Brow Lamination και αποκτήστε τέλεια φρυδάκια!
top of page

Brow Lamination και αποκτήστε τέλεια φρυδάκια!


Σας έχω super διαγωνισμό!!!❣


Σε συνεργασία με το Style and Lashes που ειδικεύεται σε ότι έχει να κάνει με τα φρύδια και τις βλεφαρίδες μας, αλλά και το μοντέρνο στούντιο νυχιών και αισθητικής Paula's Beauty Secret προσφέρουμε σε μια τυχερή μια δωρεάν θεραπεία #BrowLamination ! Ώρα λοιπόν να αποκτήσετε τέλεια φρυδάκια!

Τι είναι το Brow Lamination? Είναι η νέα τάση που κάνει θραύση στο Instagram -και όχι μόνο- και χαρίζει εντυπωσιακά φρύδια. Με τη θεραπεία αυτή, τα "άτακτα" φρύδια και οι λεπτές ή καθοδικές τριχούλες αλλάζουν αμέσως σε ομοιόμορφο και "γεμάτο" αποτέλεσμα. Στη συνέχεια βάφονται ώστε να έχουμε ένα απολύτως φυσικό, τονισμένο και γεμάτο σχήμα φρυδιών που δεν χαλάει και διαρκεί έως και 2 μήνες! Ιδανικό για εσάς που θέλετε πιο γεμάτα φρύδια, αλλά όχι κάτι μόνιμο όπως το τατουάζ!

Λήξη διαγωνισμού: 23 Ιουνίου

Ο διαγωνισμός "τρέχει" ταυτόχρονα και στο Instagram. Λάβετε μέρος και εκεί!...Η νικήτρια θα αναδειχθεί από τις συμμετοχές και των δύο social, ύστερα από κλήρωση. Η θεραπεία θα πραγματοποιηθεί στο Paula’s Beauty Secret (Μολφέτα 4, Ν.Ψυχικό) κατόπιν ραντεβού.


Ελάτε στη σελίδα μας στο Facebook ή/και στο instagram και δηλώστε συμμετοχή!



Ο διαγωνισμός μας έληξε!
Η τυχερή είναι η Spyridoula Tampakopoulou
bottom of page