top of page

4 Νοεμβρίου 2018 - Τhe Meet Market στο Κτήμα Αρίστη

Το κτήμα Αρίστη μας περιμένει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στις όμορφες εγκαταστάσεις του που μοιάζουν με μια μικρή όαση μέσα στο αστικό τοπίο!


Μια πολύ ξεχωριστή Κυριακή για παιδιά, αυτή τη φορά στη φθινοπωρινή εκδοχή της. Μια ημέρα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, γεμάτη εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα φέρουν εμάς και παιδιά μας πιο κοντά στη φύση και στην αφθονία που μας προσφέρει απλόχερα το φθινόπωρο. Τι μας περιμένει;


ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 12:00 – 13:30 Τίτλος: Τρώγεται μια ιστορία; Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 7 ετών Ομάδα 12 ατόμων Αντικείμενο: Τι γίνεται όταν τα παραμύθια συναντάνε το παιχνίδι και την μαγειρική; Οι lactus-pactus ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό βιωματικό εργαστήριο μέσα στον οποίο τα παιδιά εκφράζονται, συνεργάζονται, επικοινωνούν, απελευθερώνουν τη φαντασία τους και…. μαγειρεύουν! Με εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι και τη μαγειρική τα παιδιά καλλιεργούν μια σειρά δεξιοτήτων που ενισχύουν την πνευματική και καλλιτεχνική ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους. Μέσα από παραμύθια, αυτοσχεδιασμούς, αισθητηριακά παιχνίδια και συνταγές μαγειρικής τα παιδιά ενεργοποιούν τη φαντασία τους, αναπτύσσουν τη ψυχοκινητική τους έκφραση και οξύνουν την κρίση τους.


14:00 – 15:30 Τίτλος: Αχ και να ήμουν μια μέρα κηπουρός! Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 10 Ομάδα 15 ατόμων Αντικείμενο: Ένα διαδραστικό εργαστήρι στο βιολογικό λαχανόκηπο του Κτήματος Αρίστη όπου οι μικροί μας επισκέπτες αναλαμβάνουν δράση και βοηθούν στις εποχιακές καλλιεργητικές εργασίες του κτήματος. Φροντίζουν τον λαχανόκηπο, φυτεύουν το δικό τους φυντάνι το οποίο και παίρνουν μαζί τους φεύγοντας οπότε επωμίζονται την ευθύνη για τη φροντίδα και το μεγάλωμά του, κάνοντας έτσι την αρχή για να αναπτύξουν μια σχέση αμοιβαιότητας με τη διατροφή τους.


16:00 – 17:00 και 17:00 – 18:00 Τίτλος: Ενδυνάμωση συνεργατικότητας και Παιχνίδια συντονισμού και επικοινωνίας Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 8 ετών Ομάδα 20 ατόμων Αντικείμενο: Μια σύγχρονη και σίγουρα διασκεδαστική αναβίωση των κοινωνικών και κλασσικών παιχνιδιών που ενθουσιάζουν μέχρι και σήμερα τους μικρούς μας φίλους, όπως είναι η σκυταλοδρομία, η τσουβαλοδρομία και πολλά ακόμα δια δραστικά παιχνίδια, θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Αρίστη. Τα παιδιά, θα δημιουργήσουν νέες μνήμες με φόντο το πράσινο, ενώ οι γονείς θα ανακαλέσουν τις δικές τους από την παιδική τους ηλικία.


11:00 – 13:00, 13:30 – 15:00 και 16:00-18:00 Τίτλος: Face Painting από την Σταματία Μαυρίκου Αντικείμενο: Τα πρόσωπα των μικρών μας φίλων γίνονται καμβάς ζωγραφικής για πολύχρωμα σχέδια αγαπημένων θεμάτων με glitter κ πολλή φαντασία! Ζωγραφική προσώπου (face painting) για μικρούς αλλά και για μεγάλους, με αγάπη για τα παιδιά και την τέχνη.

Για να προλάβετε να κλείσετε θέση στις Παιδικές Δράσεις, επικοινωνήστε με το Κτήμα Αρίστη!


DJ LINEUP:

11:00 – 12:00: DJ Booth

12:00 – 14:00: George Dimitrakopoulos

14:00 – 16:00: Pipi Dee

16:00 – 18:00: Black Athena

Φυσικά θα ενδώσουμε σε λίγο shopping therapy αφού θα υπάρχουν 15 περίπτερα τοπικών και ανεξάρτητων ελληνικών επιχειρήσεων, με κατεύθυνση προς το παιδί και την οικογένεια, dj sets, νόστιμα και υγιεινά σνακ και κάθε λογής δραστηριότητες που θα μας απασχολούν δημιουργικά!


Που; Κτήμα Αρίστη - Πλουτάρχου & Κέας, Χαλάνδρι Πότε; Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018,

από τις 11:00 έως τις 18:00

Είσοδος Ελεύθερη


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://www.themeetmarket.gr/el/event/ktima-aristi-sunday-for-kids/

Comments


bottom of page