top of page

Βιβλίο "Ψυχική Βιταμίνη". Οι εντυπώσεις μας!

Το νέο βιβλίο της Κατερίνας Τσεμπερλίδου είναι γεγονός! Με τίτλο «Ψυχική βιταμίνη» έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι υπάρχουν τρόποι να είμαστε ευτυχισμένοι και να διατηρούμε μια καλή ψυχολογία.


Μετά το επιτυχημένο βιβλίο «Ψυχική Μπουγάδα», η συγγραφέας επιστρέφει για να μοιραστεί μαζί μας 60+1 δυναμωτικές ιδέες, συμβουλές και tips που θα μας οπλίσουν με θάρρος και θα μας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό. 60+1 ιδέες που θα μας βάλουν στο «τρυπάκι» να σκεφτούμε περισσότερο και να τολμήσουμε να αλλάξουμε τις συνήθειες μας και τον τρόπο που ως σήμερα αντιμετωπίζουμε τα εμπόδια ή τις δυσκολίες που μας παρουσιάζονται.


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένα βιβλίο που μας αφορά όλους, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο. Διότι η αλήθεια είναι ότι αποκλείεται ένας άνθρωπος να είναι 100% ευχαριστημένος από τη ζωή του. Σίγουρα οι πιο πολλοί από εμάς θέλουμε να κάνουμε μια επανεκκίνηση σε έναν τουλάχιστον από τους τομείς της ζωή μας. Μπορεί να μην είμαστε ευχαριστημένοι με τα επαγγελματικά μας, ή με τους φίλους μας, ή με τον σύντροφο μας! Οτιδήποτε! Αναγνωρίζουμε πως χρειαζόμαστε μια αλλαγή στην καθημερινότητα μας, στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα, αλλά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, από πού να ξεκινήσουμε και πως!


Το βιβλίο αυτό λοιπόν έρχεται να μας δείξει πώς να κάνουμε το restart που πάντα ονειρευόμασταν για να έχουμε μια ευτυχισμένη ζωή. Πράγματα που ξέρουμε αλλά πολλές φορές δεν εφαρμόζουμε στην καθημερινότητα μας, με αποτέλεσμα να στεναχωριόμαστε ή να νιώθουμε αδικημένοι, μόνοι, κ.α

Η θεματολογία του καλύπτει όλους τους τομείς της ζωής. Ενδεικτικά σημειώνουμε ορισμένα μόνο από τα 61 κεφάλαια του:

- Μέσα σε κάθε αρνητικό συμβάν υπάρχει κάτι θετικό. Βρες το

- Θέσε τα όρια στο για το πόσο θέλεις να σε πλησιάζει ο άλλος

- Μην σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι για σένα, είναι δική τους δουλειά

- Βάλε το παιχνίδι στη ζωή σου, όχι μόνο το καθήκον

- Να χαίρεσαι με όσα έχεις, όσα κι να έχεις

- Ο καλύτερος φίλος του εαυτού σου είσαι εσύ

- Μην ξαναζείς με τη φαντασία σου αρνητικά γεγονότα ή σχόλια

- Μάθε να λες όχι με ωραίο τρόπο

- Τα παράπονα δεν οδηγούν πουθενά και σε κάνουν θύμα

- Ακόμα κι αν νιώθεις χάλια, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος

- Να είσαι ευγνώμων κάθε μέρα

- Μην αναβάλλεις να είσαι ευτυχισμένος

…και πολλά πολλά ακόμη ενδιαφέροντα!


Ουσιαστικά το βιβλίο αποτελεί εκείνο το καμπανάκι που μας αφυπνίζει και μας σπρώχνει να κάνουμε το πολυπόθητο restart στη ζωή μας. Το restart που πολλές φορές μπορεί να έχουμε σκεφτεί να το κάνουμε αλλά διστάζουμε. Την αλλαγή που είναι απαραίτητη ώστε να περνάμε την κάθε μας μέρα με περισσότερη ηρεμία και γαλήνη.


Χαρακτηριστικά & λοιπές πληροφορίες

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφείς: Κατερίνα Τσεμπερλίδου

Σελίδες βιβλίου: 288

Διαστάσεις: 14x21cm

Έκδοση: Απρίλιος 2021

Ποτέ δεν είναι αργά να γίνουμε αυτό που θέλουμε, η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Οπότε θα σας προτείνουμε να διαβάσετε το βιβλίο «Ψυχική βιταμίνη» και να προσπαθήσετε να εφαρμόσετε, από τις 60+1 ιδέες, όσες περισσότερες μπορείτε! Να ξέρετε ότι θα δείτε διαφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα γεγονότα και τους ανθρώπους γύρω σας, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν εκείνοι εσάς.


Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και μπορείτε να το βρείτε στο site των εκδόσεων www.psichogios.gr, καθώς και σε πολλά online βιβλιοπωλεία, όπως αυτό https://mikk.ro/Cy0x




bottom of page