Apps για γυμναστική στο σπίτι
top of page

Apps για γυμναστική στο σπίτι


Τα οφέλη της γυμναστικής είναι πολλά και γνωστά...τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική υγεία! Το θέμα είναι ότι εμείς οι μανούλες που εργαζόμαστε δεν βρίσκουμε εύκολα χρόνο για εμάς. Δυστυχώς με τις δουλειές και τα παιδιά, βάζουμε τον εαυτό μας σε δεύτερη (για να μην πω τρίτη-τέταρτη!) μοίρα.


Είναι όμως σημαντικό να αφιερώνουμε λίγο χρόνο, έστω και 2 ώρες την εβδομάδα, για να γυμναζόμαστε. Αυτό όχι μόνο θα μας κρατήσει σε φόρμα αλλά θα μας βοηθήσει να νιώσουμε όμορφα και να ξεσκάσουμε!


Επειδή ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, εκμεταλλευόμαστε το κάθε λεπτό! Έτσι λοιπόν όταν βρούμε λίγη ελεύθερη ώρα το ρίχνουμε στη γυμναστική!


Εμείς επιλέξαμε 5 apps τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το google play (android app store) και σας τα παρουσιάζουμε.


Έχει επίπεδα δυσκολίας και ευχάριστες ασκήσεις pilates. Ακόμη σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να γυμναστείς οπότε είναι ότι καλύτερο για εσένα που αμελείς ή βρίσκεις συνεχώς προφάσεις για να αποφύγεις την γυμναστική.


Ένα πρόγραμμα με δεκάδες ασκήσεις γυμναστικής.

Το πιο ωραίο βέβαια είναι ότι μπορείς να φτιάξεις το δικό σου πρόγραμμα, ενώ κάθε μέρα έχει και ένα new challenge workout με ασκήσεις που επιλέγει αυτό! Έτσι, για να μην βαριόμαστε κιόλας!


Είναι εξαιρετικό! Με ασκήσεις για όλο το σώμα ή για συγκεκριμένα σημεία σε περίπτωση που θέλεις να εστιάσεις σε γλουτούς, κοιλιά κ.ά

Ακόμη έχει ασκήσεις stretching για το πρωί και ασκήσεις χαλάρωσης πριν τον βραδινό ύπνο, καταγραφή βάρους και στατιστικά για να δεις πως τα πας!


Ένα πρόγραμμα αποκλειστικά για εσένα που θες να κάψεις το λίπος στην κοιλιά και να τη γυμνάσεις αποτελεσματικά. Με διαφορετικές ασκήσεις για κάθε ημέρα ώστε να μην βαριέσαι! Και αυτή η εφαρμογή έχει ασκήσεις morning stretch και sleepy time stretch για να χαλαρώσεις το κορμάκι σου από την ένταση της ημέρας!


Το Crossfit είναι η νέα μου αγάπη! Με εναλλαγές έντασης ανάμεσα στις ασκήσεις (ανεβάζεις παλμούς στην μία άσκηση, κατεβάζεις παλμούς στην επόμενη), με το Crossfit αυξάνεις τον ρυθμό μεταβολισμού και μπορείς μέσα σε σχετικά σύντομο διάστημα να χάσεις λίπος, να σφίξει το κορμί σου και να αποκτήσεις γράμμωση.

Σε περίπτωση λοιπόν που δεν έχεις χρόνο να τρέχεις στο γυμναστήριο, αφιέρωσε λίγη ώρα μέσα στην εβδομάδα και κάνε την γυμναστικούλα σου με το συγκεκριμένο app. Επέλεξε επίπεδο και ξεκίνα! Έχει πολλές ασκήσεις που πιθανόν μάλιστα να μην τις έχεις ξανακάνει έως σήμερα! Θα σε εκπλήξει!







bottom of page