14 Απριλίου: 26ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας
top of page

14 Απριλίου: 26ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας

Την Κυριακή 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός: ο 26ος ποδηλατικός γύρος της Αθήνας, που οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.


Μάλιστα, για πρώτη φορά ο Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας δίνει τη δυνατότητα στους ποδηλάτες να διασχίσουν την πόλη και να ακολουθήσουν μία διαδρομή 15χλμ, ενώ θα υπάρξει και η μικρή των 3,5χλμ.

Στη μεγάλη διαδρομή των 15 χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άτομα τα οποία έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους, ενώ στη μικρή διαδρομή των 3,5 χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άτομα τα οποία έχουν συμπληρώσει το 6ο έτος της ηλικίας τους.

Οι κατηγορίες Α.με.Α μπορούν να λάβουν μέρος και στις δυο ανωτέρω διαδρομές με τα ίδια ηλικιακά όρια.

Την Κυριακή λοιπόν δίνουμε όλοι ραντεβού, μικροί και μεγάλοι, στην πλατεία Συντάγματος. Η εκκίνηση και των δύο διαδρομών θα δοθεί από την πλατεία Συντάγματος. Στις 10:00 των 3,5χλμ και στις 10:30 των 15χλμ. Ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα γίνει και πάλι στην πλατεία Συντάγματος.

Θέλετε να λάβετε μέρος; Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει στο www.opanda.gr και μπορούν να γίνουν έως και τις 12 Απριλίου.

Εγγραφές θα πραγματοποιηθούν και το Σάββατο 13/04/19 από τις 10:00πμ έως τις 18:00μμ στην Πλατεία Συντάγματος στο αντίστοιχο περίπτερο του ΟΠΑΝΔΑ. Την ημέρα διεξαγωγής του 26ου Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας δε θα πραγματοποιούνται εγγραφές.


Για τους όρους συμμετοχής διαβάστε εδώ.

Φόρμα Συμμετοχής Ενηλίκων, πατήστε εδώ.

Φόρμα Συμμετοχής Παιδιών, πατήστε εδώ.

bottom of page