Εκτυπώσιμη λίστα Super Market
top of page

Εκτυπώσιμη λίστα Super Market


Είστε από εκείνους που πάνε στο super market χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς θέλουν; Σίγουρα θυμούνται τα βασικά, πχ. γάλα, τυρί κτλ. αλλά καταλήγουν να κάνουν βόλτα σε όλους τους διαδρόμους ώστε να θυμηθούν τι άλλο ήθελαν. Και τελικά βρίσκονται να έχουν αγοράσει ένα σωρό άχρηστα πραγματάκια (μπισκότα, αναψυκτικά κτλ.) που στην πραγματικότητα δεν τα ήθελαν-απλά τα είδαν!-και να έχουν ξεχάσει 2-3 σημαντικά πράγματα!


Το έκανα και εγώ παλαιότερα, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου και φυσικά μεγαλύτερη σπατάλη χρημάτων! Διότι έχανα πολύ χρόνο να τριγυρίζω στους διαδρόμους μέχρι να θυμηθώ τι άλλο χρειαζόμουν, ενώ έχανα επιπλέον χρόνο να ξαναπάω άλλη ημέρα στο super market να αγοράσω όσα ξέχασα την πρώτη φορά. Παράλληλα σπαταλούσα περισσότερα χρήματα γιατί κατέληγα να έχω αγοράσει 2-3 σαχλαμαρίτσες που πραγματικά δεν τις χρειαζόμουν!


Έτσι λοιπόν έφτιαξα το παρακάτω εκτυπώσιμο. Πλέον προγραμματίζω τι θα μαγειρέψω μέσα στην εβδομάδα, τι θα χρειαστούμε από το super market, κάνω ένα τσεκάρισμα τι μας λείπει από τα ντουλάπια και το ψυγείο μας και τα σημειώνω όλα στην παρακάτω λίστα.

Όταν λοιπόν πάμε στο super market, πάμε πιο συγκεκριμένα και στοχευμένα, κάνουμε τις αγορές μας πιο εύκολα και φυσικά πιο γρήγορα.




bottom of page