Νέα σειρά βιβλίων για παιδάκια 0-4 ετών από τις Εκδόσεις Άγκυρα
top of page

Νέα σειρά βιβλίων για παιδάκια 0-4 ετών από τις Εκδόσεις Άγκυρα

Καλημέρα!


Για τις μανούλες μωρών και μικρών ζουζουνιών (ιδανικά ηλικίας από 0 έως 3-4 ετών), οι Εκδόσεις Άγκυρα έχουν μια νέα σειρά βιβλίων που προσφέρει όχι μόνο οπτική εμπειρία αλλά και εμπειρία αφής!

Πρόκειται για βιβλία από χοντρό χαρτόνι που δεν σκίζεται, ώστε να μπορεί το μικράκι σας να γυρίσει τις σελίδες και να τις εξερευνήσει με άνεση! Επίσης το μέγεθος τους είναι ιδανικό όχι μόνο για να το κρατάει το παιδάκι μόνο του και να το ξεφυλλίζει, αλλά και για να το παίρνετε μαζί σας στην βόλτα ώστε να το κρατάτε ευχάριστα απασχολημένο!

Εδώ σας παρουσιάζω το «Ένα αγρόκτημα με φίλους», ένα βιβλίο για να γνωρίσουν τα παιδάκια τα ζώα, πως είναι και που μένουν. Ταυτόχρονα θα εξερευνήσουν με τα χεράκια τους κάθε σελίδα, τα ανυψωμένα σχήματα και τα όμορφα χρώματα της.

Χαρακτηριστικά & λοιπές πληροφορίες

Κατηγορία: Βιβλία για μωρά & μικρά παιδιά

Είδος: Βιβλία από χαρτόνι

Εκδόσεις: Άγκυρα

Εικονογράφος: Lisa & Damien Barlow

Τίτλος πρωτοτύπου: A farmyard of friends

Σελίδες βιβλίου: 14

Διαστάσεις: 16x17,50cm

Εξώφυλλο: Σκληρό


Στην ίδια σειρά θα βρείτε και το «Μια παρέλαση από ζωάκια», ένα βιβλίο γεμάτο πολύχρωμα ζώα, που δίνει μάλιστα την ευκαιρία στο παιδί να έχει μια πρώτη επαφή με τους αριθμούς.


Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Άγκυρα και θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Online, μπορείτε φυσικά να το προμηθευτείτε από το www.e-agyra.gr, αλλά και από http://mikk.ro/Bzca ή http://mikk.ro/Bzcb



bottom of page