Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την Ziaja Cosmetics
top of page

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την Ziaja Cosmetics

H Ziaja είναι μια εταιρία καλλυντικών η οποία ιδρύθηκε από τον Πολωνό φαρμακοποιό Zenoe πριν από 25 χρόνια. Ξεκίνησε δημιουργώντας μια κρέμα προσώπου με φυσικό ελαιόλαδο, άκρως θρεπτική για την επιδερμίδα, την οποία πολύ γρήγορα αγάπησε ο κόσμος! Σταδιακά, η γκάμα των προϊόντων άρχισε να εμπλουτίζεται, φτάνοντας σήμερα τα 800 περίπου διαφορετικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Προϊόντα για γυναίκες, άνδρες, αλλά και για παιδιά, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά και να προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα.


Η Ziaja πλέον ξεχωρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο για τα προϊόντα της, τα οποία βασίζονται εξ'ολοκλήρου σε φυσικά συστατικά, με ευεργετικές για την επιδερμίδα ιδιότητες, όπως λάδι κακάο, άνθος πορτοκαλιού, γάλα κατσίκας, τριαντάφυλλο, γιασεμί, χαμομήλι και πολλά άλλα. Όλα αυτά τα χρόνια, ο στόχος της μάρκας είναι να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα με βάση τη φυσική δύναμη της φύσης...και το κάνει με μεγάλη επιτυχία! Αν λοιπόν δεν γνωρίζεις ήδη την εταιρία, τώρα ήρθε η ώρα να τη γνωρίσεις! Μην αμελήσεις να δοκιμάσεις κάποιο προϊόν της, καθώς είμαι σίγουρη ότι η ποιότητα του θα σου αρέσει.


Δεν είναι όμως μόνο η ποιότητα και η τεράστια ποικιλία προϊόντων που ξεχωρίζουν την Ziaja από άλλες εταιρίες του κλάδου. Είναι και οι προσιτές τιμές, καθώς όλα είναι Value for money!


Σήμερα σου δείχνουμε κάποια από τα αγαπημένα μας!

Για το σώμα, η Ziaja έχει καταπληκτικά αφρόλουτρα! Έχουμε δοκιμάσει τα περισσότερα από αυτά, αλλά έχουμε ξεχωρίσει:

- το αφρόλουτρο που περιέχει goat's milk (γάλα κατσίκας) καθώς είναι άκρως ενυδατικό και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος. Το προτείνω για όλες τις επιδερμίδες, αλλά κυρίως για τις ξηρές! Θα δείτε τη διαφορά αμέσως!

- Το Ceramide Creamy Shower Soap, με κεραμίδια, ένα πολύ ενυδατικό συστατικό που χρειάζεται η επιδερμίδα μας για να παραμένει υγιής, λαμπερή και σφριγηλή.

- Το Cocoa Butter είναι ένα θρεπτικό κρεμώδες σαπούνι που αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας και θα σας αρέσει πολύ! Αν αγαπάτε την σοκολάτα, το άρωμα του θα σας ξετρελάνει!

- Ακόμη, ένα λίγο διαφορετικό προϊόν καθαρισμού σώματος είναι το Mashmallow Bath Jelly Soap. Πρόκειται για ένα μαλακτικό ζελέ που απλώνεται στο σώμα, καθαρίζει απαλά χωρίς όμως να δημιουργεί ιδιαίτερο αφρό και χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και μια απαλή επιδερμίδα. Επιλέγω συνήθως αυτό με άρωμα φραουλίτσας, αλλά θα το βρείτε και σε άλλα αρώματα για να επιλέξετε!

Η Ziaja έχει και κάποια προϊόντα ειδικά για την περιποίηση της παιδικής επιδερμίδας. Οι μικρές μου έχουν ξετρελαθεί με το υπέροχο άρωμα τσιχλόφουσκας που έχει το αφρόλουτρο Kids bubble gum (πολλές φορές το χρησιμοποιώ και εγώ, αν και τα παιδιά με μαλώνουν!!!), αλλά και με το άρωμα μπισκότο-βανίλια του Kids Cookies & Vanilla Ice Cream που είναι 2 σε 1, αφρόλουτρο και σαμπουάν μαζί.

Τέλος, για την πρόσωπο, η εταιρία διαθέτει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, όπως κρέμες, μάσκες ομορφιάς, κ.α . Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει πολλά από αυτά, κυρίως κρέμες και μάσκες ομορφιάς (όλα είναι vaue for money), αλλά σήμερα θα σας μιλήσω για την BB cream Oily and Mixed Skin SPF15. Μια κρέμα BB που μπορείς να την χρησιμοποιείς όλο τον χρόνο. Είναι ιδανική για μικτά δέρματα με τάση λιπαρότητας, με ελαφριά υφή και αρκετά καλή κάλυψη. Επιπλέον, ένα σημαντικό πλεονέκτημα της είναι ότι έχει χαμηλό δείκτη προστασίας που σε προστατεύει καθημερινά, χειμώνα-καλοκαίρι.

Πλέον, τις ελάχιστες φορές που βάφομαι, χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη BB Cream ως βάση και τίποτα άλλο για make up! Λίγη σκιά, λίγη μάσκαρα και έτοιμη! Απλά πράγματα!


Τα παραπάνω τα προμηθεύομαι από το ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo, όπου μπορείτε να βρείτε δεκάδες προσφορές σε καλλυντικά.


Μέχρι το επόμενο beauty άρθρο μου, σας φιλώ γλυκά!

bottom of page