Ανακαλύψτε μαζί μας τα καλλυντικά της Victoria's Secret
top of page

Ανακαλύψτε μαζί μας τα καλλυντικά της Victoria's Secret

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε Victoria's Secret; Μήπως το γνωστό brand εσωρούχων και οι φαντασμαγορικές επιδείξεις μόδας με τα γνωστά αγγελάκια; Πολύ λογικό!...Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να σας βάλουμε στον κόσμο των καλλυντικών της Victoria's Secret, καθώς πρόκειται για ποιοτικά προϊόντα που είμαστε σίγουρες ότι θα αγαπήσετε!


Λίγα λόγια για την εταιρία

H Victoria´s Secret ιδρύθηκε το 1977 από τον Roy Raymond και ειδικεύεται στην πώληση εσωρούχων. Πολυτελή εσώρουχα, με τέλεια εφαρμογή και σχέδια που μαγνητίζουν! Σήμερα όμως, η εταιρεία είναι επίσης γνωστή για τα καλλυντικά της, τα οποία έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με αρωματοποιούς πολύ γνωστών ονομάτων. Μια μεγάλη γκάμα αρωμάτων, body spray, body lotions, κ.α, με εξαιρετικά αρώματα, τα περισσότερα ελαφριά, τρυφερά και γλυκά. Προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για να περιποιηθούν τη γυναικεία επιδερμίδα και ταυτόχρονα να της χαρίσουν ένα υπέροχο άρωμα λουλουδιών ή φρούτων που διαρκεί όλη μέρα.


Ανακαλύπτουμε μαζί τα καλλυντικά Victoria's Secret


Εμείς δοκιμάσαμε κάποια από τα καλλυντικά της εταιρίας και σας τα παρουσιάζουμε!

  • Το Body Lotion Exotic Lily, με ένα υπέροχο άρωμα λίλιουμ και το Body Lotion Pure Seduction, με μήλο και γαρδένια. Έχουν και τα δύο πολύ απαλό άρωμα και αφήνουν μια αίσθηση φρεσκάδας. Η αλήθεια είναι ότι εμείς αγαπήσαμε περισσότερο την λοσιόν σώματος με λίλιουμ καθώς το άρωμα του είναι πραγματικά σαγηνευτικό.

  • Το Body Mist Coconut Passion είναι ένα σπρέι σώματος που θυμίζει καλοκαίρι! Αυτό το εξωτικό άρωμα καρύδας, σε συνδυασμό με το κρίνο, το χαμομήλι, τη βανίλια και την αλόη, αναζωογονεί και σαγηνεύει. Γενικότερα, να θυμάστε ότι τα body mists δεν περιέχουν αλκοόλ όπως τα αρώματα και έτσι δεν κάθονται βαριά στην επιδερμίδα. Μπορείτε λοιπόν να τα χρησιμοποιείτε όλη μέρα και όλες τις εποχές! Αποτελούν ιδανική επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς, εκτός από την αναζωογονητική ευωδιά τους, περιέχουν φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα με ενυδατικές ιδιότητες. Ακόμη, επειδή έχουν χαμηλή συγκέντρωση σε αρωματικά έλαια και οινόπνευμα, μπορούμε να τα έχουμε μαζί μας όλη μέρα και να φρεσκαριζόμαστε ανά πάσα στιγμή, ακόμα και κάτω από τον ήλιο.

  • Τέλος, δοκιμάσαμε και το lip gloss Victoria´s Secret Velvet Matte Sheer Blotted Liquid Lip στην απόχρωση chance, ένα απαλό κόκκινο προς σάπιο μήλο, αναλόγως την ποσότητα που θα απλώσουμε στα χείλη μας! Θα το βρείτε όμως και σε μια μωβ απόχρωση, την Daydream. Το θετικό του συγκεκριμένου lip gloss σε σύγκριση με άλλα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι η διάρκεια του και η απαλή υφή του.

Φυσικά, δεν θα παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι οι συσκευασίες των προϊόντων είναι πολύ προσεγμένες, αν και σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από το συγκεκριμένο brand. Πλέον όταν ακούμε για τα καλλυντικά της Victoria's Secret μας έρχονται στο μυαλό ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Εσάς;

Βρείτε τα μαζί με πολλές ακόμη εκπτώσεις καλλυντικών!

bottom of page