top of page

Top 10 άρθρα του 2020


Κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση στη χρονιά που πέρασε, σκεφτήκαμε να δούμε ποια ήταν τα άρθρα που σας άρεσαν περισσότερο. Τα άρθρα με τα περισσότερα clicks, εκείνα που συγκέντρωσαν τις περισσότερες επισκέψεις για το 2020!


1. Στην πρώτη θέση, με 9.587 μοναδικές επισκέψεις, ήταν το "Μάσκα ομορφιάς. Πως να επιλέξετε τη σωστή για την επιδερμίδα σας". Μέσα από αυτό το άρθρο μάθαμε ποια είναι τα οφέλη της μάσκας ομορφιάς για την επιδερμίδα μας, πως να επιλέγουμε την κατάλληλη μάσκα για το πρόσωπο μας, ενώ σας παρουσίασα και τις μάσκες που έχω χρησιμοποιήσει και μου άρεσαν. Τέλος, δεν θα μπορούσαν λείπουν κάποιες D.I.Y συνταγές για να φτιάξουμε μόνες μας σπιτικές μάσκες προσώπου με απλά υλικά που σίγουρα έχουμε στο σπίτι.


2. Στην δεύτερη θέση, με ελάχιστη διαφορά και 9.462 επισκέψεις, βρέθηκε το άρθρο "5 Μυστικά για τέλεια γεμιστά". Φαίνεται ότι η μαγειρική μας αρέσει πολύ!

Τα γεμιστά είναι ένα από τα δικά μας αγαπημένα φαγητά. Ένα μαμαδίστικο φαγητό που φτιάχνουμε όλο τον χρόνο και ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Έχω λοιπόν εντρυφήσει στο θέμα και έτσι μοιράστηκα μαζί σας 5 μυστικά που κάνουν τα γεμιστά ακόμη πιο νόστιμα.

3. Φυσικά από τα άρθρα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν θέματα ψυχολογίας και σχέσεων. Έτσι στην τρίτη θέση σε επισκεψιμότητα (8.846) ήταν το "Πώς να συναναστρέφεσαι επιτυχώς με δύσκολους ανθρώπους. Η θεωρία «Μια βόλτα στο πάρκο»".

Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε στο περιβάλλον μας δύσκολους ανθρώπους, με τους οποίους πολλές φορές η επικοινωνία είναι αδύνατη. Γκρινιάρηδες, μίζεροι, επίμονοι ή εγωιστές...σίγουρα κάποιος τύπος ανθρώπων σας δυσκολεύει! Τι μπορείτε να κάνετε; Η θεωρία "Μια βόλτα στο πάρκο" θα σας βοηθήσει απίστευτα!


4. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε το άρθρο μας "Πανάδες: Πότε εμφανίζονται και πώς να απαλλαγείτε από αυτές. Φυσικές λύσεις και προϊόντα!". Ένα άρθρο που έγραψα γιατί το θέμα με απασχολεί (και με παιδεύει) αρκετά και φαίνεται ότι απασχολεί και πολλές απο εσάς, αφού έλαβε 8.748 μοναδικές επισκέψεις. Μάθαμε λοιπόν τι είναι οι πανάδες, πως και πότε δημιουργούνται, με ποιους τρόπους μπορούμε να τις μειώσουμε, αλλά και φυσικές λύσεις για την αντιμετώπιση τους.


5. Έχω παρατηρήσει ότι τα βιβλία πάντα σας αρέσουν, αλλά και ότι έχετε ιδιαίτερη προτίμηση στα παιδικά βιβλία και στα βιβλία ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης. Η αλήθεια είναι ότι αυτά αρέσουν και σε εμένα! Στην πέμπτη θέση λοιπόν, με 8.371 επισκέψεις, έχουμε το review για το "Παιδικό βιβλίο «Το άτακτο βιβλίο των καλών τρόπων»".

Μια υπέροχη αφορμή να μιλήσουμε στα παιδιά μας για την αξία της ευγένειας, της θετικής στάσης απέναντι στους συνανθρώπους αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό. Σημαντικές αξίες, που όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε!


6. Η μόδα πάντα μας απασχολεί. Να θυμάστε ότι είναι καλό να την παρακολουθούμε αλλά δεν χρειάζεται να ακολουθούμε κάθε τάση! Δεν μας ταιριάζουν όλα άλλωστε! Στην έκτη θέση έχουμε το άρθρο "Leather Effect κομμάτια...είναι η χρονιά τους!", με 7.994 επισκέψεις.

Τα δερμάτινα ρούχα τα συναντάμε κάθε χρόνο στα fashion trends δεδομένου ότι προσδίδουν θηλυκότητα, κομψότητα και χάρη. Το 2020 όμως έκαναν τη δυναμικότερη ίσως εμφάνιση, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια!

7. Πάντα τα θέματα υγείας έχουν ενδιαφέρον. Ένα απολύτως γυναικείο θέμα βρίσκεται στην έβδομη θέση (με 7.354 επισκέψεις) και δεν είναι άλλο από το "5 κακές συνήθειες που ταλαιπωρούν το στήθος σας!". Όντως υπάρχουν πράγματα που κάνουμε και ταλαιπωρούν το στήθος μας και δεν τα γνωρίζουμε καν! Ενημερωθείτε!


8. Τα παιδιά και ότι έχει να κάνει με αυτά, έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον! Έτσι το άρθρο μας "6 τρόποι για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση του παιδιού σας" βρέθηκε στην όγδοη θέση με 7.318 επισκέψεις.

Αυτοπεποίθηση. Τόσο σημαντική! Μας δίνει δύναμη να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία και μας ωθεί να προσπαθούμε. Να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να μην σταματάμε πουθενά.

Είναι πράγματι πολύ σημαντικό τα παιδιά μας να έχουν αυτοπεποίθηση. Θα τα βοηθήσει στο σχολείο, στις δραστηριότητες τους, στις συναναστροφές τους και γενικά σε όλη την πορεία τους. Τι μπορείτε όμως να κάνετε για να βοηθήσετε το παιδί σας να αποκτήσει αυτοπεποίθηση; Διαβάστε και θα μάθετε!


9. Στην ένατη θέση, ένα άρθρο που έχει να κάνει τόσο με τη διακόσμηση όσο και με την οργάνωση του χώρου. "Όταν ένας τοίχος μετατρέπεται σε μαυροπίνακα. 3 μέρη, δεκάδες χρησιμότητες".


10. Στην τελευταία θέση των δέκα άρθρων με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα για το 2020, μια ακόμη συνταγή! "Μαρμελάδα σταφύλι σε μια άκρως υγιεινή εκδοχή". Μέσα σε 2 μόλις μήνες (Αύγουστο-Σεπτέμβριο) έφτασε τις 7.149 επισκέψεις και σας έδειξε πως να φτιάξετε την κλασσική μαρμελάδα σταφύλι αλλά με μια άκρως υγιεινή εκδοχή με ελάχιστη καστανή ζάχαρη, ή ακόμη καλύτερα με μέλι. Για να τρώνε μικροί και μεγάλοι άφοβα!
Comments


bottom of page