  • Επίσης έτσι έχω πρόσβαση σε δεκάδες καταστήματα που πριν δεν θα είχα! Αγοράζω προϊόντα από οπουδήποτε στην Ελλάδα και κάποιες φορές και από ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού. Δεν υπάρχει περιορισμός!

  • Online βρίσκω περισσότερες προσφορές και καλύτερες εκπτώσεις.

  • Η παράδοση είναι γρήγορη, ενώ τα περισσότερα καταστήματα προσφέρουν δωρεάν αλλαγή (σε περίπτωση που κάτι δεν σου κάνει/δεν σου αρέσει) οπότε δεν ανησυχώ για τίποτα!

Παρόλα αυτά, να διευκρινίσω ότι πολλές φορές, κυρίως όταν είναι για ψώνια της τελευταίας στιγμής ή για αγορά δώρου, επιλέγω τα φυσικά καταστήματα της γειτονιάς μου. Άλλωστε θεωρώ σημαντικό να στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας, είτε πρόκειται για café/εστιατόρια, είτε πρόκειται για καταστήματα ενδυμάτων κτλ.


Έχω λοιπόν ήδη κάποια αγαπημένα e-shops για ρούχα, κοσμήματα, είδη σπιτιού και παιχνίδια. Πριν λίγο καιρό μια φίλη μου είπε για ένα e-shop που ανακάλυψε τυχαία και λέγεται parfimo.gr, με τεράστια ποικιλία σε καλλυντικά. Μπήκα λοιπόν με την πρώτη ευκαιρία στο site και ενημερώθηκα!

Πρόκειται για μια εταιρία που εδρεύει στην Τσεχία (από εκεί αποστέλλεται η παραγγελία μας με μόλις 3,50€ έξοδα αποστολής!) και δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη (αυτή τη στιγμή έχει 20 online stores). Ειδικεύεται στα αρώματα (όντως, αν ρίξετε μια ματιά θα δείτε ότι έχει τεράστια ποικιλία γνήσιων αρωμάτων), ενώ την συλλογή της εμπλουτίζουν καλλυντικά προσώπου, σώματος κ.ά.

Αυτό που πρόσεξα, πέρα από την ποικιλία, είναι ότι μπορείς να βρεις πιο οικονομικές τιμές σε σύγκριση με άλλα καταστήματα, αλλά και πολλές προσφορές. Επικοινώνησα μέσω email με το parfimo.gr για κάποιες διευκρινήσεις προϊόντων που χρειαζόμουν και η απάντηση ήταν άμεση!

Άρα έχει το τρίπτυχο: ποικιλία, καλές τιμές, εξυπηρέτηση. Τι άλλο θες;

Α! και κάτι ακόμη, πολύ σημαντικό για τις online αγορές: Το site είναι καλοστημένο και η πλοήγηση είναι εύκολη. Διαλέγεις την κατηγορία προϊόντων που σε ενδιαφέρει, μπορείς να βάλεις στα φίλτρα αν ψάχνεις συγκεκριμένη μάρκα ή να βάλεις περιορισμό στην τιμή και…τσουπ!...σου εμφανίζει ότι χρειάζεσαι!


Να λοιπόν τι παρήγγειλα. Τα δοκίμασα και σας έχω εντυπώσεις!


Για το πρόσωπο

- Peeling Dermacol Acne Clear (150ml). Πρόκειται για ένα gel καθαρισμού προσώπου με εκχύλισμα tea tree, jojoba και άλλα συστατικά που φροντίζουν την προβληματική επιδερμίδα. Το χρησιμοποιώ 3 φορές την εβδομάδα, καθώς οι κόκκοι του είναι πολύ απαλοί, για να απομακρύνω ρύπους και μαύρα στίγματα.

- Μάσκα Dermacol Morning Beauty (150ml). Μια μάσκα με καφεΐνη και άρωμα πορτοκάλι! Σύμφωνα με τις οδηγίες, την εφαρμόζεις το πρωί για 5 μόλις λεπτά. Υπόσχεται να δείξει την επιδερμίδα σου πιο ξεκούραστη. Την δοκίμασα και πρέπει να σου πω ότι μετά την εφαρμογή της νιώθεις το δέρμα σου πιο λαμπερό. Θεωρώ ότι είναι μια λύση της τελευταίας στιγμής για εσένα που είσαι γενικά κουρασμένη, με ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Θα σε τονώσει αυτόματα!

Βέβαια επειδή εγώ το πρωί δεν προλαβαίνω καλά καλά να ντυθώ (φαντάζομαι και εσύ!) -που χρόνος για μάσκα- την κάνω συνήθως απόγευμα ή το σαββατοκύριακο πριν την βόλτα μας για να δείχνω πιο ξεκούραστη.


Για μακιγιάζ, η αλήθεια είναι ότι βάφομαι σπάνια και χρησιμοποιώ ελάχιστα πραγματάκια (μόνο σκιά, mascara, μολύβι), οπότε δεν μου έλειπε κάτι. Παρόλα αυτά είδα την παλέτα Rimmel London Glam Eyes Quad και μου άρεσαν τα χρώματα της! Ποτέ δεν λέμε όχι σε μια ακόμη παλέτα σκιών!

Ακόμη, επέλεξα μια οδοντόκρεμα με εκχύλισμα παπάγιας, την Ecodenta Organic Papaya, η οποία έχει λευκαντικές ιδιότητες. Διάβασα ότι το εκχύλισμα papaya και τα υπόλοιπα συστατικά της οδοντόκρεμας αυτής, αφαιρούν την πλάκα, προλαμβάνουν το σχηματισμό πλάκας και πέτρας και λευκαίνουν τα δόντια. Για να δούμε! Πάντως από άρωμα και γεύση είναι μια χαρά. Θα την συνέστηνα σε όσους επιλέγουν φυσικά/οργανικά προϊόντα, καθώς η συγκεκριμένη οδοντόκρεμα είναι 99% natural origin.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην παραγγείλω κάποιο άρωμα, από ένα κατάστημα μάλιστα που φημίζεται για την ποικιλία του στα αρώματα. Επέλεξα το Mexx Woman Festival Summer Eau de Toilette σε μικρή συσκευασία των 25ml, για να το δοκιμάσω και αν μου ταιριάζει να το έχω υπόψη μου για επόμενη αγορά μου. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται ένα πολύ καλοκαιρινό άρωμα (το λέει άλλωστε και το όνομα του) που σίγουρα θα φοράω όλες τις εποχές γιατί είναι φρουτώδες και γενικά μου αρέσει αυτό το στυλ αρωμάτων.


Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, σας προτείνω

- Να εμπιστεύεστε τις online αγορές, έχουν πολλά θετικά.

- Φυσικά να στηρίζετε τα καταστήματα της γειτονιάς σας. Είναι άλλωστε τόσο όμορφο μια γειτονιά να έχει ζωή

- Να επισκεφτείτε το parfimo.gr, ένα e-shop που γνώρισα πρόσφατα, το δοκίμασα και το έχω πλέον προσθέσει στη λίστα με τα αγαπημένα μου καταστήματα.

bottom of page