H Xpel περιποιείται τα μαλλιά μας με τον καλύτερο τρόπο!
top of page

H Xpel περιποιείται τα μαλλιά μας με τον καλύτερο τρόπο!


Γνωρίζετε την αγγλική εταιρία καλλυντικών Xpel; Αν είστε λάτρεις της περιποίησης μαλλιών τότε σίγουρα τη γνωρίζετε. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, ποιοτικά προϊόντα μαλλιών, προσώπου και σώματος και τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες, έρχεται να μας προσφέρει ότι καλύτερο!


Δοκιμάσαμε κάποιες από τις σειρές περιποίησης μαλλιών και σας έχουμε τις εντυπώσεις μας.


Σειρά Μαλλιών Xpel Hemp

Μια σειρά περιποίησης μαλλιών που επαναφέρει με έναν μαγικό τρόπο τη ζωντάνια και τη λάμψη στην τρίχα. Εμπλουτισμένη με λάδι κάνναβης, η σειρά Xpel Hemp, φροντίζει για την ενυδάτωση και τη θρέψη, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει τους ρύπους, το υπερβολικό σμήγμα και τα υπολείμματα προϊόντων styling. Χαρίζει στα μαλλιά μας την υγιή εμφάνιση που θέλουμε και χρειαζόμαστε.

Στη σειρά αυτή θα βρείτε το σαμπουάν, το conditioner και τη μάσκα μαλλιών. Πρόκειται για τρία BIO προϊόντα, cruelty free, απαλλαγμένα από parabens ή άλλες βλαβερές ουσίες. Το άρωμα τους είναι μοναδικό! Ήπιο και αναζωογονητικό.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών


Σειρά Μαλλιών Xpel Ginger

Για εσάς που έχετε πιτυρίδα, η σειρά Ginger είναι η ιδανική επιλογή! Το θρεπτικό σαμπουάν και το conditioner προσφέρουν την πλήρη περιποίηση που χρειάζονται τα μαλλιά σας. Δεν περιέχουν θειικά άλατα στη σύσταση του και είναι φιλικά προς το ευαίσθητο τριχωτό. Χάρη στη σύνθεσή τους, δεν απομακρύνουν τα φυσικά έλαια και συμβάλλουν στη διατήρηση της υγρασίας σε φυσιολογικά επίπεδα.

Αν θέλετε να τα έχετε μαζί σας στις διακοπές ή να χαρίσετε ένα τέλειο και χρήσιμο σετ καλλυντικών σε μια φίλη σας, τότε ρίξτε μια ματιά στο Ginger GiftSet! Περιέχει σαμπουάν, μαλακτικό, αλλά και αφρόλουτρο με απίστευτο άρωμα.



Σειρά Μαλλιών OZ Botanics

Μια σειρά για την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών μας, η OZ Botanics είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μπλε ευκαλύπτου (Tasmanian Blue Gum) και με δεκάδες ευεργετικά αποτελέσματα. Πλούσια σε ceramide κάνει τα μαλλιά πιο ελαστικά, συμβάλλει στην ανάπτυξη τους, αποκαθιστά την χαμένη τους λάμψη, ενώ παράλληλα έχει αντιβακτηριδιακά αποτελέσματα που βοηθούν στην καταπολέμηση της πιτυρίδας. Ιδανική επιλογή για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά που χρειάζονται επειγόντως ενυδάτωση και θρέψη.


Άλλα αγαπημένα μας καλλυντικά μαλλιών

Για το τέλος σας έχουμε 2 ακόμη από τα αγαπημένα μας καλλυντικά μαλλιών και συγκεκριμένα κάποια σαμπουάν.

  • Το Keratin Classic είναι ένα σαμπουάν για ατίθασα μαλλιά που έχουν τάση για φριζάρισμα. Χάρη στην κερατίνη που περιέχει, περιποιείται και λειαίνει την τρίχα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Αφαιρεί τους ρύπους, τη λιπαρότητα και τα υπολείμματα styling και ενυδατώνει σε βάθος. Θα εκπλαγείτε από το πόσο απαλά και λαμπερά θα είναι τα μαλλιά σας.

  • Το Charcoal Charcoal προτείνεται για όλους τους τύπους μαλλιών, παρόλα αυτά εμείς θα λέγαμε ότι είναι ιδανικό για λιπαρά μαλλιά. Εμπλουτισμένο με ενεργό άνθρακα bamboo, grapefruit oli και lemon oil, φροντίζει για τη ρύθμιση της λιπαρότητας και την έκκρισης σμήγματος και αποκαλύπτει τα υγιή και ανάλαφρα μαλλιά που πάντα ονειρευόμασταν.


Διαβάστε ακόμη το άρθρο μας 8 συμβουλές για υγιή μαλλιά.


bottom of page