Make up...Απαραίτητες αλλαγές ανά εποχή ώστε να δείχνεις πάντα λαμπερή
top of page

Make up...Απαραίτητες αλλαγές ανά εποχή ώστε να δείχνεις πάντα λαμπερή


Γεια σας κορίτσια μου,


Σήμερα σκέφτηκα να μιλήσουμε για μακιγιάζ! Γιατί; Διότι βλέπω κοπέλες που είναι «κολλημένες» σε ένα στυλ μακιγιάζ χειμώνα-καλοκαίρι! Σου αρέσει η καφέ σκια; Όλα καλά!

Είναι όντως πολύ ωραία για το φθινόπωρο και για το χειμώνα. Αλλά την άνοιξη και το καλοκαίρι χρειάζεσαι κάτι πιο φωτεινό, κάτι πιο ανάλαφρο που θα σε κάνει να δείχνεις λαμπερή και όχι άτονη! Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως το σωστό μακιγιάζ μπορεί να κάνει τα μάτια μας να δείχνουν ξεκούραστα και την επιδερμίδα μας πιο φρέσκια και νεανική!


Μπορεί να μην είμαι η πλέον ειδική στο μακιγιάζ καθώς όπως έχω ξαναπεί δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με αυτό, βάφομαι σπάνια και χρησιμοποιώ ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ....Αλλά ενημερώνομαι! Έτσι λοιπόν σας έχω τις παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να κάνετε στο make up σας και στα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε ανά εποχή, ώστε να είστε πάντα λαμπερές! Ρίξτε μια ματιά!



Η άνοιξη και το καλοκαίρι χρειάζονται λοιπόν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση! Πιο απαλά χρώματα, πιο φωτεινά, τόσο στη σκιά που θα επιλέξουμε όσο και στο lip gloss ή στο κραγιόν μας. Φυσικά, την ίδια λογική ακολουθούμε και στο manicure και στο pedicure μας.

Οπότε, τι πρέπει να κάνετε;....Συμβουλευτείτε την παραπάνω φωτογραφία και κάντε τις απαραίτητες μικρο-αλλαγές στα καλλυντικά που επιλέγετε και που χρησιμοποιείτε!


Προσωπικά, έχω κάνει αρκετές αλλαγές στα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιώ. Αρχικά έκανα ένα ξεκαθάρισμα γιατί τα είχα αρκετό καιρό! Έπειτα σκέφτηκα ότι ένα σετ μακιγιάζ θα μου λύσει τα χέρια. Έτσι επέλεξα το βαλιτσάκι αυτό που περιέχει όλα τα απαραίτητα...και με το παραπάνω!!! 45 σκιές σε όλα τα βασικά χρώματα και τους τόνους, μαζί με 6 διπλά βουρτσάκια εφαρμογής, 2 κραγιόν και 2 lip gloss σε κανονικό μέγεθος αλλά και επιπλέον 12 μικρότερα! Ακόμη, 2 μολύβια για τα χείλη, 6 ρουζ και 2 πούδρες!

Έτσι τα έχω όλα τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα σε ένα σημείο! Πλέον νιώθω σαν make up artist!!!

Παράλληλα προμηθεύτηκα μια μάσκαρα της Maybelline, την "Maybelline Great Lash Blackest" για να τονίζω τις βλεφαρίδες. Με μικρό βουρτσάκι ώστε να απλώνεται τέλεια σε κάθε τριχούλα και να χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα!

Φυσικά, ένα κονσίλερ της Rimmel London - και συγκεκριμένα το "Rimmel Lindon Hide the Blemish"με το οποίο καλύπτω κάποιες πανάδες που έχουν γίνει πλέον ενοχλητικές! Βγαίνει σε διάφορες αποχρώσεις για να επιλέξετε το κατάλληλο για τη δική σας επιδερμίδα.


Και ένα προϊόν που το χρησιμοποιώ πάντα και με το που τελειώνει ξαναπαίρνω το ίδιο, είναι το υγρό foundation της Maybelline, "Maybelline Fit me! Matte + Poreless", επίσης διαθέσιμο σε πολλές αποχρώσεις! Με ωραία, απαλή υφή, προσφέρει μέτρια κάλυψη, ματ αποτέλεσμα και είναι ιδανικό για κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες.

Τέλος, ένα προϊόν που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μου είναι το lip balm. Χειμώνα-καλοκαίρι, πάντα έχω μαζί μου ένα lip balm που θα προσφέρει την απαραίτητα ενυδάτωση και προστασία στα χείλη μου και θα τα κάνει να δείχνουν όμορφα και ζουμερά!

Αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ το "Ziaja Cocoa Butter" με βιταμίνη Ε που ενυδατώνει σε βάθος, ενώ από τον επόμενο μήνα που θα εκτίθεμαι περισσότερο στον ήλιο θα προτιμήσω κάποιο lip balm με προστασία SPF.


Σας φιλώ και σας εύχομαι καλές αλλαγές!

bottom of page