HUGO BOSS...η νέα μου αγάπη
top of page

HUGO BOSS...η νέα μου αγάπη

Σίγουρα όλοι γνωρίζετε την HUGO BOSS, μια εταιρία που δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον χώρο των ενδυμάτων, των αξεσουάρ, των καλλυντικών και των αρωμάτων. Πρόκειται για μια εταιρία που εμπιστεύεται εκατομμύρια κόσμος, καθώς φροντίζει να προσφέρει πάντα ποιοτικά προϊόντα. Μάλιστα τα καλλυντικά της HUGO BOSS είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ασφαλή συστατικά και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Θα αναρωτιέστε τώρα πως αποφάσισα να σας πω για την HUGO BOSS...Ο λόγος είναι ότι παρόλο που την γνώριζα καλά ως εταιρία (έχει καταπληκτικά ανδρικά ενδύματα και αξεσουάρ), δεν είχε τύχει ποτέ να δοκιμάσω κάποιο καλλυντικό προϊόν της ή κάποιο άρωμα. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι σπάνια χρησιμοποιώ άρωμα και έως και σήμερα δεν είχα βρει κάποιο που να με εντυπωσιάσει. Όμως μέσα στις γιορτές έλαβα ένα δώρο, ένα gift set της HUGO BOSS, το οποίο περιείχε τρία προϊόντα της γυναικείας σειράς The Scent.

  • Eau de Parfum HUGO BOSS THE SCENT 50ml, με φρουτώδες και δροσιστικό άρωμα

  • Perfumed Body Lotion HUGO BOSS THE SCENT 50ml, για την απαραίτητη ενυδάτωση του σώματος

  • Eau de Parfum HUGO BOSS THE SCENT 7.4ml. Το ίδιο άρωμα αλλά σε μικρή και πολύ εύχρηστη συσκευασία για να την έχετε πάντα και παντού μαζί σας!

Μια καταπληκτική συσκευασία και τρία υπέροχα, μυρωδάτα προϊόντα που από την ώρα που τα δοκίμασα δεν λέω να τα αποχωριστώ!


Αν λοιπόν ψάχνετε ποιο θα είναι το επόμενο άρωμα σας, δοκιμάστε το συγκεκριμένο! Να ξέρετε ότι στην parfimo.gr θα το βρείτε στην καλύτερη τιμή της αγοράς, ενώ θα βρείτε και δεκάδες ακόμη γνήσια αρώματα γνωστών εταιριών, ιδέες για δώρα, καλλυντικά και 1.002 άλλα!


bottom of page