Ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα για ένα όμορφο παιδικό δωμάτιο

Θέλετε το παιδάκι σας να έχει το πιο ωραίο δωμάτιο; Επιλέξτε μια ταπετσαρία ή κολλήστε αυτοκόλλητα τοίχου!


Μια ταπετσαρία ή αυτοκόλλητα με τον αγαπημένο ήρωα του παιδιού θα ομορφύνουν τον χώρο. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο διαχρονικό (γιατί τον batman και την barbie κάποια στιγμή θα τα βαρεθεί), επιλέξτε πιο αφαιρετικά θέματα όπως λουλούδια, θάλασσα κτλ.


Δείτε φωτογραφίες και πάρτε ιδέες!


Τόσο οι ταπετσαρίες, όσο και τα αυτοκόλλητα τοίχου, αποτελούν δημοφιλή τρόπο διακόσμησης των παιδικών δωματίων. Η γκάμα είναι τεράστια και σίγουρα θα βρείτε εντυπωσιακά σχέδια που να ταιριάζουν στο στυλ και στο ύφος που θέλετε να δώσετε!

Στις ταπετσαρίες, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε, μπορείτε να καλύψετε όλους τους τοίχους του δωματίου ή μία μόνο πλευρά.

Από την άλλη, τα αυτοκόλλητα έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Αν δεν σας αρέσουν ή αν τα βαρεθείτε, τα αντικαθιστάτε εύκολα και γρήγορα ή εμπλουτίζετε τη συλλογή και με άλλες φιγούρες ή διακοσμητικά που έχουν το ίδιο θέμα (π.χ. σεντόνια ή μαξιλαράκια).

Θα σας προτείνω να επισκεφτείτε το sticky, ίσως το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου θα βρείτε απίθανα σχέδια σε ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα τοίχου...και όχι μόνο!

Ανάλογα την ηλικία του παιδιού, επιλέξτε σχέδια με ήρωες, λουλούδια, ζωάκια ή φράσεις για να περάσετε ένα όμορφο μήνυμα.


Μια ακόμη όμορφη ιδέα είναι να "ντύσετε" την πόρτα του παιδικού υπνοδωματίου ή την ντουλάπα με αυτοκόλλητα.

Φυσικά σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τις διαστάσεις!


Τέλος να σας ενημερώσω ότι οι ταπετσαρίες και τα αυτοκόλλητα τοίχου αποτελούν μια οικονομική και εύκολη λύση ανανέωσης του παιδικού δωματίου και δεν απαιτούν μεγάλη ταλαιπωρία (όπως πχ. το βάψιμο του τοίχου).


Λοιπόν, τι λέτε; Μήπως ήρθε η ώρα για μια ανανέωση;

amazingwomen

@outlook.com.gr

Θέλετε να επικοινωνήσουμε;

Είστε εταιρία και θέλετε να οργανώσουμε διαγωνισμό

με τα προϊόντα σας; Θα χαρούμε να μιλήσουμε!