Προϊόντα ομορφιάς και δεκάδες προσφορές από το Parfimo.gr
top of page

Προϊόντα ομορφιάς και δεκάδες προσφορές από το Parfimo.gr

Γεια σας κορίτσια μου,


Πριν λίγο καιρό σας μίλησα για τους λόγους που αγαπώ τις online αγορές αλλά και για ένα νέο κατάστημα που ανακάλυψα, με γνήσια αρώματα και πολλά καλλυντικά σε απίθανες τιμές. Φυσικά μιλάω για το Parfimo.gr! Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου «Βασικοί λόγοι για online αγορές και το νέο κατάστημα αρωμάτων που ανακάλυψα!»


Αφού λοιπόν παρέλαβα την πρώτη μου παραγγελία, προχώρησα σε δεύτερη, γιατί η αλήθεια είναι ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση και από τα προϊόντα. Έτσι λοιπόν τώρα παρήγγειλα τα παρακάτω:


Την Λοσιόν ALCINA It´s Never Too Late! (50ml). Πρόκειται για μια τονωτική λοσιόν με οξέα φρούτων που αναζωογονεί την επιδερμίδα. Εφαρμόζεται πρωί ή βράδυ (προτιμώ το βράδυ που είμαι πιο χαλαρή) με ένα βαμβάκι! Εύκολο!

Στα προϊόντα ενδυνάμωσης μαλλιών έχω ιδιαίτερη αδυναμία! Κατά καιρούς δοκιμάζω μάσκες για τόνωση, λάμψη, αναδόμηση κτλ. Αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω δυο μάσκες της εταιρίας KALLOS COSMETICS. Η μια περιέχει χαβιάρι και προσφέρει αναδόμηση και θρέψη των μαλλιών, ενώ η άλλη περιέχει εκχύλισμα σύκου, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, και προστατεύει τα μαλλιά από φθορές. Επέλεξα τις συσκευασίες των 275ml αλλά βγαίνουν και σε 1000ml.

Φυσικά δεν παρέλειψα να προσθέσω στην παραγγελία μου το Σαμπουάν Kallos Cosmetics SPA (200 ml) για όγκο και λάμψη, πλούσιο σε θαλασσινό αλάτι και αιθέριο έλαιο νέρολι, το οποίο παράγεται από τον ανθό της νερατζιάς και χαρίζει ένα υπέροχο άρωμα στο προϊόν.

Τέλος, επειδή όπως θα καταλάβατε η περιποίηση σώματος είχε την τιμητική της, επέλεξα το αφρόλουτρο GoGo Refresing Shower Gel, επίσης της KALLOS COSMETICS. Το διάλεξα τυχαία ανάμεσα από άλλα αφρόλουτρα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την αίσθηση που αφήνει και από το άρωμα του…θυμίζει λεμονάκι μυρωδάτο!

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην φροντίσω και για τον άντρα μου, ο οποίος παραπονιέται κάθε φορά που κάνω online παραγγελίες και δεν παίρνω τίποτα για αυτόν! Πρόσθεσα λοιπόν στην παραγγελία μου δύο προϊόντα ανδρικής περιποίησης για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!

Πρόκειται για το Ted Lapidus Black Soul, ένα βάλσαμο ιδανικό για μετά το ξύρισμα. Έρχεται σε συσκευασία των 100 ml και έχει ευχάριστο άρωμα για να θες να φιλήσεις τον καλό σου μετά το ξύρισμα! Από την άλλη, το Pure Game Aftershave της Adidas, των 50ml, έχει χαριτωμένη συσκευασία (και το ισχυρό όνομα της adidas), αν και το άρωμα του δεν με ξετρέλανε!

Και επειδή οι γιορτές πλησιάζουν και θέλουμε να χαρίσουμε όμορφα δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, να θυμάστε ότι στο parfimo.gr θα βρείτε πολύ ωραία σετ καλλυντικών και βαλιτσάκια μακιγιάζ που θεωρώ ότι είναι ιδανικά για δώρα σε φίλες, κουμπάρες, συγγενείς. Θα δείτε και εσείς ότι είναι όλα σε πολύ καλές τιμές, έρχονται σε ωραία συσκευασία και περιέχουν πολλά χρήσιμα πραγματάκια για το μακιγιάζ μας.

Φυσικά ακολουθώ το ρητό «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», οπότε έχω ήδη ξεκινήσει να αγοράζω κάποια δωράκια ώστε να μην τα έχω όλα τελευταία στιγμή. Επέλεξα λοιπόν το σετ 2K Let´s Get Perfect! (με σκιές & δυο eyeliner) για αγαπημένη μου φίλη που έχει τη γιορτή της και νομίζω ότι πολύ σύντομα θα ξανα-επισκεφτώ το parfimo.gr για να επιλέξω δώρα για συγγενείς και φίλους.

Καλές αγορές!

bottom of page