SebaMed: Καλλυντικά που φροντίζουν για την επιδερμίδα μας
top of page

SebaMed: Καλλυντικά που φροντίζουν για την επιδερμίδα μας

Σίγουρα θα έχετε ακούσει την εταιρία SebaMed και θα έχετε δει τα προϊόντα της σε καταστήματα καλλυντικών και φαρμακεία. Τα έχετε δοκιμάσει όμως; Αν όχι, κάντε το! Εμείς τους έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία γιατί ξέρουμε πόσο προσεγμένα είναι, βασισμένα σε σημαντικά συστατικά που περιποιούνται την επιδερμίδα και την προστατεύουν από φθορές. Έτσι, τα προμηθευόμαστε με κάθε ευκαιρία.


Λίγα λόγια για την εταιρία

H SebaMed είναι μια γερμανική εταιρία που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1952 από τον γιατρό Dr. Heinz Maurer, ειδικός στο να θεραπεύει το έκζεμα στο Πανεπιστήμιο της Βόννης. Ο ίδιος δημιούργησε μια εντελώς νέα κατηγορία καλλυντικών προϊόντων, με τη μορφή ιατρικών καλλυντικών, για τον καθαρισμό και τη φροντίδα του δέρματος. Τα προϊόντα της έχουν ουδέτερο pH 5,5 και αποτελούν την ιδανική λύση για τον καθαρισμό και την ποιοτική περιποίηση του προβληματικού και ευαίσθητου δέρματος. Το portfolio της εταιρίας περιλαμβάνει προϊόντα προσαρμοσμένα στην προβληματική επιδερμίδα, τη γήρανση του δέρματος, την ευαίσθητη επιδερμίδα, το ξηρό δέρμα, το παιδικό δέρμα και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, φροντίζει την ανδρική επιδερμίδα.


Τα προϊόντα που έχουμε δοκιμάσει και έχουμε ξεχωρίσει

Την Sebamed τη γνωρίζουμε καιρό! Αυτή τη φορά δοκιμάσαμε πέντε προϊόντα της εταιρίας και σας έχουμε τις εντυπώσεις μας.

- Την SebaMed Anti-ageing Q10 Protection (50ml), μια αντιρυτιδική κρέμα προσώπου, κατάλληλη ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά αντιγηραντικά συστατικά, με σημαντικότερο ίσως το Q10 το οποίο βοηθά στην οξυγόνωση των κυττάρων του δέρματος. Περιέχει ακόμη φυτικές φυτοστερόλες και σύμπλεγμα λιπιδίων που αποκαθιστούν την ελαστικότητα, βιταμίνη Ε που δρα κατά των ελεύθερων ριζών, έλαιο αμυγδάλου και άλλα σημαντικά συστατικά.

Με στοχευμένη αντιγηραντική δράση, ανακουφίζει τα υπάρχοντα σημάδια γήρανσης, μειώνει τις ρυτίδες, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και αναπλάθει την επιδερμίδα. Την χρησιμοποιούμε καθημερινά και πιστεύουμε ότι είναι το προϊόν που πρέπει να εντάξουν στην beauty routine τους οι ηλικίες 30+, που η επιδερμίδα τους χρειάζεται πρόληψη και προστασία.

Στην ίδια σειρά, θα βρείτε 3 ακόμη προϊόντα που περιποιούνται την επιδερμίδα σε βάθος και την προστατεύουν από τις φθορές του χρόνου: Την αντιρυτιδική μάσκα προσώπου με Q10 (αυτή θέλω να τη δοκιμάσω άμεσα!), την κρέμα ματιών που έχει άμεσα αποτελέσματα Lifting και την λοσιόν σώματος με Q10.



- Και μιας και αναφερθήκαμε στην λοσιόν σώματος SebaMed Anti-Ageing Q10 (200ml) να σας πούμε ότι την χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση και έχουμε λατρέψει το απαλό της άρωμα αλλά και την αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα. Απαλότητα, ενυδάτωση, ελαστικότητα, σφριγηλότητα ...όλα όσα χρειάζεται το δέρμα μας! Χάρη στο συνένζυμο Q10, το argan oil, το βούτυρο καριτέ και το εκχύλισμα κριθαριού που περιέχει στη σύνθεση της προστατεύει και αναπλάθει την επιδερμίδα, κάτι που είναι πολύ βασικό για να διατηρείται όμορφη και νεανική.


- Το αφρόλουτρο SebaMed Sensitive Skin Fresh Shower (200ml) είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, αφού είναι 100% χωρίς σαπούνι και αλκαλικά συστατικά που πιθανόν να ερεθίζουν το δέρμα. Μυρίζει όμορφα και διακριτικά, καθαρίζει σε βάθος και αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Είμαστε σίγουρες ότι θα το αγαπήσετε για την υπέροχη αίσθηση καθαριότητας και αναζωογόνησης που σας αφήνει.


- Τέλος, δύο από τα αποσμητικά της Sebamed για ευαίσθητες επιδερμίδες, τα οποία δεν περιέχουν αλκοόλ ή αλουμίνιο και είναι φιλικά προς το δέρμα είναι το Skin Fresh και το Balsam Sensitive. Με απαλό άρωμα, φροντίζουν ώστε να μυρίζουμε όμορφα όλη μέρα! Έχουν και τα δύο πολύ διακριτικό άρωμα, αλλά εμείς δείξαμε μια επιπλέον αδυναμία στο Balsam, έχει κάτι πιο αναζωογονητικό!


Μείνετε συντονισμένες γιατί σας ετοιμάζουμε παρουσιάσεις σε νέα προϊόντα ομορφιάς, αλλά και διαγωνισμούς!


bottom of page