Street Food and Tunes: Balance Festival - 6 Οκτωβρίου 2018
top of page

Street Food and Tunes: Balance Festival - 6 Οκτωβρίου 2018

Street Food and Tunes: Balance Festival...Μια ολοήμερη γιορτή....10 ώρες γεμάτες δράσεις, γεύσεις και μυρωδιές, μουσικές, κίνηση και... λουλούδια στα μαλλιά (!) που θα πείσουν ακόμη και τους πιο διστακτικούς πως η ευεξία είναι μία υπόθεση εύκολη, χωρίς βαρύγδουπες αποφάσεις και ουσιαστικές αλλαγές στις συνήθειές σου!


Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί δίνουμε ραντεβού στο Κτήμα Αρίστη στο Χαλάνδρι, έναν βιολογικό παράδεισο ακριβώς «κάτω από τη μύτη μας» για να δοκιμάσουμε street food γεύσεις με ένα υγιεινό twist, να μάθουμε πως μπορούμε να μαγειρεύουμε πιο σωστά, να λάβουμε μέρος σε μαθήματα yoga, pilates, capoeira & καθημερινού διαλογισμού, να περιδιαβούμε τον αγρό ανάμεσα σε πάγκους γεμάτους με προϊόντα που μας φέρνουν λίγο πιο κοντά στη φύση!



Ακόμη μουσικές, δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά, μασάζ για όσους το έχουν ανάγκη και πρωτότυπες πλεξούδες για όσους απλά το θελήσουν!


Μια γιορτή για να περάσουμε καλά που θα αποδείξει μέσα από την πράξη πως η ευεξία μπορεί να είναι καθημερινότητά μας και πάνω από όλα σημαίνει διασκέδαση!


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Πότε; Σάββατο 06.10.2018 από τις 11:00 έως τις 21:00 Που; Κτήμα Αρίστη, Πλουτάρχου και Κέας, Χαλάνδρι


bottom of page