«Το Ζεν των σχέσεων»
top of page

«Το Ζεν των σχέσεων»


Διαβάσαμε ένα ακόμη βιβλίο ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης, του Παναγιώτη Ασημεόνογλου.

Με τίτλο «Το Ζεν των σχέσεων», πρόκειται για ένα βιβλίο εξερεύνησης και ανακάλυψης του εαυτού μας, αλλά και του συντρόφου μας.

Μάθετε πως μας φάνηκε!


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Παναγιώτης Ασημεόνογλου είναι ένας νεαρός συγγραφέας που έχει εντρυφήσει σε θέματα φιλοσοφίας, θρησκειολογίας, θεολογίας, ψυχολογίας, τέχνης κ.ά. Στα έργα του αναπτύσσει πρωτότυπα μοντέλα προσωπικής ανάπτυξης, βασισμένα κυρίως στη σύγχρονη επιστήμη, ψυχολογία και ανατολική φιλοσοφία.

Έχει συγγράψει ήδη τρία βιβλία: (α) «Σαν άνθη κερασιάς, σπουδή στο σαμουράι Ζεν», Δαιδάλεος 2017, (β) «Ασκήσεις Αναπνοής από τους Σοφούς της Ανατολής», Δαιδάλεος 2018, (γ) «Το εγχειρίδιο ενός Jedi, πώς τα Star Wars μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου», iWrite 2019, και έχει συμμετάσχει στο συλλογικό τόμο «Ευτυχία και πώς να την Κατακτήσεις», iWrite, 2018.


Οι εντυπώσεις μας

Αρχικά να σας πούμε ότι χρειαστήκαμε μόλις 3 μέρες για να ολοκληρώσουμε το βιβλίο! Πως έγινε αυτό; Όχι, δεν είχαμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, απλά μας φάνηκε υπέροχο και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε!

Θα λέγαμε ότι είναι ένα άκρως ενδιαφέρον βιβλίο, το οποίο απευθύνεται σε ζευγάρια που αναζητούν τρόπους βελτιώσουν την ποιότητα της σχέσης τους, αλλά και να τη βιώσουν πιο βαθιά και συνειδητά.


Μέσα από την ανάγνωση του κατανοήσαμε καλύτερα:

-Πώς μπορούμε να είμαστε παρόντες στη σχέση μας;

-Πώς γίνεται να αποκτήσουμε καλύτερη κατανόηση του συντρόφου μας;

-Πώς πρέπει να ζούμε για να είμαστε ευτυχισμένοι μαζί του;

..και πολλά πολλά ακόμη…


Ένα βιβλίο που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, καθώς μέσα στις σελίδες του βρίσκουμε σοφές ιστορίες, πληροφορίες ψυχολογίας, συμβουλές και τεχνικές της Ανατολής, ταυτίσεις του τύπου «νιώθω έτσι;», «ποιο χρώμα ή ζώο είμαι;», κ.ά.

Όλα αυτά μας καθοδηγούν σε ένα ωραίο παιχνίδι εξερεύνησης, αυτοανακάλυψης, αλλά και ανακάλυψης του συντρόφου μας. Ας μην ξεχνάμε ότι ο έρωτας χρειάζεται πρόθεση, καλλιέργεια, και αυτό είναι ένα βιβλίο που μας βοηθάει να τον κατανοήσουμε σε όλα τα πλάτη και τα βάθη του. Περιέχει 30 +1 χρήσιμες συμβουλές για μια ευτυχισμένη σχέση, συμβουλές που όλοι μας είναι καλό να γνωρίζουμε και φυσικά να τις εφαρμόζουμε στην καθημερινότητα μας.


Χαρακτηριστικά & λοιπές πληροφορίες

Συγγραφέας: Ασημεόνογλου Παναγιώτης

Σελίδες βιβλίου: 148

Διαστάσεις βιβλίου: 14 x 21 cm

Έκδοση: Ιούλιος 2021


Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Δαιδάλεος και μπορείτε να τα βρείτε στο site των εκδόσεων daidaleos.gr , καθώς και σε πολλά φυσικά και online βιβλιοπωλεία.

bottom of page